100 * burpee – arvaa mun aika ja voita Fitnesstukun tuotepaketti!

No niin arvoisat makkaranpurijat! Juhannus nakuteltu ja nyt olisi aika palauttaa pullot ja edetä elämässä taas eteenpäin.

Heitin asiakkaalleni Sallalle aivan miälenvikaisen haasteen sadastan burbeesta – siis kuka haluaa tehdä vapaaehtoisesti SATA burpeeta!?! No minäpä hyvinkin 😀 ! Koska olen armollinen, niin armahdin Sallan viidelläkymmenellä, eli hänen hommakseen jäi hikoilla vain 50, jossa siinäkin riittää vamasti tekemistä.
Teille, joille burpee on nimenä hepreaa (suom. yleisliike) niin tässä video

En tiedä onko burpeella olemassa jokin yksi ja oikea tekniikka, mutta itse tapaan tehdä sen kuten videossa ts. rintakosketus maahan. Helpotettu versio on käydä vain lankkuasennossa suorilla käsilla ja hypätä siitä jaloilla taas käsien viereen… Mutta kuka haluaisi tehdä helpotettua versiota!?!?
No, luultavasti minä heti kahdenkymmenen toiston jälkeen 😀 …
Eli voi olla, että ei ihan täydellinen punnerrus irtoa enää kaikissa, mutta toki parhaani teen. Ei täällä tyylipisteitä jaella!

Heitän teille arvon lukijat pienen kisan, eli arvatkaa kuinka kauan mulla menee sadan burpeen tekemiseen ja lähimmäksi arvannut voittaa itselleen Fitnesstukun* tuotepaketin, joka sisältää vähän prodee, ja vähän intraa ja vähän patukkaa ja vähän kaikkea! 🙂 Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan klo.22 asti ja toki burbeista myös todistusaineistoa tulossa videon muodossa!

punnerrus
Ja jos joku ehdottaa kahta tuntia…niin kyllä mä ainakin siihen pääsen! 😀
Edit. Burpeen nimen oikeinkirjoitus korjattu, eli ei burbee vaan burpee…Kiitos Aslanille huomiosta! 🙂

fityoutoo

136 vastausta artikkeliin “100 * burpee – arvaa mun aika ja voita Fitnesstukun tuotepaketti!”

  1. Veikataanpa omaa aikaani, jonka tein vuosi sitten eli 8.36 🙂 PItäisi varmaan itsekkin taas kokeilla josko saisi parannettua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta