Ensi kuussa luvassa #hauskathautajaiset

Kuten varmaan olette kuulleet, niin FitFashion on tullut tiensä päähän. Osa FF:n blogeista siirtyy Terve.fi -sivuston alle ensi kuussa. Niinpä tiet osan bloggaajien kanssa eroaa, mutta onneksi ennen sitä luvassa on varmasti vuoden hauskimmat hautajaiset!!
Oma blogini tulee siis jatkamaan Terve.fi -sivustolla.

Kuva: Johanna Varis. Tässä kuvassa olen surullinen, koska sain juuri kuulla FF:n lopettamispäätöksestä.

Paljon on spekuloitu, onko blogeilla ylipäätään enää tulevaisuutta, kun porukka ei jaksa enää lukea? Minulla itselläni esimerkiksi Instagram ja siellä erityisesti story on todella suosittu väylä tavoittaa seuraajia. Saan todella paljon sitä kautta myös viestejä, joskus lähemmäs 50 päivässä! Itse tykkään todella paljon, kun voin vaihtaa ajatuksia seuraajien kanssa ja paljon tulee sitä kautta myös postausaiheita blogiin. Mulle on kehittynyt oma ”tyyli” IG:ssä ja koitan pitää sen niin realistisena kuin mahdollista. Yleensä silloin kun puhun jostain todella arkisesta (kuten vaikka lapsen raivarista) niin saan eniten viestejä teiltä.

Kannattaa siis laittaa IG-tilini katrivee seurantaan!

Se mikä harmittavasti on hieman kadonnut blogeista on juuri sellainen raa’an avoin fiilis. Kaikki on enemmän tai vähemmän siloiteltua. Ymmärrän toki, että jos tähtää mallimaailman kirkkaimmaksi tähdeksi (kuten itse), niin kuvat jossain pieruverkkareissa ruoat rinnuksilla ei välttämättä ole parasta PR:ää. Silti musta tuntuu, että ihan arkiset jutut kiinnostaa silti lukijoita eniten!

Itse en ole blogia vielä kuoppaamassa, koska blogin lopettaminen tuntuu jo ajatuksenakin vaikealta. Siksi toivoisin teiltä taas todella kovasti uusia postausaiheita! Mikä teitä kiinnostaa? Mistä haluaisitte lukea lisää? Terveys? Ravinto? Iho-ongelmat? Lapsiperhearki? Yrittäjyys tai yrityksen aloittaminen? Raha ja säästäminen? Asuntoasiat ja kotimme sisustus? Parisuhde? Yritykseni Match by K (jolla muuten on myös oma parisuhde aiheinen blogi TÄÄLLÄ)?

Tiedän, että laihdutus on blogini suosituin aihe… Mutta to be honest… Siitä kirjoittaminen alkaa hieman puuduttaa! Sanottakoon silti, että jos teillä on jotain oikein vänkää postaustoivetta laihdutukseen liittyen, niin voin näpytellä kyllä siitäkin! Meillä on nyt #5kgjengi tyyppien kanssa menossa 5vkoa ja -5kg projekti, ja nyt ollaan tasan puolessa välissä! Ensi maanantaina 3vkon kohdalla on välitilityksen aika.
Treeniohjeitakin on niin monessa blogissa ja hyviä onkin! Reseptien jakaminen on työn alla ja olen luvannut teille mm. ”Voiko kananrintafileen olla pilaamatta?” -postauksen, jossa syvennymme kanan rintafileen täydellisen kypsentämisen saloihin. 😀

Kommentoi siis alle mistä haluaisit lukea jatkossa ja muista osallistua myös Kauppahalli24 lahjakortin arvontaan, joka on vielä perjantaihin asti käynnissä!

Mä lähden tästä salille, koska saan kokeilla meidän ihanan bloggaajan Piia Pajusen PROVE by Piia -nettivalmennusta. Neljä salitreeniä viikossa on vähän haaste ajankäytöllisesti, mutta aion ainakin yrittää! Tähän mennessä ohjeet on olleet aivan loistavat ja näin pidempäänkin salilla käyneenä valmennuksesta on saanut paljon irti.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja muistakaa jättää postausehdotuksia!

 

Tätä halusin kysyä FitFashionin muilta bloggaajilta (OSA2)

 

Tässä tulee toinen osa postaussarjasta, jossa FitFashionin muut bloggaajat pääsevät ääneen! Kysyin ekassa postauksessa postauksessa bloggareidemme ajatuksia liittyen mm. paineista elää ”kiiltokuvaelämää” ja siitä, onko positiivinen elämäntapa synnynnäistä vai oma valinta.

Tässä postauksessa saadaan myös testosteronin tuulahdus muuten niin naisvaltaisessa blogiskenessä ja vahvasti aiheet taas bloggaamisessa ja työelämässä.

Metallisydän -blogin kirjoittaja Jari on tainnut olla osa FitFashionia ihan sen alusta asti ellen väärin muista. Jarilla on vankkumaton kannattajakunta blogillaan ja varmasti hänellä on enemmän myös mieslukijoita verrattuna FF:n muihin blogeihin. Siksi kysyinkin häneltä, että onko Metallisydän -blogi nyt suunnattu sitten enemmän naisille vai miehille? Ja miten hän kokee oman bloginsa paikan naisvaltaisessa blogiskenessä?

– Kyllä miehetkin lukee blogeja, tosin ihan varmasti vähemmän kuin naiset. Mä uskon että miehet hakee blogeista eri juttuja kuin naiset. Miehiä kiinnostaa konkreettiset jutut, kuten treeniohjeet, talonrakennus ja naisten pyllyt, kun taas naiset hakee blogeista enemmän viihdettä, samaistumisen kohteita, tunteita ja tuoksuja, sekä tietysti meikki- ja viherpirtelövinkkejä.

Mä en varsinaisesti tavoittele sen kummemmin mies- kuin naislukijoitakaan, vaan kirjoittelen omaan arkeeni liittyvistä jutuista. Jotain mun blogista varmaan kertoo kuitenkin se, että lukijoista yli 80% on naisia. Pitäis varmaan alkaa rakentaa taloa… Tosiasiassa mä uskon, että mun blogista löytyy juttua aika moneen makuun, ihan sukupuolesta riippumatta.

Toinen bloggaaja, jonka saavutuksia ihailen valtavasti on JohanOnFitness -blogin kirjoittaja Johanna. Olemme tutustuneet oikeastaan paremmin vasta hiljattain ja ihailen tän mimmin asennetta! Hän on todella kunnianhimoinen ja saavuttanut työrintamalla paljon omalla alallaan, vaikka onkin nuori. Johannalla on freesejä ajatuksia ja hänestä oon saanut todella paljon motivaatiota kasvattaa omaa henkilöbrändiäni omassa yrityksessä.
Johannalta kysyin, että mikä on ollut hänen salainen aseensa, jolla hän oot päässyt työelämässä niin pitkälle jo nuorena?

– Koen, että omalla uralla avain menestymiseen on ollut intohimo omaa alaa kohtaan, jatkuva halu kehittyä, oma-aloitteisuus ja oikea asenne! Intohimon ansiosta olen päässyt mukaan projekteihin, joiden avulla olen kehittynyt ja kasvattanut työhistoriaani. Halu kehittyä on pitänyt minut koko ajan alani ”ajan hermoilla”. Oma-aloitteisuuden ansiosta olen päässyt näyttämään mitä todella osaan ja näin edennyt uralla. Mottoni on, että ”kaikki on ratkaistavissa” ja tämä asenne on ollut mukanani läpi työhistoriani.

Viimeinen kysymykseni menee meidän portaalin yhdelle ”ammattibloggaajalle” eli Evelle Queen of Everything -blogista. Monia ajatus blogista oikeana työnä saattaa kummastuttaa, mutta tätä voisi hyvin verrata vaikka lehteen, johon kirjoittaa kaikki jutut itse. Niin lehteen kuin blogiinkin voi myydä mainostilaa ja näin ansaita sillä, toki blogeissa markkinointi on vain erilaista. Itsekin oon huomannut, että on täysin eri asia vain harrastella blogia, kuin tehdä sitä ammattimaisesti.
Eve tiedetään tyyppinä, joka on aina valmis auttamaan muita koska hänellä on todella hyvä näkemys esimerkiksi moneen bloggaamiseen liittyvissä jutuissa.
Eveltä utelin, että millä tavalla bloggaaminen kokopäivätyönä on haastavempaa verrattuna ”normaaliin” 8-16 palkkatyöhön?

– Oman työn suunnittelu ja aikatauluttaminen, eli ajankäyttö ja itsensä johtaminen on vaikeinta. Kun on itse vastuussa niin suunnittelusta, toteutuksesta kuin aikataulustakin, niin joskus ongelmana on tuottaa tasalaatua. Ainakin tällaisella kaltaiselleni epätasaisella suorittajalla, jonka työsuoritukset perustuu enemmänkin luoviin energiapiikkeihin.
Työn ja vapaa-ajan raja on lähes olematon, ja toki myös palkkapäiviä on pitkin poikin kuukautta kun tulot koostuu monesta eri lähteestä. Turvallista ja pysyvää kuukausipalkkaa ei ole vaan kaikki riippuu kaikesta. Tässä työssä on monia liikuteltavia osia mistä on itse vastuussa.

Vaikka helle suosii, niin toivottavasti jaksatte lukea blogeja edelleen ahkerasti! Vai jaksatteko…?

 

Lue edellinen juttu:

Uusia projekteja työrintamalla!