Aasiakaspalvelua!

”Hei! Olen Hellevi 50v Janakkalasta. Minulla on 30kg ylipainoa ja pulla maistuu. Harrastan käsitöitä ja tilaan valittuja paloja ja miehen kanssa käydään talvisin pilkillä. Voisitko auttaa minua, että saataisiin tämä ylipaino pois ja mahtuisin taas pilkkihaalariin? Ystävällisin terveisin Hellevi.”

”Hei Hellevi. Suosittelen sinulle ketogeenistä dieettiä sekä gymillä drop settejä ja supersarjoja. Jos haluat päästä revittyyn kuntoon ja saada kunnon pumpin latseihin, niin laita viestiä. Terveisin, Katri Viirret”

Mitä teille tuli mieleen tästä? Ymmärsiköhän Hellevi nyt varmasti mitä tarkoitan?
Mä olen törmännyt tässä viikon sisällä pariinkin otteeseen samaan erikoiseen ongelmaan; Mä haluan jotain palvelua X paikasta Y ja kun kysyn mitä minä tarvitsen (koska senhän ammatti-ihmisen täytyy osata kertoa asiakkaalle!) niin saan vastaukseksi sellaista kieltä, jota en ymmärrä. Sen lisäksi varovasti tiedusteltuani, että mitäkähän tämä diibadaaba nyt mahtaa tarkoittaa, saan hieman säälivään äänensävyyn vastauksen ”no se on siis tää ja tää”. Tunnen välittömästi itseni tyhmäksi blondiksi ja tekee mieli laittaa aasinhäntä takamukseen.

Donkey

Mä olin viime viikolla verkostoitumisaamiaisella Scandic Paasitornissa, jossa oli lähinnä terveysalan yrittäjiä koolla ja vähän muitakin. Tarkoitus oli esitellä oma yritystoiminta pähkinänkuoressa muille ja kertoa millaisia asiakkaita etsii. Siellä oli sit eräs herra jolla oli jonkinnäköinen atk-korjaamo – siis hänen alansa on varmaan nimeltään ihan jotain muuta mutta mun kielllä siis näin. Kysyin häneltä, et hei, onks teillä jotain hyvää konstia millä saisitte korjattua mun rikkinäisen muistitikun. Vastaus oli, että tuo se meille, niin me laitetaan se pakkaseen ja se maksaa 50€. Voit vaihtoehtoisesti myös laittaa sen kotona pakkaseen ja kokeilla lähtiskö se toimimaan, eikä maksa sulle mitään :D. Ymmärsin heti mistä puhuttiin. Pidin ensin tikkua tunnin pakkasessa ohjeiden mukaan, jonka jälkeen se ei toiminut. Sitten laitoin sen sinne varmuuden vuoksi uudestaan ja nyt 5 päivän jälkeen otin sen sieltä pois. Ei toiminut vieläkään, mutta säästin 50€!
Mä en tarvitse selityksiä virtapiireistä, keskusmuisteista tai megagigoista. Mulle riittää, kun kerrotaan selkeästi, mitä palvelu pitää sisällään ja mitä se maksaa. 
Tämän firman motto oli muuten ”Sen minkä asennamme, sen myös puramme” 😀

Löysin tänään itselleni kirjanpitäjän ja taas yksi huoli vähemmän tässä pienen ihmisen arjessa. Vielä kun saan tämän nettisivusotkun hoidettua pois päiväjärjestyksestä, voin keskittyä olennaiseen, eli asiakkaideni palvelemiseen! Kumma juttu, että joidenkin yritysten tavoite on vain huijata ihmisiltä rahat pois keinoja kaihtamatta. Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon vielä; Jos meinaat perustaa yrityksen, niin suosittelen ehkä puhelinnumeron poisjättämistä sieltä yritysrekisteristä. Kaikenmaailman puhelintyrkyttäjät alkaa vainoamaan sillä halvatun hetkellä kun nimesi yritysrekisteriin kilahtaa ja pahimmassa tapauksessa (kuten itselläni) asiaa setvitään lakimiehen voimin. Nämä yritykset tienaa nimenomaan niillä ihmisillä, jotka eivät vain jaksa valittaa, koska kysymys on ”vain” vajaasta 500€:stä. Uutta yrittäjää on helppo höynäyttää ja käyttää hyväksi.

Juuri juttelin erään henkilön kanssa, joka oli nuorena ollut töissä tällaisella ”huijarifirmalla” ja kertoi, että tulee silti firmalle halvemmaksi, että se haastetaan oikeuteen aina silloin tällöin ja se häviää, koska asiakkaita on silti.

Täytyy vielä tähän loppuun myydä vähän itseään; Jos joulun jälkeen jää ähky päälle vihreistä kuulista tai meinaat tehdä uudenvuodenlupauksen uusista elämätavoista, niin älä epäröi ottaa yhteyttä minuun! Tehdään sellainen suunnitelma, jonka avulla ne tulokset kestää kauemminkin, kuin maaliskuuhun asti! En voi luvata pilkuntarkkoja ruokavalioita, pelkkää rahkaa ja parsakaalia tai 14-jakoista saliohjelmaa, mutta voin luvata pysyviä muutoksia. Niihin tarvitaan sinun päättäväisyytesi ja minun ohjeeni!
Sähköpostiosoitteeni on [email protected]

Mottoni on; Sen minkä lihotan, sen myös laihdutan :D!

IMG_1444

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Aasiakaspalvelua!”

 1. moikka ! Osaatko antaa neuvoa miten treenata tai lähinnä ylläpitää lihaskuntoa leikkauksen jälkeen?
  Nyt 2 viikkoa leikkauksesta ja ilman kuntosalia, on paino pudonnut jo yli kilon elikkä lihakset todennaköisesti karkaa.
  En pysty tekemään yläkropan treeniä ainakaan kuukauteen vielä mutta millaista liikuntaa suosittelisit toipuvalle kuka haluaa säilyttää mahdollisimman paljon lihasta?

 2. Oon lukenu blogiasi jonkin aikaa. Välillä ärsyynnyn tosi paljon..mikä helvatun täydellinen eukko tää on…hmm. Mietin miksi ärsyynnyn…Olen itse juuri samanlainen 😀 Arvostan äärettömästi suoraan puhumista, ilman mitään kaunistelua. Toki kohteliaisuus ja hyvät tavat tulee kotikasvatuksesta mutta turha kainostelu ja jeesustelu on aivan turhaa 😉 Vitsit mä tykkään susta!! 😀 Jatka samaan malliin ja lämmintä joulumieltä sulle ja sun perheelle 🙂 Go Girl!!

  • No vitsit :)! Ihana kommentti! Vähän mä alussa pelästyin :D… Joo mun tapa ei ole hirveästi sievistellä asioita. Ihanaa joulua myös sinne!!

 3. Tuo mottosi kuulostaa niin huvittavalta, sillä mä tässä kovasti yritän päästä eroon alipainosta! 😀
  Mitään kriittistä alipainoa ei ole, mutta alkoi hiipua jo niin alas ettei olisi enää vatsatautia kroppa kestänyt. Nyt 1,5kk salilla ja kauheana koittanut tietenkin syödä. En vaan siedä ajatusta syödä itseäni 10kiloa painavammaksi!!
  Olen siis kahden vuoden aikana saanut kaksi lasta, lihonut raskauksissa (ennen ensimmäistä – toisen loppu raskaudessa) 20kiloa ja laihtunut 17kiloa (+ ne -10kg jotka jäi synnärille). Kunto oli vielä pari kuukautta sitten pyöreä nolla, mutta sali on kyllä niin mun juttu! 😉

  Onko vinkkejä tuohon syömiseen? Vai onko paras mennä vaan terveen järjen mukaan – monipuolista kotiruokaa? 🙂

  • Hienoa et olet innostunut salista! Ongelmat ne on monenlaiset, mutta et ole ainoa. Mulla tuttavapiirissä parikin naista, joiden paino putoaa liian herkästi. Jos oikeasti mielit saada massaa, niin resepti on selkeä; Aerobinen minimiin ja 3h välein ruokaa. Mitään friteerattuja snickers-patukoita ei välttämättä kannata syödä, vaan ihan perus kotiruokaa sekä tietenkin hyviä proteiininlähteitä. Jos imetät, niin sitä suuremmalla syyllä. Älä tuijota vaakaa, koska se ei kerro mitään. Peili kertoo ja vaatteet, eli jos ne alkaa roikkua niin ei muuta kuin lisää ruokaa. Ja voit toki huoletta myös herkutella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta