Arvaa kuluneiden kaloreiden määrä ja voita itsellesi FitWoodin leuanvetotanko!

*Yhteistyössä Fitwood

Nyt on tulossa ehkä blogihistorian vetävin kilpailu, jossa voit voittaa omaksesti FitWoodin upean Trollveggen leuanvetotangon valitsemassasi värissä (arvo 240€)!

FitWood on Suomalainen yritys, joka valmistaa katseenkestäviä puisia kuntoiluvälineitä. FitWoodin tuotteita voi pitää näkyvillä ja osana kodin sisustusta, jolloin niitä ei tarvitse piilotella kaappeihin! Silloin niitä on myös matalampi kynnys käyttää päivittäin! Esimerkiksi heidän Snöblock kuntoilupöytä on niin kaunis, että sen sopii hyvin vaikka sohvapöydäksi ja tv:n katselun välissä voi tehdä pöydällä muutamat dipit tai portaallenousut!
Kaikki FitWoodin tuotteet valmistetaan Suomessa ja kotimaisista raaka-aineista. Niissä näkyy Skandinaavinen design, joka on ainakin kovasti miellyttää omaa silmääni!

Trollveggen leuanvetotanko asennetaan oviaukkoon, eikä sen asentamiseen tarvita ruuveja. Sen voi irroittaa helposti käytön jälkeen ja voit käyttää tankoa myös lattialla esimerkiksi punnerruksiin. Valittavana on kolme väriä: Koivu, kuultovalkoinen tai maalattu valkoinen.
FitWoodin sivuilla on selkeät ohjeet leuanvetotangon asentamiselle sekä vaatimukset käytössä olevalle oviaukolle. Tässä vielä hyvä video leuanvetotangon käytöstä:

Sitten itse kilpailuun:

Päätin mielenkiinnosta laittaa viime viikon keskiviikona 8.3 koko päiväksi Polarin sykemittarin mittaamaan kulutettuja kaloreita, jotta osaan arvioida syönkö tarpeeksi. Heräsin 7:02 jolloin laitoin mittarin päälle ja menin nukkumaan 23.33, jolloin mittari sammui. Olin siis valveilla 16h31min. Tässä päivän kulku pähkinänkuoressa:

  • Aamuaskareet, bussille kävely 700m, bussilla töihin. Kävely pysäkiltä töihin 300m.
  • Töissä: 2* 1h saliohjaus (sis. 10min ohjattu alkulämmittely ja 10min ohjattu loppuvenyttely.1h kehonhuoltotunti.
  • Lounas: Kävely läheiseen kahvilaan n.500m ja takaisin töihin. 
  • Töissä: 3* 0,5 h vesijumppa.
  • Kotiin bussilla samaa reittiä ja sama määrä kävelyä.
  • Illalla autolla Urheilukeskukselle, jossa 1h Functional training tunti, sekä 1h Kiinteytystunti(30min askellus+30min lihaskunto). Autolla kotiin. Lepäilyä sohvalla ennen nukkumaanmenoa.
Arvaa kuinka monta kaloria minulta kului heräämisen ja nukkumaanmenon välissä?
Oikean kalorimäärän tai kaikkien lähimmäksi arvannut voittaa FitWoodin Trollweggen leuanvetotangon valitsemassaan värissä!
HUOM: Jos oikein arvanneita on useampi, niin voittaja on ensimmäisenä vastauksensa blogiin kommentoinut.
Vastausaikaa on perjantaihin 24.3 klo.18.00 asti! Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoiteesi, jotta saan sinut tarvittaessa kiinni. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti ja oikean vastauksen kerron myös blogissa.
Tsemppiä kilpailuun! 🙂
fityoutoo

79 vastausta artikkeliin “Arvaa kuluneiden kaloreiden määrä ja voita itsellesi FitWoodin leuanvetotanko!”

  1. Veikkaan päivän kalori tarpeeksi 3408. Oli mielenkiintoista alkaa miettimään paljonko sitä lopulta vois päivän aikana sulla kulua, en malta oottaan että oikea luku julkaistaan 🙂

  2. Otetaanko tässä huomioon perusaineenvaihduntaa? Jos otetaan niin veikkaan, että kokonaiskulutus oli sellaisen 3000kcal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 4
Tykkää jutusta