Miksi lopetin Fitline -tuotteiden käytön?

Sain muutama päivä sitten instaani (katrivee) kysymyksen, että vieläkö käytän Fitline tuotteita? Moni oli varmasti nähnyt mut etenkin aamuisin juomassa ”aamudrinkkiä” ja lupasinkin jossain vaiheessa kertoa kokemuksiani tuotteesta. Sain aika paljon palautetta noihin aikoihin IG:hen ja moni ihmetteli kun olin ”haksahtanut” tuotteisiin.

Kuvan smoothie ei liity tapaukseen…

Kun tilaa Fitlineltä ensimmäistä kertaa tulee sieltä heti 3kk:n vitskut kerralla, eli optimaalisetti. Lasku maksetaan kolmessa erässä ja se tulee suoraan verkkolaskuna verkkopankkiin. Ekassa laskussa on myös n.30€ käsittelykuluja, joten lasku oli yli 120€. 1kk:n settiin kuuluu kaksi erilaista purkkia veteen sekoitettavaa jauhetta ja laatikollinen pieniä pusseja, joissa yksi pussi käytetään päivässä. Tuotteilla on vähän erilaiset funktiot, mutta en ala tässä niitä sen enempää selostamaan. Samalla itselle avautuu mahdollisuus myydä tuotteita – tämähän on verkostomarkkinointia.

Aloitin tuotteet ihan puhtaasti työkaverin suosituksesta. Vaakakupissa painoi myös hänen tyylinsä puhua tuotteista, joka ei ollut se Fitlinelle usein tyypillinen, ärsyttävä kiihkoilu. Koska atopian kanssa oli niin hankala talvi, niin olin valmis kokeilemaan oikeastaan mitä vaan, mikä voisi tuoda helpotusta. Ruokavalio auttoi taas jonkun aikaa, mutta sekään ei hyvän alun jälkeen toivomallani tavalla (siis siihen ruokavalion kyttäykseen suhteutettuna!) Työkaverini oli saanut tuotteista apua, joten ajattelin, että ei kai se ota jos ei annakaan! Pannaas tilaten!
Olin kyllä oikein tietoinen tuotteiden aika huonostakin maineesta, mutta halusin kokeilla niitä itse, jotta mulla on varaa sanoa juuta tai jaata. Ärsyttää toisaalta ihmiset, jotka torppaa heti jotkut tuotteet kokeilematta niitä. Tiedän myös tuotteiden vankkumattomia kannattajia ja he ovat saaneet omien sanojensa mukaan avun niistä jos jonkinlaiseen vaivaan. Itse olin skeptinen, mutta toiveikas.

Sanon ihan rehellisesti,että ei ne tuotteet aivan surkeitakaan ole, vaikka niiden käyttöä en jatkakaan! Tuotteet sekoittuvat hyvin veteen ja ovat aika hyvänmakuisia. Lisäksi niiden ottamisesta tulee helposti rutiini ja jos oma ongelma on nimenomaan se, ettei muista ottaa vitskuja, niin nämä tuotteet voivat toimia ihan hyvin.
Activize -jauheella on myös piristävä vaikutus, joka sopii etenkin tällaiselle, välillä aika tosi väsyneelle äidille! Tuotteessa on B-vitamiinia ja kofeiinia ja ainakin itselläni ne toimi combona aika hyvin – joskin kahvi toimii myös. Tuo on noista ainoa tuote, jonka jatkamista ainakin satunnaisesti voisin harkita.

Oikeastaan suurin syy siihen, miksi en tilaustani jatkanut on hinta. Yli 80€/kk tuntuu vaan ainakin tällä hetkellä liian isolta rahalta laittaa vitamiineihin. Ehkä tähän vaikuttaa se, että mulla on kokemusta todella monista eri vitamiinimerkeistä ja ylipäätään oon käyttänyt vitamiineja päivittäin jo yli 10-vuotta, mutta ei ne mun elämää ole samalla tavalla muuttaneet kuin ruokavalio. Tässä valossa onkin jännä, että uskoin nyt löytäväni sitten juuri näistä tuotteista ratkaisun iho-ongelmiini? No, en löytänyt.
En ihan tiedä uskonko näihin kehon puhdistumisoireisiin, mitä näiden tuotteiden aloittamisen jälkeen kerrotaan mahdollisesti tulevan. Mä en huomannut MITÄÄN eroa mihinkään – en hyvässä enkä pahassa. Iltajauheen luvataan parantaa unen laatua, mutta oon ollut aina niin täydellinen nukkuja (jos saan nukkua!!!), ettei senkään suhteen ollut muutosta.

What more can I say… Mulla on itseasiassa näitä tuotteita kohtaan hyvin neutraalit tunteet. Jos olisi enemmän rahaa, niin mikä ettei! Tällä hetkellä käytän mieluummin sen rahan ihan ruokaan. Käytän edelleen D-vitamiinia, sinkkiä ja nyt otan tehokuurin Omegoita kun pidin niistä vähän taukoa, huomatakseni onko niillä vaikutusta ihoon. Omegoita tähän settiin ei kuulu.

Onko teidän mielestä 80€ paljon vai vähän vitamiineista kuukausitasolla? Lasketteko lisäravinteita ostaessa kuinka pitkäksi aikaa ne riittävät?