Alekoodi ja arvontaa luonnonkosmetiikasta!

*Yhteistyössä The Butik / Kaupallinen yhteistyö

helly_hansen9 (1 of 1)
Takki Helly Hansen / saatu blogin kautta

Vaikkei lauantai, eikä etenkään lauantai-ilta ole se suosituin hetki lukea blogeja, niin postaanpa silti. Olen jotenkin asennoitunut nyt synnyttämään, kun mieskin on saatu takaisin kertausharjoituksesta. Mutta kuten esimerkiksi mun instagramista (katrivee) olette voineet huomata, niin edelleen ollaan yhtenä (isona) kappaleena! Olen käynyt tänään reippailla kävelylenkeillä ja koittanut olla kovasti syväkyykyssä 😀 . Supistuksia on kyllä, mutta ne ei johda mihinkään… Saa sitten nähdä, miten kauan tässä vielä menee. Olen muuten aloittanut ns. synnytyspäiväkirjan pitämisen, jonka aion julkaista kun koko homma on finaalissa. Toistaiseksi ei ole tullut kovin paljon merkintöjä…
Päivä on muuten mennyt aika leppoisasti, eli ollaan hengailtu kotona ja nyt mies lähti käymään tupareissa ja mä laitoin lapsen nukkumaan. Taidan keittää kupposen kuumaa ja alan painelemaan akupisteitä – niillähän sen Maria Nordinkin kehui käynnistäneensä oman synnytyksensä…

Kiitos kommenteista viimeisimpään postaukseen! Ilmeisesti sieltä löytyy siis muitakin, joita luonnonkosmetiikka ja ylipäätään iholle laitettavien kemikaalien vähentäminen kiinnostaa? Kuten sanoin, niin tässä ei ole tarkoitus alkaa miksikään ns. ituhipiksi kosmetiikan suhteen, eli aion edelleen säilyttää meikkipussissa omat kestosuosikkini! Mutta varmasti ainakin osan tuotteista tulen vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan. Meillä oli siis viime viikon perjantaina täällä kotona The Butik maahantuontiyrityksen Kosmetiikka & Kuohuvaa -ilta, jossa Katja esitteli meille eri kosmetiikkasarjoja – kaikki luonnollisia. Lisäksi hän antoi alekoodin verkkokauppaan, jossa on monipuolinen valikoima sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita eri sarjoilta (mm. Vita Liberataa, joka on maailman paras itseruskettavien sarja ja olen käyttänyt sitä jo ainakin pari vuotta!)

Eli The Butikin verkkokaupassa koodilla FITYOUTOO saat 15% alennusta tuotteista! Toimi nopeasti, koska koodi on voimassa 20.11 asti! Nyt on hyvä tsäänssi ostaa itselleen tai vaikka omalle äidille ihana joululahja ja valikoimassa on varmasti jokaiselle jotakin.

thebutik6 (1 of 1) thebutik5 (1 of 1)

Ja sitten arvontaan! Katja lupasi blogini lukijoille arvottavaksi seuraavanlaisen tuotepaketin;

Arvontaan voit osallistua vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
Jos sun pitäisi pärjätä koko loppuelämä yhdellä ihonhoitotuotteella, niin mikä se olisi?
Arvonta päättyy perjantaina 27.11! Muistathan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi ja käy facebookissa tykkäämässä The Butikin fb-sivuista!
Onnea kisaan ja ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂

fityoutoo

76 vastausta artikkeliin “Alekoodi ja arvontaa luonnonkosmetiikasta!”

 1. Joku ihon tehokosteuttaja olis ehdottomasti mun valinta. Iho on rutikuiva kesät talvet ja etenkin talvella kasvojen iho alkaa heti kiristää jos unohtaa rasvata.

 2. Hmm.. Mää oon aika vähillä ihonhoito tuotteilla nyt hetken pärjännyt kun kookosöljyä käyttelen, että kyllä se joku voide olis millä sitten menisin jos vaan yks pitää valita.

 3. Ihan hauskaa ajatella, että mikä tuote olisi se tärkein esim. meikeistä, mutta käytännössä atoopikkona minäkin joutuisin kallistumaan monien edellisten vastaavien lailla ihan simppeliin kasvorasvaan, jota tietty käyttäisin koko kroppaan ja myös kasvojen puhdistukseen.

 4. Jos yhdellä tuotteella pitäisi pärjätä, niin valitsisin perusvoiteen. Mulle monet perusvoiteet käy niin kasvoille kuin koko kropallekin, joten sen voimin mentäisiin! 🙂

 5. hmmmm varmastikkin aloevera öljy! Se käy niin moneen tarkoitukseet että saisi monta kärpästä yhdellä iskulla 😉

 6. Jos yhdellä tuotteella pitäisi pärjätä, niin kyllä se olisi apteekin perusrasva. Käy kosteutukseen ja puhdistukseen.

 7. Pärjäisin hyvin pelkän kosteusvoiteen kanssa. Sellaisen, jota voisi levittää kasvojen lisäksi koko vartalon iholle.

 8. Mää meinasin tähän laittaa että kosteusvoide, mutta kookosöljy käy siihenkin vallan mainiosti. Itse en siis laske sitä ihonhoito tuotteeksi, koska sitä eniten kuitenkin ruuanlaitossa käytän.

  Siispä sanon että miselli vesi kasvojen puhdistukseen. On tähän mennessä ollut tälle naamalle paras.

 9. Apua miten vaikea kysymys! 😀 Atooppinen ihoni varmaan vastaisi kortisoni (valitettavasti), mutta haluan itse sanoa kookosöljy – meikinpoisto ja kosteuttaminen samassa paketissa.

 10. Täytyy kompata muita ja vastata apteekin perusrasva, joka käy kosteutukseen ja puhdistukseen ja sehän käy tarvittaessa kasvoihin ja vartaloon.

 11. Varmaan joku shea-voiteen tapainen, yksi himena rasvaisenpi voide joka kävisi jaloista vartalolle ja huulirasvaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta