Miks et tuu baariin???

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä oli eilen huippuhauska ilta bloggaajakollegani Umpun luona Tampereella! Meitä oli kokoontunut about 10 bloggaajaa Fitfashionista ja istuttiin iltaa, syötiin, höpötetiin ja vähän myös juotiin. En tiedä oliko porukassa yhtään absolutistia, koska en kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Itse join illan aikana kolme siideriä ja puoli lasia viiniä. En ole koskaan blogissani esittänyt mitään täysin alkoholitonta elämää, niin voin sen ihan reilusti paljastaa (ihan kun se edes olisi mikään ihmeellinen juttu, että aikuinen ihminen juo siideriä…).

Nykyään tulee oltua ulkona aika harvoin ja sille on sitten oltava joku kunnon syy. Tykkään kyllä mennä, ei siinä mitään. Toki kun on lapsia niin se lähteminen on vähän suuremman suunnittelun ja järjestelyn takana ja ainakin itsellä vaikuttaa myös se, että meiltä on keskustaan (siis Helsingissä) jonkun verran matkaa.
Tuollaiset illanistujaiset on kyllä ihan parhaita ja niistä voi sitten jatkaa vielä yöhön jos energiaa on. Yleensä se vaan menee niin, että se illan hauskin osuus on se höpöttely ja valmistautuminen! Baariin kun menee (etenkin myöhään) niin itselle tulee helposti vähän sellainen kyllästyminen ja tekee mieli nukkumaan. Tilanne vois toki olla eri, jos olisin sinkku. Kotona mulla odottelee tosin sellainen A-luokan uros, että ei varmasti vaihtamalla parane 😀 .

Oon tällä viikolla nukkunut tosi huonosti (Ryhmä Hau -yöhääste ei toiminut ihan odotetusti..) ja nukuin pitkään aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä niin, etten herännyt kertaakaan kun isompi poika oli yökylässä. Mietin kyllä eilen illalla, että olisin mennyt keskustaan muiden likkojen kanssa, mutta kello oli jo aika paljon (yli puolenyön). Nää tilanteet on itselle vähän inhottavia, kun toiset odottaa että jatkaisi heidän kanssa iltaa ja sitten sanookin, ettei enää lähde baariin. Onneksi mukana oli muitakin pienten lasten äitejä, joten ymmärrystä kyllä löytyi! Mua ärsyttää alkaa selittelemään miksi en halua lähteä väsyneenä notkumaan johonkin tiskille ja sieltä on vielä oma hommansa sitten päästä takaisin yöpaikkaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä on kuitenkin tosi tärkeää päästä välillä tuulettumaan ja meillä on yleensä miehen kanssa molemmilla etukäteen ilmoitetut viikonloput, jolloin voi olla poissa tai menossa omien kavereidensa kanssa. Tää on toiminut meillä ihan loistavasti eikä asiasta ole koskaan tullut mitään vääntöjä! Hurri käy jonkun verran työn puolesta kaikenmaailman kokkreissa, eikä jaksa enää viikonloppuisin lähteä baareihin. Mä oon meistä ehkä se menevämpi osapuoli mutta kyllä mullakin on alkanu menojalka vähän hidastumaan. Mulla ei oo todellakaan mitään baareja tai niissä käymistä vastaan, oli sitten perheellinen tai perheetön. Toiset tykkää tanssia ja jotkut laulaa vaikka karaokee. Lapset ei oo mikään syy sille, että pitää unohtaa sosiaalinen elämä (toki sen saa tehdä jos haluaa!) mutta mun mielestä on kiva, että myös perheettömien puolelta löytyy ymmärrystä, jos ei jaksa painaa enää kädet katossa aamu neljään asti! Kaikkiin illanviettoihin osallistun kyllä tosi mielelläni!

Käyttekö te usein ulkona juhlimassa ”pitkän kaavan mukaan”??

#vainlapsiperhejutut

OLYMPUS DIGITAL CAMERALähes viikoittain löydän itseni tilanteesta, jossa en vielä 10 vuotta sitten olisi voinut koskaan kuvitella olevani. Niin upeaa kuin äitinä olo onkin, niin välillä mietin, että mihin hemmettiin mä olen ryhtynyt 😀 ???
Tässä muutama esimerkki…

  • Huomaan puhuvani yhä enemmän ja enemmän mieheni kanssa englantia. Siitä onkin nopeaa vauhtia tulossa perheemme kolmas kieli…
  • Kun eräs tuttuni joskus sanoi, että heidän vessa muistuttaa aika ajoin metron vessaa, en tajunnut mitä hän tarkoitti. Nyt kun katson vessaamme, ymmärrän liiankin hyvin.
  • Todistan vieressä, kuinka 3-vuotias pyyhkii suunsa Marimekon valkoiseen verhoon ja se näky saa minut mykistymään. Ja sitten huutamaan (henkisestä kivusta…).OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Huomaan puhelimesta, että lapseni on soittanut facetime puhelun eksälleni. Terveisiä M, en se ollut minä. Se oli Pirkka.
  • Ehto juhlimaan lähdölle (sellaisen, joka tapahtuu yöaikaan) on se, että edellisen yön uni on turvattu.
  • Löydän itseni etsimästä kadonnutta bussikorttia leikkikeittiön uunista, enkä edes yllättyisi, mikäli se olisi siellä. (Missä hemmetissä se kortti on????)OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Hoitaja kysyy puhelimessa lapseni sotua ja mietin niin kauan, että hoitaja luultavasti miettii onko minulla lasta ollenkaan. Mikä lapsen nimi olikaan? Montas lasta mulla muuten on? Älä kysy liian vaikeita.
  • Vessasta on äidiksi tulemisen myötä tullut rakas paikka! Joskus otan kahvikupin mukaan ja lähden sinne yksinäiselle retkelle! Vain minä, pönttö ja kännykkä.
  • Ennen inhosin jääkaapinovimagneetteja tai ylipäätään mitään ovissa. Yht äkkiä keittiöömme on kuitenkin ilmestynyt Ryhmä Hau Yö-haaste… Feng shui pilalla.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuttuja tilanteita?? 

PS. Vielä perjantaihin asti aikaa äänestää, mitä ruokavaliota haluat minun kokeilevan TÄÄLLÄ!