30 000:n treeni!!

Noniin, nyt on todistusaineisto kasassa – promise is a promise!
Sunnuntaina käytiin hutkimassa tosiaan 300 kyykkyä, punnerrusta ja vatsaa salilla! Tarkoitus ei ollut vetää peräsuoli pitkällä vaan lähinnä rennon letkeesti. Niin kuitenkin, että kuuma tulee.
Kyykyt tein muuten viiden kilon panoilla, enkä kympin niinkuin videossa teille väitän! En osannut oikein arvioida, että kuinka paljon laittaisin kyykkyyn painoa, koska normaalisti teen esim. 4*15 sarjoja viidelläkympillä smithissä ja nekin teen syvältä… Halusin kuitenkin pitää samat painot koko setin ajan, eikä esim niin, että lähden siitä viidestäkympistä ja neljän sarjan jälkeen mun jalat onkin sitten totaalihapoilla.
Se vähän harmittaa, etten tehnyt puolia sarjoista (vaikka joka toinen) miesten punnerruksia, koska punnerrukset oli kaikista kevyimmät. Naisten punnerrukset kun ovat aika helppoja tän tason jumppaajalle ja uskottavuus niitä tehdessäkin menee :)… no ei vaan. Ei teillä mene. Mut mulla menee!
Aikaa koko hommaan meni muuten 45min! Pidin 1,5min tauot, mutta hurrin mielestä ne olis pitäny olla vain minuutti. Ehkä ens kerralla sitten. Ja lisää painoa kyykkyyn! Katotaan millon se kerta tulee….
Tässä tulee muuten päivän vinkki; Jos ette saa tuntumaan esim. jalkatreeniä oikein missään, niin valitkaa esim. kolme liikettä jotka teette putkeen! Tähän sopii hyvin vaikka jalkaprässi, reiden koukistus istuen ja askelkyykky kevyellä painolla viimeisenä. Itse teen mieluummin pienemmillä painoilla puhtaampia toistoja! Ihan turha kehua kavereille että kyykkää prässissä 300kg kun itse liike on laajuudeltaan 3cm…
Muistakaahan muuten venytellä kovan salipäivän jälkeen! Itse olen taas ottanut venyttelyn ihan joka ilta ohjelmistoon, koska treeni on entistä jumiuttavampaa. Silti tänään, eli kaksi päivää treenin jälkeen on lihakset enempi hellinä kuin eilen.
Tällä viikolla muuten luvassa myös ylämäkireeniäja mahdollisesti myös sieltä videomatskua!

Eilen ansaittu lepopäivä treenistä (poislukien aamulenkki joka on vakio…) mutta sen tillla ihana kaunistautumispäivä! Ensin Johannalle ripsiin ja sitten Reijalle hakeen mun vakioblondi takaisin! Kiitos ihanat naiset, te ootte mahtavia ammattilaisia!
Tänään salilla kunnon back blast, eli selkä vuorossa! Olen vetänyt nyt 2kk samalla ohjelmalla, joten nyt on aika tehdä vähän muutoksia. Kovaa mennään edelleen, mutta omien tuntojen mukaan.

PS. Ne palkintokarkit… Ei tehnyt mieli karkkia, mutta jätskiä söin vähän :)! En tosin ihan kolmeasataa grammaa..saatikka kiloa… Ei tässä nyt niin ranttaliksi heitetä tätä hommaa, vaikkei kisoihin ollakkaan menossa!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “30 000:n treeni!!”

  1. Hei! Mites sun valmentajakuviot menee/tulee menemään? Kuka oli sun edellinen valmentaja bikini fitness-kisoihin? 🙂

  2. Mun valmentajana viime kisoissa oli Nyyssölän Mika! Nythän ne ei mee tavallaan mitenkään, koska en kilpaile ensi syksynä… katsotaan tilannetta sitten myöhemmin uudestaan. Suosittelen kyllä valmentajaa lämpimästi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta