Täydellisen markettiripsarin metsästys; Erittäin hyvä, ellei täydellinen?

Joulukuussa aloitin blogissa postaussarjan, joka käsittelee ripsivärejä ja nimenomaan edullisia JA toimivia sellaisia!

 

Ekassa postauksessa kirjoittelin kovasti hehkutetusta L’orealin Paradise Extatic -maskarasta, joka ei kaikesta haloosta huolimatta vakuuttanut mua. Vedellä irtoava ripsari suoristi taivutuksen ripsistä ja harjaosa oli liian iso ja kömpelö. Ripsari levisi liian helposti luomiin, joka on tosi ärsyttävää.

Tällä kertaa postauksen päätähtenä olevalla ripsarilla on hieman samanlainen iso harja, mutta sen voi antaa anteeksi, koska tuote on vaan niin loistava muuten!!
Kyseessä on myös varmaan halvin markettiripsari evö, eli hintaa sillä taitaa olla Tokmannilla (saa myös Cittareista) 4,90€. Vai muistanko aivan väärin? Ostin omani Thaimaasta, joten en ole aivan 100 varma hinnasta.
Kyseessä on Essence -merkin I love extreme ripsari!

Ripsarin paras puoli sen hinnan lisäksi on volyymi, jonka se antaa ripsiin! Se pitää hyvin taivutuksen, joka on kiva tällaiselle, jonka ripset ovat hyvin suorat. Olen miettinyt Lash liftin ottamista, jonka kanssa tuo ripsari tekisi ripsistä varmaan aivan mielettömän upeat!!! Onko teillä liftistä kokemusta? Kannattaako maksaa??
Vaikka tää ripsari ei ole täydellinen, on se hinta-laatusuhteeltaan varmasti 5/5. En tiedä Essencen muista ripsareista (niitä on useampi), mutta tämä taitaa olla ainoa vedenkestävä.

Tässä kuvassa mulla ei ole ollenkaan ripsaria.
Ripsissä Essencen I love extreme -ripsaria!

Ainoa miinus tulee tosiaan hieman liian isosta harjasta, jonka takia tämä maskara ei ole paras kokeilemani. On nimittäin yksi tuote, joka on vieläkin parempi ja siitä kirjoittelen lisää myöhemmin…. 😉

Laittakaa edelleen tulemaan teidän lemppariripsareita kommenttiboxiin! Jos sieltä löytyy joku, jota en ole vielä testannut 🙂 !