Tätä halusin kysyä FitFashionin muilta bloggaajilta (OSA1)

Olen ollut FitFashion -blogiportaalista sen alusta saakka. Yksi meidän portaalin ehdottomista eduista on bloggaajatiimimme, joista osasta on tullut minulle tosi hyviä kavereita. Osan kanssa olemme tekemisissä ihan viikoittain ja puhumme toki muustakin kuin blogiskenestä.

FitFashion bloggaajat Piia Pajunen, Monna Pursiainen, minä ja Jutta Hirsimäki.

Halusinkin tässä postauksessa tuoda esille muutamia huipputyyppejä täältä meidän portaalista ja kysyin heiltä sellaisia juttuja, jotka mun mielestä on kiinnostavaa juuri heissä ihmisenä tai heidän blogissaan. Toinen osa tulee sitten ensi viikolla.

Aloitetaan meidän ainaisesta positiivarista, eli Kipasta (Coaching Kira). Ei vitsi mikä persoona! Mä koen, että mä ja Kipa ollaan siinä mielessä sielunsiskoja, että olemmat ollaan aikamoisia ”jokapaikanhöyliä” ja lähdetään mukaaneri juttuihin! Kipa kilpailee parhaillaan Fitnessmallikisassa ja on mun mielestä esikuvana juuri oikeanlainen. Mäkin oon muuten hakenut back in the days samaan kilpailuun!
Kipalta mä halusin kysyä, että koska hän on aina super positiivinen, niin onko hän sitten ikinä huonolla tuulella?? 

– Sanoisin, että olen luonteeltani peruspositiivinen ihminen, joka uskoo omien ajatustensa voimaan: haluan nähdä asioissa hyvää. Lisäksi mun mielestä maailma on mahdollisuuksia täynnä ja se voimaannuttaa! Superpositiivisuus ei ole (itselleni) vaikeaa, joskin se on aktiivista ajattelutyötä. 🙂
Ja kyllä!! Olen myös huonolla tuulella silloin tällöin – sitäkin pitää löytyä! Ihminen kasvaa parhaiten haasteiden ja epämukavuuden myötä, ei pelkästään sillä kivalla ja hattaralla.

Sitten on vuorossa melkein mun naapurissa asuva Jonna (Palasia Arjestani), jonka kanssa ollaan pidetty yhteyttä jo ainakin parin vuoden ajan. Jonna on mun mielestä pitänyt hienosti oman tyylinsä ja hänen bloginsa on todella samaistuttava! Nykyään aika moni esittää sellaista pintaliitoelämää ja vain niitä parhaita puolia elämästään. Jonna uskaltaa elää blogissaan ja vlogissaan ihan normaalia arkea ja tää paineiden täyttämä maailma kaipaa juuri tällaisia vaikuttajia!
Jonnalta kysyin että tunteekö hän usein paineita olla enemmän blogimaailman trendeissä mukana? Ja millainen hän haluaa olla bloggaajana ja vaikuttajana?

– Tunsin ennen aika koviakin paineita, mutta en enää. Pyristelin aikani asian kanssa, mutta tovi sitten totesin etten voi oikeasti jatkaa sillä linjalla. En voi olla jotain muuta kuin olen. Pelotti alkuun ”päästä oma itseni” valloilleen, mutta lukijat ovat ottaneet sen yllättävän hyvin vastaan. Bloggaajana haluan olla oman tieni kulkija. Kirjoittaa niistä asioista, jotka ovat mun sydäntä lähellä. En tavoittele suurta suosiota, vaan haluan pitää blogin aitona ja maanläheisenä.

Kolmas bloggaaja, josta on tullut mulle blogin myötä ehkä vähän yllättäenkin hyvä kaveri on Umppu (Prime Life), vaikka ei asuta nykyään enää edes samassa kaupungissa! Mä arvostan ihmisiä, joilla on omat mielipiteet eikä he pyri olemaan ihan kaikkien kanssa aina samaa mieltä. Itse ajattelen, että ainoastaan sellainen ihminen voi oikeasti menestyä esimerkiksi bisnesmaailmassa. Umppu on sairaan kova tekemään töitä ja lukijat ei ehkä aina tajua sitä, että mikään ei tule helpolla. Ei yrittämisessä, eikä etenkään blogimaailmassa. Niin se vaan menee, että jotkut suunnittelee ja jotkut tekee! Mä arvostan aivan hulluna sitä, mitä Umppu on elämässään saanut aikaan; Oma (menestyvä) yritys, kolme ihanaa lasta ja yksi suomen luetuimmista blogeista!
Kysymykseni Umpulle kuului, että miten hän saa niin paljon aina aikaan? Aina on joku projekti meneillään, milloin remontti tai milloin koko kämppä siivotaan kerralla! Mikä on se aikaansaamisen salaisuus? 

– Mielenkiintoinen kysymys ja tota kysytään multa usein. Mä itse koen, että mä en edes tee niin hirveästi. Ja varsinkin niinä päivinä, kun en tee mitään, niin mä jopa vähän lamaannun ja masennun. Musta tuntuu, että mulla tarvii olla aina jotain tekemistä ja aina kun mä saan yhden projektin päätökseen ja vannon, että nyt en tee mitään, niin mä oon jo alitajuisesti miettinyt seuraavaa projektia.
Mä oon luonteeltani aika aktiivinen ja tarviin koko ajan jotain sykkimistä. Pieni stressi jopa sopii mulle, koska saan silloin itsestäni enemmän irti.

☆Ensi viikolla tulossa sitten seuraavat bloggaajat ja seuraavat kysymykset! Energistä viikkoa kaikille!☆

Muutama juttu, joka teitä saattaa kiinnostaa…

*Sisältää mainoslinkkejä

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Ajattelin kertoa teille, mitä blogissa ja snäpissä tapahtuu ensi viikolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli ensi viikolla blogissa on kasvispainotteinen ruokaviikko!

Julkaisen ensi viikolla joka päivä sellaista sisältöä blogiin, jonka tarkoituksena olisi innostaa teitä käyttämään kasviksia monipuolisemmin ruokavaliossa! Minusta on kiva, jotta te lukijat voitte saada jotain ihan konkreettistakin täältä, eikä pelkästään niitä ”helouhelou” -postauksia.
Heti maanantaina voit ottaa talteen valmiin ruokavalion, jonka pointti on nimenomaan monipuolisten kasvisten lisäämisessä! Ruokavalio ei kuitenkaan sisällä pelkkää vihreää, eli kyseessä on ihan sekaruokavalio. Yleisesti ajattelen, ettei lihan syömistä ei tarvitse välttämättä lopettaa täysin, enkä itsekään sitä tee. Proteiinia tietysti kohtuudella, mutta pääpaino kokonaisuudessa – ja niissä kasviksissa! Usein sitä saattaa myös jämähtää siihen jäävuorisalaattiin ja kurkkuun, vaikka tarjolla olisi niin paljon muutakin herkullista kaupan hevi-osastolla!
Kuten varmaan ymmärrätte, niin on aivan mahdotonta tehdä sellaista ruokavaliota, joka käy aivan kaikille. Ihan kaikkien tuhansien lukiojoiden yksilöllisiä toiveita en voi ottaa huomioon 😀 ! Mutta toivottavasti ainakin resepteistä on iloa, joita julkaisen pitkin viikkoa! Uskon, että tämä asia on monella ruokavaliossa se, jossa voi aina parantaa!

Toinen juttu on se, että ensi viikolla Fitfashionin snäppivuoro siirtyy mulle! Käy laittamassa Fittarin oma tili snapchatissa seuraukseen (fitfashionfi) ja mikäli et seuraa vielä mun omaa tiliä, niin se löytyy nimellä katrivee. Snäppiin koitan laittaa arkisempaa sisältöä, eli kaikenlaista mitä tällaisen perusmutsin elämässä tapahtuu päivittäin!

Vielä kolmantena juttuna voisin antaa teille Zalandon alekoodin, joka on SUPERALE15
Zalandoon saa todella harvoin alekoodeja ja tämäkin on voimassa vain 24H (eli tänään 6.1)! Lisäalennuksen saa myös aletuotteista ja etenkin treenivaateosastolla on hirveästi kamaa hyvässä tarjouksessa! Go and buy!recently-updated
1. Keep it cool -paita* 2. Nike Metcon2 -kengät* 3. Puma Pulse XT V2 -kengät* 4. Adidas trikoot* 5. Shock Absorber Ultimate -urheiluliivit* 6. Under Armour -hiuspannat* 7. Adidas trikoot* 8. Haglöfs Tight -reppu*

Outlet naiset talvi 2016 - 468x60

Muista siis tulla maanantaina nappaamaan blogista ruokavalio ja pitkin viikkoa ilmestyvät vinkit & reseptit.
Lisäksi ensi viikolla paljastan jotain, mitä blogissa tulee tapahtumaan helmikuussa. Se on nimittäin jotain sellaista, mihin te lukijat voitte vaikuttaa… Uskon vahvasti, että sen projektin seuraaminen tulee olemaan mielenkiintoista sekä mulle itselle, että teille lukijoille!