Tätä halusin kysyä FitFashionin muilta bloggaajilta (OSA1)

Olen ollut FitFashion -blogiportaalista sen alusta saakka. Yksi meidän portaalin ehdottomista eduista on bloggaajatiimimme, joista osasta on tullut minulle tosi hyviä kavereita. Osan kanssa olemme tekemisissä ihan viikoittain ja puhumme toki muustakin kuin blogiskenestä.

FitFashion bloggaajat Piia Pajunen, Monna Pursiainen, minä ja Jutta Hirsimäki.

Halusinkin tässä postauksessa tuoda esille muutamia huipputyyppejä täältä meidän portaalista ja kysyin heiltä sellaisia juttuja, jotka mun mielestä on kiinnostavaa juuri heissä ihmisenä tai heidän blogissaan. Toinen osa tulee sitten ensi viikolla.

Aloitetaan meidän ainaisesta positiivarista, eli Kipasta (Coaching Kira). Ei vitsi mikä persoona! Mä koen, että mä ja Kipa ollaan siinä mielessä sielunsiskoja, että olemmat ollaan aikamoisia ”jokapaikanhöyliä” ja lähdetään mukaaneri juttuihin! Kipa kilpailee parhaillaan Fitnessmallikisassa ja on mun mielestä esikuvana juuri oikeanlainen. Mäkin oon muuten hakenut back in the days samaan kilpailuun!
Kipalta mä halusin kysyä, että koska hän on aina super positiivinen, niin onko hän sitten ikinä huonolla tuulella?? 

– Sanoisin, että olen luonteeltani peruspositiivinen ihminen, joka uskoo omien ajatustensa voimaan: haluan nähdä asioissa hyvää. Lisäksi mun mielestä maailma on mahdollisuuksia täynnä ja se voimaannuttaa! Superpositiivisuus ei ole (itselleni) vaikeaa, joskin se on aktiivista ajattelutyötä. 🙂
Ja kyllä!! Olen myös huonolla tuulella silloin tällöin – sitäkin pitää löytyä! Ihminen kasvaa parhaiten haasteiden ja epämukavuuden myötä, ei pelkästään sillä kivalla ja hattaralla.

Sitten on vuorossa melkein mun naapurissa asuva Jonna (Palasia Arjestani), jonka kanssa ollaan pidetty yhteyttä jo ainakin parin vuoden ajan. Jonna on mun mielestä pitänyt hienosti oman tyylinsä ja hänen bloginsa on todella samaistuttava! Nykyään aika moni esittää sellaista pintaliitoelämää ja vain niitä parhaita puolia elämästään. Jonna uskaltaa elää blogissaan ja vlogissaan ihan normaalia arkea ja tää paineiden täyttämä maailma kaipaa juuri tällaisia vaikuttajia!
Jonnalta kysyin että tunteekö hän usein paineita olla enemmän blogimaailman trendeissä mukana? Ja millainen hän haluaa olla bloggaajana ja vaikuttajana?

– Tunsin ennen aika koviakin paineita, mutta en enää. Pyristelin aikani asian kanssa, mutta tovi sitten totesin etten voi oikeasti jatkaa sillä linjalla. En voi olla jotain muuta kuin olen. Pelotti alkuun ”päästä oma itseni” valloilleen, mutta lukijat ovat ottaneet sen yllättävän hyvin vastaan. Bloggaajana haluan olla oman tieni kulkija. Kirjoittaa niistä asioista, jotka ovat mun sydäntä lähellä. En tavoittele suurta suosiota, vaan haluan pitää blogin aitona ja maanläheisenä.

Kolmas bloggaaja, josta on tullut mulle blogin myötä ehkä vähän yllättäenkin hyvä kaveri on Umppu (Prime Life), vaikka ei asuta nykyään enää edes samassa kaupungissa! Mä arvostan ihmisiä, joilla on omat mielipiteet eikä he pyri olemaan ihan kaikkien kanssa aina samaa mieltä. Itse ajattelen, että ainoastaan sellainen ihminen voi oikeasti menestyä esimerkiksi bisnesmaailmassa. Umppu on sairaan kova tekemään töitä ja lukijat ei ehkä aina tajua sitä, että mikään ei tule helpolla. Ei yrittämisessä, eikä etenkään blogimaailmassa. Niin se vaan menee, että jotkut suunnittelee ja jotkut tekee! Mä arvostan aivan hulluna sitä, mitä Umppu on elämässään saanut aikaan; Oma (menestyvä) yritys, kolme ihanaa lasta ja yksi suomen luetuimmista blogeista!
Kysymykseni Umpulle kuului, että miten hän saa niin paljon aina aikaan? Aina on joku projekti meneillään, milloin remontti tai milloin koko kämppä siivotaan kerralla! Mikä on se aikaansaamisen salaisuus? 

– Mielenkiintoinen kysymys ja tota kysytään multa usein. Mä itse koen, että mä en edes tee niin hirveästi. Ja varsinkin niinä päivinä, kun en tee mitään, niin mä jopa vähän lamaannun ja masennun. Musta tuntuu, että mulla tarvii olla aina jotain tekemistä ja aina kun mä saan yhden projektin päätökseen ja vannon, että nyt en tee mitään, niin mä oon jo alitajuisesti miettinyt seuraavaa projektia.
Mä oon luonteeltani aika aktiivinen ja tarviin koko ajan jotain sykkimistä. Pieni stressi jopa sopii mulle, koska saan silloin itsestäni enemmän irti.

☆Ensi viikolla tulossa sitten seuraavat bloggaajat ja seuraavat kysymykset! Energistä viikkoa kaikille!☆

Ihan Pumana liikenteessä!

*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen some täyttyi viimeisen päälle tälläytyneistä bloggareista ja muista some-alan ihmisistä, kun A-Lehdillä Kulosaaressa juhlittiin The Blog Awards 2017 -gaalaa. Niinkuin parina edellisenäkin vuonna, niin järjestelyt olivat ihan 5/5 ja kekkereihin selkeästi panostetaan täysillä. Parasta oli kuitekin viettää aihaa muiden bloggareiden kanssa ja meillä on Fitfashionilla todella hyvä yhteishenki! Meidän bilejengissä oli siis Anna (Too big to be me), Monna (Monna Treenaa), Minna (Tyttö sinä olet vahva), Jonna (Palasia arjestani), Eve (Queen of everything), Umppu (Prime Life), Piia (Piia Pajunen), Aaro (Aaro Huttunen), Jutta Hirsimäki (On my way), Noora (Noora Katariina) ja vierailevana tähtenä myös entinen FF:läinen Nanna (Super fit me)!
Kiitos Annalle kuvista!

Oma gaalatyylini

Mietin pitkään laittaisinko saman mekon kuin viime vuonna, koska noh… En ole sitä hirveän monesti ulkoiluttanut oston jälkeen. Mekko oli ihana kultainen paljettiunelma ja istui tosi ihanasti! Sitten törmäsin vähän vahingossa (juu, ihan vahingossa selailin junassa Zalandon sovellusta…) tähän Puman nuden väriseen mekkoon* ja koska se oli sopivasti alessa, niin ajattelin, että voihan sen tilata ja ”vain” kokeilla. No, mekkohan oli sitten ihan täydellinen! Koko M oli mulle tiukahko, mutta mekko oli tosi mukava päällä ja kangas joustavaa. Lisäksi mekossa on kiva sporttinen fiilis! Tuolla gaalassa ei ehkä nää niin kovin perinteisiä ”gaala-asuja” vaan hyvinkin erikoisia ratkaisuja. Siksi tiesin, että voin pukea päälle jotain vähän normaalista linjasta poikkeavaa.
Gaalassa oli mahdollisuus saada itselleen glitterikoristelu, jonka selvästi 90% vieraista käytti hyväkseen 😀 .Glitteriä oli enemmän kuin laki sallii ja naaman lisäksi sitä oli sudittu selkään, hiuksiin, partaan ja oikeastaan mihin vaan. Noita ihoglittereita voi muuten ostaa meikkitaiteilija Elina K:n verkkokaupasta!

Meikin tein itse ja eikö olekin upea tuo NYX:in Liquid Suede -huulipuna sävyssä ”Vintage”??? Tukan laittoi Minna, jonka luona oltiin etkoilemassa hetki ennen gaalaa. Tykkään yleensä löysistä niskanutturoista, mutta ihan kiva saada siihenkin välillä vaihtelua! Aika harvoin pääsee kuitenkin tälläytymään nykyään, niin silloin kannattaa kokeilla vähän uusia tuulia…

Ruoka & juoma

Gaalan ruoka ei ehkä tänä vuonna saanut hirveästi multa hurraa-huutoja, koska omaan makuuni se oli turhankin erikoista. Olisin kaivannut myös hieman tukevampaa ruokaa, vaikka ihan ruokaisaa salaattia (senkään ei tarvi olla mikään he-ma-pa pastasalaatti). Jonot oli aika pitkiä, eikä saatu istumapaikkaa, niin lähinnä maisteltiin ruokia. Jälkiruoka oli aivan ihanaa suolalla maustettua omenapiirakkaa!

Viime vuonna olin suoraan sanottuna loppuillasta vähän liiankin tuiterissa, joten vahigosta viisastuneena 😀 … Tänä vuonna tarjolla oli lempparisiideriäni Happy Joeta. Paukkujakin olisi ollut, mutta Stolisnaja yhdistettynä Rajamäen viinietikkaan kuulostin niin eksoottiselta kombinaatiolta, että jäi nyt testaamatta. Viinikään kun ei oikein mulle maistu, niin 23.30 kotiin matkasi väsynyt mutta hyvävointinen bloggaaja.

Kehen törmäsin?

Itse en seuraa bloggaajia aivan hirveästi, joten suurin osa ehdolla olleista blogeista oli vain nimeltä tuttuja. Seuraan eniten meidän FF:n omia blogeja ja terveys&hyvinvointi -kategoriasta meidän oma Piude nappasikin voiton kotiin! Vitsi mikä mimmi: Samana päivänä dippainssin paperit ja palkinto suomen parhaasta hyvinvointiblogista!
Julkimoita ei paikalla hirveästi näkynyt tänä(kään) vuonna. Itse odotin näkeväni eniten Henry Harjusolan, jota hieman salaisesti fanitan youtubessa ja somessa. Hänen rohkea asenteensa olla oma itsensä on tehnyt muhun vaikutuksen. Myös toinen erikoinen persoona on Britney Sumell, siis entinen Teemu Sumell. Hän oli aivan ihanan oloinen tyyppi livenä!

Maistuisko hajuvesi???

Että sellaiset bileet tänä vuonna! Mitäs tykkäsitte mun juhlatyylistä? Kumpi teidän mielestä sopii paremmin, ”Golden girl -look” vai vähän voimakkaampi meikki?

HUOM!
ZALANDOLTA* vielä tämän viikonlopun -15% jo alennetuista tuotteista! Esim nämä Timberlandin talvisaappaat*, sekä paljon Niken kenkiä* todella hyvässä alessa!