8 weeks out!!!

Eli melkein puolivälissä ollaan tyypit!! Lueskelen säännöllisesti myös muutaman muun kisoihin valmistautuvan blogia ja kaikilla samoja oireita…Nälkää (itsellä tosin aika kohtuullisesti) ja palelua, joka on kyllä ollut viime päivinä ihan tolkutonta! Viime yönä heräsin pari kertaa lisäämään vaatetta ja ihan oikeasti kohta tuntuu siltä, että pitää investoida siihen sähköpeittoon. Harmi kun on tullut myytyä jo kirpparilla se mutsin vuonna -97 joululahjaksi saama norjalaisvillaneule… Se olis nyt aika kova sana! No, ainakin uskottelen kovasti itselleni että tämä kaikki johtuu rasvan palamisesta, mutta onhan sitä apinaa koijattu aikaisemminkin :D.

Niinkuin olen maininnut ainakin kymmeneen eri otteeseen, eilen pidin tankkauspäivän! Heti aamulla pistin elämän ranttaliksi ja lisäsin puuroon anopin SOKEROITUJA mansikoita!  Kyllä se vaan on niin, että sokeri on sokeri ja kaikenmaailman steviat, canderelit ja karppisokerit tyytykää tappioonne. Mutta ei, tämä ei tarkoita sitä että nyt kaikkien tulisi rankalla kädellä lisätä sokerin kuluttamista ja tunkea nyt välittömästi suunsa täyteen sirkkua! Mutta herkkupäivänä kannattaa siihen puuroon laittaa ihan ehtaa sokrua!
Kaikkia tietysti kiinnostaa että vedinkö sitten ihan ranttaliksi. Olen lukenut juttuja jostain body-kilpailijoitten aivan älyttömistä yli 5000 kalorin mättöseteistä, mutta itse halusin jotain vähän parempaa, kuin viiden tunnnin ähkymaraton pizza raxissa… Siispä tyhjän aukon sydämessäni täytti Gaijinin kuuden ruokalajin illallinen! Meillä oli tosin hiukan speciaalimpaakin juhlittavaa, kuin pelkästään meikeläisen kahden kuukauden sokeriselibaatti. Ruoka oli taivaallista, ihanaa ja maistui hyvälle. Jälkiruokaan mennessä olin vaan jo aika täynnä, että n.2rkl:n kokoinen jälkiruokasorbeekaan ei saanut mieltäni pettymykseen! Sen verran täytyy kyllä kritisoida mättöpäivän kulkua, että mullahan ei siis ollenkaan tehnyt mieli niin kovasti herkkuja, kuin olisin ehkä halunut! Mikä hitto siinä on, että sitä makuunin kattavaa irtokarkkivalikoimaa tekee JUST silloin mieli, kun ei sais. No, söin mä pienen pussillisen lakuja, ikään kuin muistovarastoon. Kituuttelempa sitten sillä ajatuksella seuraavat 8 vkoa.
Tämähän on ihan tuttu ilmiö ihmissuhderintamalta; Ei se tyyppi loppupeleissä mikään erikoinen ollutkaan, jonka jallittamiseen tuli tuhlattua aikaa viikkotolkulla.

Tänään aloittelen salitreenissä taas volyymiviikon ja huomenna on spessutreeniä taas luvassa Mayorssilla kera M. Nyyssölän! Pääsen tekemään mm. hack-kyykkyä, jota erällä ei ole. Takareisihommia siis luvassa! Katsotaan jos keskiviikkona saatas kuvattua selkätreenistä taas videomatskua, mikäli Tiku ja Taku ennättävät kanssani salille.
Tällä viikolla laitan myös tilauksen vetämään iHerbiin! Olen koonnut muutamasta muusta blogista hyviä arvosteluja tuotteista ja hankinnassa on ainakin shea-voi sekä maustetut stevia-dropit. iHerb alkaa olla jo niin tiedetty ja tunnettu ja moni sieltä on jo tilaillut tuotteita, selvästi suomen hintoja edullisemmin. Kertokaapa nyt sitten hetimiten jos teillä on tiedossa joku tuote, jota ilman en voi jatkaa elämääni. Tuotevalikoima kun on niin ällistyttävä! Kiitos muuten myös kuivakäsi-vinkeistä! Riikan vinkki oli jo kokeilussa, eli bodyshopin almond hand&nail butter! Toimii loistavasti yövoiteena käsille ja valkoiset puuvillakäsineet ovat omiaan luomaan oikein sensuellin tunnelman makuuhuoneessa (yhdistettynä siihen K-Raudan t-paitaan…) :D!
Hyvää alkavaa viikkoa ja treenatkaa ny kovaa! Ja muistakaa hengittää!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta