Päivä täydellistä fitness-elämää! (+arvonta)

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä tehdä my day tyyppinen postaus ”täydellisestä fitness-elämästä”. Oma elämäni on tosin aika kaukana sellaisesta ja erittäin hyvä niin. Tosin epäilen, että jotkut vaan haluaa antaa tietynlaisen kuvan elämästään ja siellä IG kuvien takana on sitten ihan tavallista arkea. Mun oma arkeni on keikkumista kultaisella keskitiellä ja suoraan sanottuna joskus ei vaan jaksa panostaa ihan 100 lasissa! Toki elämäntyylini on perusterveellinen ja joskus jaksankin tsempata enemmän. Haluan kuitenkin olla ylianalysoimatta kaikkea ja olenkin hieman muuttanut suhtautumistani liikuntaan ja ruokavalioon ihan tietoisesti (ei enää niin suorittamista). Olen huomannut, ettei se ole vaikuttanut minuun kuin positiivisesti, myös fyysisesti.

Millainen sitten olisi täydellinen fitness-päivä? Tiesittekö, että fitness sanana ei suinkaan tarkoita pelkästään sitä urheilulajia, jossa poseerataan perssuonet vilkkuen yleisölle kakkapökäleen värisenä. Sanan ”fitness” suomennos on ”terveys”, ”kunto” ja ”kuntoilu”. Itse ainakin koen fitness elämäntyylin enemmän positiivisena, kuin negatiivisena vaikka varmaan se monilla meneekin vähän yli ja luo elämään pelkkiä pakkoja ja rajoituksia. Kelleppä ei terveys ja kuntoilu tekisi hyvää!?

Kuva: Johanna Varis

Koska olen persoonana aika suurieleinen, niin kyllä tämäkin täytyy vetää vähän överiksi viihteen nimissä. Se että syön sen saman kaurapuuron kuin aina ja käyn jossain kävelylenkillä ei ole vielä kovin viihdyttävää luettavaa, eihän?? Mä haluan nyt tutustua oikein perinpohjaisesti tähän hommaan; Miten elää true fitnessihminen?? Siis sellainen, jonka elämää määrittävät hashtagit #fitnesslife #eatclean #noexcuses ja #leanandstrong !

 

Nyt mä kaipaan armaat lukijat teiltä vinkkejä: Mitä kuuluu täydellisen fitnessihmisen täydelliseen fitnesspäivään?

Miten tällainen 35-vuotias perheenäiti voi yhden päivän ajaksi muuttaa elämänsä sellaiseksi, että se läpäisee jopa tiukimpienkin fitnesslasien seulan? Kerro sinä se minulle! Ja nyt todellakin pitää olla ihan extra extra matskua jotta saadaa hyvä postaus aikaiseksi! Voit kertoa yhden tai useamman asian, tärkeintä on, että päästä stereotypiasi valloilleen :D!

Arvon kaikkien kommentoijien kesken tuotepaketin, johon olen koonnut kaikenlaista pientä ja kivaa blogin kautta saatua (paketin arvo n.25€). Vastausaikaa on tiistaihin 3.7 mennessä. Sitten keskiviikona toivon mukana pääsen elämään mun täydellisen #healthyliving päivän!
Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!