Vatsalihashaasteen ”järisyttävät” tulokset….

Kuten ehkä muistatte, niin haastoin itseni (ja tietysti myös teidät) viime viikolla blogissa vatsalihashaasteeseen; 100 vatsalihasta joka päivä, seitsemän päivän ajan! Halusin tietää, voiko viikossa mukamas saada jotain tuloksia – siis näkyviä sellaisia. Olin kyllä aika skeptinen tulosten suhteen, mutta näitä nyt ei kannata ottaa liian tosissaan.

No, eipä muuta kuin tahkoamaan liikkeitä orjallisesti! Liikkeitä oli siis viisi erillaista ja niitä jokaista tein 20kpl päivittäin. Btw, ilmeisesti jotkut luulivat, että jokaista liikettä pitäisi tehdä 5*20 päivässä 😀 ! Yksinkin lukija sanoi, että alkoi jossain vaiheessa ”vähän” väsymään.. No en ihmettele! Noin hullua määrää tuskin itse jaksaisin tehdä, paitsi jos joku haastaisi heh heh. Ei vaan, kohtuus kaikessa!

No, oliko seitsemän päivän jälkeen huomattavissa muutoksia? Mitä tulee keskivartaloni ulkonäköön niin minkäänlaista muutosta ei tullut. Vatsapalikkani loistivat poissaolollaan, kuten ennenkin. 

1. Tilanne haasteen alussa…

2. Ja lopussa (näköjään oikein loisteliaan ”ryhdikkäässä” asennossa, vieläpä)!

Ainut ihan konkreettinen muutos jonka huomasin oli, että jaksoin ehkä tehdä liikkeitä enemmän ns. putkeen haasteen loppupuolella. Tosin, huomasin, että eniten vaikutti ihan omat energiatasot, eli jos olin treenannut, niin tottakai myös keskivartalo oli väsyneempi! Täytyy kuitenkin myöntää, että itselläni niiden vatsalihaksia eristävien liikkeiden tekeminen tuppaa aina jäämään… Aina on jotenkin niin väsynyt muka treenin lopussa!

Mutta, koska tahdon pikavoittoja vaikka väkisin, niin haastan teidät seuraavaan haasteeseen:

7 päivää, 700 vatsaa JA terveellinen ruokavalio viikon ajan!

Mitä en tarkoita tällä ”tervellisellä” on sitä, että joka päivä syödään pelkästään kanaa, parsaa ja valkuaisia. Tarkoitan sitä, että seitsemän päivän ajan kaikki sokeriset ja rasvaiset herkut pois, paljon kasviksia, riittävästi annoksia päivässä ja etenkin paljon vettä!  Edelleen se viikko on tietysti lyhyt aika, mutta katsotaan miten toimii tämä vatsalihasliikkeiden JA terveellisen ruokavalion yhdistelmä! Itsehän syön jo melko terveellisesti, mutta katsotaan tuleeko muutosta, kun ruokavalioon kiinnittää nyt oikein extrahuomiota. Normaalisti en nimittäin ihan hirveästi suunnittele syömisiäni, vaan menen fiiliksen mukaan….
Palataan sitten asiaan taas ensi viikon lopussa!

Kuka mukana???

Maanantai-haaste: Lupaa jotain naurettavan pientä!

Ajattelin näin sunnuntai-illan kunniaksi heittää teille pienen haasteen! Maanantai on kuvannoillisesti aina ”uuden alku”, kun viikonloppu on levätty ja maanantaina voi lähteä uusin energioin viikon haasteisiin! No okei, kaikki ei tietenkään ole levänneet, koska moni painaa pitkää päivää viikonloppuisinkin. Ja on siellä varmaan sellaisiakin, joiden piti oikeasti levätä, mutta lauantaina viini maistui liian hyvältä lampaan kanssa ja oli pakko ottaa toinen (pullo).OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monelle maanantai tarkottaa myös kurinpalautusta ja viikonlopun ylilyönnit työnnetään ö-mapin perimmäiseen nurkkaan! Lähdetään hirveellä raivolla liikenteeseen – new week new me!

Mutta kuinka kauaksi se raivo riittää?

Sen sijaan, että aloittaa huomenna TAAS täydellisen fitnesselämän, niin heitän sulle haasteen; Mitäpä, jos asettaisit itselles jonkun aivan naurettavan pienen tavoitteen maanantaille? Siis sellaisen, jossa et voi kerta kaikkiaan epäonnistua! Sellaisen, jonka onnistumiseen ei tarvitse kovinkaan suurta ponnistelua.
Nyt en siis todellakaan tarkoita mitään syönviisiviivakuusikertaapäivässäjasyönpuolikiloakasviksiajokaateriallajamahdollisimmanvähänkoviarasvojajapureskelenajatuksellajokaisensuupalanjajuonlitranvettätunninväleinsamallakuntreenaankahonpainoharjoitteluajaakrobatiaametssä.
Vaan jotain tyyliin;
Juon aamulla kaksi lasia vettä.
Tai laitan aamupuuroon lusikallisen siemeniä.
Tai kävelen työpaikan portaat aamulla hissin sijasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei siis mitään epärealistista, mutta kuitenkin joku sellainen juttu, jossa olisi parantamisen varaa! Tuskin meistä kukaan nyt NIIN täydellistä terveyselämää viettää, ettei edes pienintäkään juttua löydy 😀 .
Mun oma lupaukseni on, että mä teen pienet aamuvenyttelyt samalla kun keitän puuroa. En takaa, että se tapahtuu viikon jokaisena aamuna, mutta hittovie ainakin huomenna!
Mikä sun lupaus on???