Laihdutus ja kova treeni – sitäkö te haluatte??

Lähiaikoina on ollut aika paljon keskustelua siitä onko blogien suosio kääntymässä laskuun? Itse olen blogannut jo vuodesta 2011 ja näin ollen tuun varmaan näkekemään mahdollisesti blogien nousun lisäksi myös niiden tuhon! Tieni on vienyt fitnesskisoista äitiyteen ja sieltä erinäisten vaiheiden kautta yrittäjäksi. Meillä Fitfashionissa on yhdistävä ajatus kaikille blogeille hyvinvointi, mutta silti kirjo on laaja ja hyvä niin. Olisi aika hemmetin yksitoikkoista jos kaikilla olisi ne samat ”pakaravinkit” joka blogissa. Kyllä tänne mahtuu hyvin pari perhekeskeisempää ja kauneuteenkin keskittyvää blogia!

Keskustelin tässä taannoin henkilön kanssa, joka on syventynyt enemmän Fitfashionin lukijoihin sekä lukuihin ja esille tuli blogeihin johtavat hakusanat. Kaipasin ideoita siihen mitä blogeista halutaan lukea ja millaisilla avainsanoilla blogeja etsitään. Kuten otsikossa sanotaan niin kyllä; Laihdutus ja kova treeni pitävät pintansa! Edelleen treeni (etenkin pakara- ja vatsalihastreeni) on kovasti lukijoiden ajatuksissa ja tietysti myös laihdutus. Itse tykkään kirjoittaa painonhallinnasta, mutta tuntuu, että olen kirjoittanut siitä jo aivan hemmetisti. Pitäisi varmaan koota blogiin aivan oma sivu kaikille painonhallintaa- ja laihdutusta käsitteleville postauksille, jotka ovat ajan saatossa syntyneet.

Se asia, mihin olen itse ajatellut ehkä kokeilla täällä blogissa taas uudestaan on kotitreenit. Kuten varmaan ymmärrätte, niin niiden postausten toteuttaminen ei ole helpoimmasta päästä! Ensin täytyy suunnitella treeni, sitten ottaa hyvät kuvat josta liikkeet tulevat hyvin selville ja sitten kirjoittaa liikkeet auki vielä blogiin. Treenien suunnitteleminen itselleni taustastani johtuen on kuitenkin helppoa ja itselläni on tarkoitus toteuttaa blogissa lähiaikoina ainakin sisäreisitreeni ja 20min tehotreeni kotona. Miltä kuulostaa…? Nimimerkillä ”Sisäreidet ongelma-alueena”.

Kävin eilen uudella salilla, eli UP Helsingissä. Sali sijaitsee aivan Puistolan juna-aseman vastapäätä loistavalla paikalla, joka on meiltä n.5min ajomatkan päässä. Virittelen salin kanssa tulevaisuudessa blogiin yhteistyökuviota, joten sali tulee varmasti näkymään blogissa! Nuoret kundit ovat tehneet kanssa todella hyvää jälkeä suunnittelussa ja olen aivan innoissani, että meidän lähellä on noin hyvä sali, jossa on toiminnallisuuden lisäksi ihan perus kuntosalivarustus! Salilla on mahdollisuus kuvailla vaikka minkälaista sisältöä blogiin. Jos asut itse junaradan varrella tai lähellä Puistolaa, niin kannattaa käydä testaamassa sali. Tällaista on kaivattu näillä kulmilla jo pitkään!
Olin eilen kokeilemassa heidän HIIT-treeniä, josta lisää matskua mun omassa IG:ssä katrivee.

Toivoisitteko te lisää treeniin ja laihdutukseen liittyviä postauksia? Nyt saa esittää toiveita! Millaisia treenipostauksia olisi erityisen kiva lukea ja millaisia treenivinkkejä kaipaatte?