Toivepostaus: Mun TOP 5 lempparihuulipunaa tai -kiiltoa!

Saan lähes aina IG:ssä (katrivee) kysymyksiä, että mikä tuo huulikiilto tai huulipuna on, jos olen meikannut. Olen jo parille luvannut, että kokoan tänne blogiin listan mun lemppareista, jos teitä kiinnostaa vaikka hankkia itsellenne samoja sävyjä! En laittanut linkkejä tuotteisiin, mutta ne kyllä löytyy googlettamalla.

En oo kovin rohkea kirkkaiden punien käyttäjä, mutta koitan aina välillä repäistä! Erityisesti violettiin vivahtavat sävyt ovat mun mieleen ja sopivat hyvin jos on musta yläosa päällä. Enemmän kuitenkin pidän neutraaleista kiilloista ja yksi merkki on niissä mielestäni ylitse muiden: NYX. Buttergloss- kiillot ovat vaan hintalaatusuhteeltaan niin hyviä! Sävyt ovat kauniita ja kiilto ei jää paakuille huuliin, jos vain muistaa kuoria omia huuliaan.

Jännä juttu muuten… Mieheni ei yhtään tykkää jos mulla on kirkkaampaa huulipunaa! Onko teidän siipoilla sama juttu? Hän aina haluaisi, että mulla olisi jotain tosi neutraalia, nudea tai hennon pinkkistä huulikiiltoa. Ja niinhän mulla usein onkin! Ne alkaa kuitenkin välillä hieman tylsistyttää, joten tykkään silloin tällöin näyttävistä huulista!

Tässä kuitenkin viisi suosikkiani

  1. NYX Buttergloss -huulikiillot
Sävy Creme Brulee
Sävy Fortune Cookie

2. MAC Cremesheen -huulipuna sävyssä Creme cup (tämän ostin muuten häihini!)

3. Kicks Lipstick sävyssä Disco Punch

4. Makiash Lipcolor Pen sävyssä 02 Cold Plum

5. Wet n Wild Megalast liquid catsuit sävyssä Flame of the game

Mikä oli näistä teidän suosikki? Suositteko itse enemmän luonnollisia vai kirkkaampia huulia?

3* olen koukussa!!!

Bongasin joskus netistä hauskan keskustelun siitä, mihin kaikkeen ihmiset ovat koukussa (ja siis okei, nyt ei puhuta päihteistä tai muusta haitallisesta!). Olisi aika buu kertoa tässä siitä, kuinka koukussa mä olen kuntosalitreeniin tai tuorepuuroon, joten päätin valita jotain ei liikuntaan/ruokavalioon liittyvää, johon todellakin olen koukussa!

Tässä tulee mun lista:

1. Huulimeikit ja ETENKIN nudet/vaaleanpunaiset huulikiillot!

Siis mä en voi sille mitään, mutta oon aivan koukussa huulikiiltoihin. Kuten kuvasta näätte, niin niitä on todellakin kertynyt!! Suosikkini kiilloista ovat ehdottomasti NYX Butterglossit (sävyissä Creme Brulee ja Fortune Cookie) sekä Marc Jacobsin nimihirviö Beauty’s Enamored Hi Shine Lip Lacquer sävyssä Sugar Sugar. Häissä mulla oli ihan täydellinen MACin Cremesheen -huulipuna sävyssä Cremecup. En tiedä onko sattumaa, että kaikilla mun lempparihuulikiilloilla on herkkuihin liittyvä nimi  – herkkuperse kun olen 😀 !

2. Oikeaoppinen aamukahvi!

Mulla on oikea aamukahvirutiini, jonka toistan joka aamu kotona ollessani. Kahvin täytyy olla ehdottomasti Kulta Katriinaa luomuversiona ja kahvin juon lämmitetyn (mielellään vaahdotetun) punaisen luomumaidon kanssa. Päälle vielä hippusellinen vaniljasokeria ja nimenomaan juuri tätä pulverimaista versiota! Yleensä kuppi riittää, vaikka kaadan aina toisen kupin enkä muista juoda sitä loppuun…..
En voi sanoa olevani yleisesti koukussa kahviin, mutta aamukahviin kyllä! Ja on erittäin tärkeää, että kahvi on kunnollista, eli jos tarjolla on vaikka hyla-maitoa, niin ei vaan uppoa.

Oikeasti mun lempikahvi on ehdottomasti latte, mutta jos meillä olisi kahvikone, niin vetäisin niitä varmasti kymmenen päivässä!

3. Radio Suomipopin Aamulypsy!

Olen todellinen Aamulypsy -fani ja kuuntelen lähetykset yleensä kahteen kertaan; Ensin aamulla ja sen jälkeen kokoshitin vielä esimerkiksi pyöräillessä tai autossa! En osaa päättää kuka juontajista on paras, koska aina kun joku heistä puuttuu niin petyn. Pidän mustasta, kyseenalaisesta huumorista 😀 . Mun mies diggaa kovasti myös ohjelmasta ja yleensä me aina puhutaan illalla mikä juttu nauratti erityisesti. Mun all time lempispiikit on olleet varmaan ”Sushi Koirala” ja ”Ban Ki-Moon”. Käykää kuuntelee ne Suomipop-sovelluksesta! Jos mua ottaa joku juttu sikana päähän niin kuuntelen ton Sushi Koiralan enkä voi olla nauramatta!

BTW, mun mielestä Jaajo on muuten ihan mielettömän sympaattinen ja ihanan oloinen mies!

 

Heittäkääs te kolme asiaa, johon ootte just tällä hetkellä elämää koukussa???

INSTAGRAM: katrivee
SNAPCHAT: katrivee
MUISTA: <3