#vainlapsiperhejutut

OLYMPUS DIGITAL CAMERALähes viikoittain löydän itseni tilanteesta, jossa en vielä 10 vuotta sitten olisi voinut koskaan kuvitella olevani. Niin upeaa kuin äitinä olo onkin, niin välillä mietin, että mihin hemmettiin mä olen ryhtynyt 😀 ???
Tässä muutama esimerkki…

  • Huomaan puhuvani yhä enemmän ja enemmän mieheni kanssa englantia. Siitä onkin nopeaa vauhtia tulossa perheemme kolmas kieli…
  • Kun eräs tuttuni joskus sanoi, että heidän vessa muistuttaa aika ajoin metron vessaa, en tajunnut mitä hän tarkoitti. Nyt kun katson vessaamme, ymmärrän liiankin hyvin.
  • Todistan vieressä, kuinka 3-vuotias pyyhkii suunsa Marimekon valkoiseen verhoon ja se näky saa minut mykistymään. Ja sitten huutamaan (henkisestä kivusta…).OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Huomaan puhelimesta, että lapseni on soittanut facetime puhelun eksälleni. Terveisiä M, en se ollut minä. Se oli Pirkka.
  • Ehto juhlimaan lähdölle (sellaisen, joka tapahtuu yöaikaan) on se, että edellisen yön uni on turvattu.
  • Löydän itseni etsimästä kadonnutta bussikorttia leikkikeittiön uunista, enkä edes yllättyisi, mikäli se olisi siellä. (Missä hemmetissä se kortti on????)OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Hoitaja kysyy puhelimessa lapseni sotua ja mietin niin kauan, että hoitaja luultavasti miettii onko minulla lasta ollenkaan. Mikä lapsen nimi olikaan? Montas lasta mulla muuten on? Älä kysy liian vaikeita.
  • Vessasta on äidiksi tulemisen myötä tullut rakas paikka! Joskus otan kahvikupin mukaan ja lähden sinne yksinäiselle retkelle! Vain minä, pönttö ja kännykkä.
  • Ennen inhosin jääkaapinovimagneetteja tai ylipäätään mitään ovissa. Yht äkkiä keittiöömme on kuitenkin ilmestynyt Ryhmä Hau Yö-haaste… Feng shui pilalla.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuttuja tilanteita?? 

PS. Vielä perjantaihin asti aikaa äänestää, mitä ruokavaliota haluat minun kokeilevan TÄÄLLÄ!

Olen pahoillani!!

Mulla on teille vähän harmillisia uutisia….

KIITOS uusista hiuksista Prime Beautyn Vilma Iso-Hirvelä. Suosittelen erittäin lämpimästi!
KIITOS uusista hiuksista Prime Beautyn Vilma Iso-Hirvelä. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Haluan pahoitella, että blogiin ei eilen ilmestynyt luvattua ruokavaliota. Mikään ei ole niin kamalaa, kuin lupaus jota ei pystykkään pitämään, vaikka se olisikin itsestä riippumattomista syistä 🙁 !
Mulla oli todella suuret suunnitelmat sen sisällön suhteen, mitä tuotan blogiin tällä viikolla, mutta tulikin hieman mutkia matkaan. Huomaan, että nyt on meneillään liikaa kaikkea.

Eli tällä viikolla on ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä. Ensinnäkin mulla oli eilen illalla tentti, jonka lukemiseen meni ihan viime tippaan.. Tiedetään, tiedetään. Pitäisi aloittaa AJOISSA! Tuntuu, että sellaisia hetkiä kun voin todella syventyä pääsykoekirjoihin on todella harvoin tai ne ovat klo.22 jälkeen iltaisin. Onneksi tuo tentti on kuitenkin paketissa. Enää kaksi kurssia jäljellä!
Tänään oli sitten reissu Tampereelle kampaajalle, koska mun tukka oli aivan luvattoman karmeassa kunnossa. Tiedän, onhan lähempänäkin kampaajia.. Mutta Tampereella oli mahdollisuus lastenhoitajalle keskellä päivää ja päiväaikoja ei tarvitse odottaa niin kauan kuin ilta-aikoja! Lisäksi olen käynyt Primessä aikaisemmin (Umpulla tosin, joka nyt äippälomalla) ja johonkin ihan uuteen paikkaan ajan varaaminen on aina vähän hakuammuntaa… Ja onneksi menin, koska en edes muista milloin olisin ollut näin tyytyväinen tukkaani!recently-updated1

recently-updated2Toinen juttu on se, että soitin maanantaina yhdestä työpaikasta (keikkahommaa, päivätyö) ja sain heti tietää, että mut otettaisiin mielellään remmiin! KÄÄK! Lisäksi eka työpäivä on HUOMENNA! Jännittää, koska kyseessä on täysin uusi paikka, uudet ihmiset ja aina se talon tapojen oppiminen vie aikaa. Lisäksi oon ihminen, joka stressaa alussa helposti ihan pieniäkin juttuja (tyyliin mistä ovesta mennään sisään). Mulla onkin pitästä aikaa särkenyt tänään päätä.
Theon hoidon kanssa onkin nyt melkoinen säätö, vaikka toki työtä en aiokaan ottaa joka päivä. En voi kieltää, etteikö houkuttaisi… Siis raha meinaan!
Olen kitkutellut kodinhoidon tuella jo 4kk ja isoa asuntolainaa maksellessa ei haluaisi vierittää taloudellista vastuuta vain toisen hartioille. Ja valitettavasti omaan luonteeseeni ei sovi jäädä miehen elätettäväksi ja olla käsi ojossa ”anna rahaa”.
Mietimme parhaillaan kuinka saisimme Theon päivähoidon järjestymään tässä uudessa tilanteessa, eli joko hoitaja kotiin meille tai yksityinen perhepäivähoito. Siitä meillä onkin hyvät kokemukset ekan lapsen kohdalla! Ongelmallinen tällainen tilanne, kun hoitoa ei tarvitse joka päivä.

Lisäksi mulla alkaa huomenna vakiojumppatunnit, jotka nekin täytyy vielä suunnitella. Tänään onkin siis luvassa piiiiiiiiitkä ilta.

Päätinkin, että tämän viikon kasvispainotteinen teemaviikko siirtyy ihan suosiolla ensi viikkoon! Mielessäni on nyt miljoona asiaa ja niissä on tarpeeksi sulattelemista! Blogi on minulle tässä tilanteessa se, joka joustaa. En missään nimessä halua tuottaa teille laadutonta sisältöä ja juuri nyt esimerkiksi kuvien ottamiseen ei ole aikaa. Oon helposti stressaava ihminen ja välillä joudun muistuttelemaan itselleni mikä on tärkeää. Mieluummin kuitenkin laadukkaat postaukset ajan kanssa.

Toivon että ymmärrätte. Kiitos kärsivällisyydestä! Toivottavasti ehdin kirjoittelemaan teille vaikka jonkun toivepostauksen (kiitos muuten idoista!!) vaikka loppuviikosta, kun saan huomisen ja torstain pois alta. Nyt vielä koneen kimppuun…