Toivepostaus: Mun TOP 5 lempparihuulipunaa tai -kiiltoa!

Saan lähes aina IG:ssä (katrivee) kysymyksiä, että mikä tuo huulikiilto tai huulipuna on, jos olen meikannut. Olen jo parille luvannut, että kokoan tänne blogiin listan mun lemppareista, jos teitä kiinnostaa vaikka hankkia itsellenne samoja sävyjä! En laittanut linkkejä tuotteisiin, mutta ne kyllä löytyy googlettamalla.

En oo kovin rohkea kirkkaiden punien käyttäjä, mutta koitan aina välillä repäistä! Erityisesti violettiin vivahtavat sävyt ovat mun mieleen ja sopivat hyvin jos on musta yläosa päällä. Enemmän kuitenkin pidän neutraaleista kiilloista ja yksi merkki on niissä mielestäni ylitse muiden: NYX. Buttergloss- kiillot ovat vaan hintalaatusuhteeltaan niin hyviä! Sävyt ovat kauniita ja kiilto ei jää paakuille huuliin, jos vain muistaa kuoria omia huuliaan.

Jännä juttu muuten… Mieheni ei yhtään tykkää jos mulla on kirkkaampaa huulipunaa! Onko teidän siipoilla sama juttu? Hän aina haluaisi, että mulla olisi jotain tosi neutraalia, nudea tai hennon pinkkistä huulikiiltoa. Ja niinhän mulla usein onkin! Ne alkaa kuitenkin välillä hieman tylsistyttää, joten tykkään silloin tällöin näyttävistä huulista!

Tässä kuitenkin viisi suosikkiani

  1. NYX Buttergloss -huulikiillot
Sävy Creme Brulee
Sävy Fortune Cookie

2. MAC Cremesheen -huulipuna sävyssä Creme cup (tämän ostin muuten häihini!)

3. Kicks Lipstick sävyssä Disco Punch

4. Makiash Lipcolor Pen sävyssä 02 Cold Plum

5. Wet n Wild Megalast liquid catsuit sävyssä Flame of the game

Mikä oli näistä teidän suosikki? Suositteko itse enemmän luonnollisia vai kirkkaampia huulia?