Haluatko voittaa Anastasia Beverly Hills meikkipaketin?

Vierailin torstaina Akvamariinin Bloggers dayssa ja sain heiltä kotiinviemisiksi myös Anastasia Beverly Hillsin goodiebagin! Kuten tiedätte, niin rakastan meikkejä ja ABH on yksi luottomerkeistäni!

Goodiebagissa oli ”Dipbrow Pomade”, joka on yksi varmasti maailman kuuluisimmista kulmatuotteista! Pomadea levitetään pienellä sudilla ja sillä saa todella tarkkaa ja siistiä jälkeä, mutta kuitenkin hyvin luonnolliset kulmat! Itselläni no käytössä tällä hetkellä ABH:n ”Browwiz” joka on myös todella hyvä tuote ja mulla on jo kolmas kynä menossa.
Tässä hyvä video, jolla näkyy kuinka upeaa jälkeä pomadella saa.

Sen lisäksi bägissä oli nestemäinen highlighter, jota voi laittaa esim poskipäille, sekoitaa meikkivoiteeseen tai käyttää luomilla. En ole käyttänyt tätä nimenomaista tuotetta ennen, mutta väriä kokeilin sen verran käsivarteen, että ainakin hohtoa riittää!

Koska oma meikkipussini pursuilee liitoksistaan, niin haluaisin arpoa nämä kaksi Anastasia Beverly Hillsin tuotetta jollekulle teistä ihanat ja uskolliset lukijani! 

Kommentoi alle millaisen postauksen haluaisit lukea blogistani ja muista jättää toimiva sähköposti sille varattuun kenttään! Yksi kommentoija voittaa molemmat tuotteet. Kannattaa toimia nopeasti, koska arvonta päättyy jo tulevana maanantaina 9.10. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti!