3D eli microblading kulmat – uhka vai mahdollisuus??

Mua on jo pitkän aikaa kutkutellut ajatus ”3D kulmakarvoista” eli microblading kestopigmentoinnista! Olen asiaa harkinnut jo oikeastaan koko alkuvuoden ja katsellut eri alan yrittäjien kuvagallerioita.
Microblading tekniikalla luvataan kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Omat kulmakarvani ovat ainakin kaikkea muuta kuin kauniit, koska olen joskus villissä teini-iässä nyppinyt AIVAN liian rankalla kädellä kulmakarvojani, joten mulla on oikeastaan vain puolikkaat kulmat. Sen lisäksi toinen kulmani ei kasva ”alusta” asti, eli se alkaa n.1cm korkeammalta kuin sisarensa.

Käytän tällä hetkellä kulmien muotoiluun Anastasian ”Brow wiz” kulmakynää, joka on toiminut ihan kivasti. Haluaisin ensisijaisesti, ettei kulmat näytä piirretyltä! Meikkaan kuitenkin nykyään harvemmin, joten pigmentoidut kulmat toisivat vähän ryhtiä ilmeeseen! Kulmakarvat ovat mun mielestä kasvojen kaikista kriittisin osio!

Ongelma on se, että microblading on melko kallista lystiä eli ainakin täällä PK-seudulla siitä saa maksaa n.250-350€. Itseäni mietityttää kovasti, että entäs lopputulos ei olekaan mieluinen…? Vaikka väri häviääkin ajan myötä eli pigmentointi ei ole pysyvä, niin epäonnistuneita kulmia ei saa hetkeen korjattua!
Kaikista eniten pelkään tätä alemman kuvan lopputulosta: Kulmat ovat liian tummat, väri on aivan väärä ja sen lisäksi kulmat ovat vielä epäsymmetriset! Mulle ei vaan sovi tummat kulmat, enkä osaa olla niissä.

Olen nähnyt netissä todella luonnollisia ja hyvin tehtyjä 3D-kulmia, mutta yleensä ne ovat olleet sellaisella henkilöllä, joka on muutenkin tumma. Itse kun olen blondi, niin liian tummat ja ”hyökkäävät” kulmat ovat vain jotain ihan tosi kamalaa, enkä ilkeäisi kävellä tämän näköisenä missään (mieskin kysyi, että milloin sä peset noi pois?? 😀 ) ! Lisäksi kun meillä on häät kesällä niin pelottaa, että jos saan ajan vasta kesälle, niin kulmat eivät ehdi ”normalisoitua” häihin mennessä. Kuulin, että ne voivat näyttää laiton jälkeen jopa viikkoja liian tummilta!

Onko teillä kokemusta kulmien microbladingista? Oletteko nähneet onnistuneita (tai sitten ei niin onnistuneita) 3D-kulmia?
Kaikki vinkit ja kokemukset kiinnostaa, myös hyvistä tekijöistä!

Ihonhoitotuotteiden suosikit!

*Sisältää mainoslinkkejä

En tiedä johtuuko (kröhöm) ikääntymisestä (joka on ihme, koska olen niin nuori!!!), mutta oon hirveän kiinnostunut kaikesta ihonhoitoon liittyvästä! Jos olisin Rva Euro, niin kävisin varmaan joka viikko jossain ihanassa kasvohoidossa!

Voin olla tosi iloinen, että kasvojeni iho on tällä hetkellä niin hyvässä kunossa, koska asia ei todellakaan ole aina ollut näin! Atopia on joskus saanut kasvojen ihon todella surkeaan kuntoon, mutta nykyään tilanne on onneksi naaman osalta rauhoittunut. Joskus kutina silmäluomissa ja suun ympärillä oli ihan helvetillistä!

Sellainen ”varoitus” lienee siis paikallaan, että jos kärsit kasvojen alueella pahasta atopiasta, niin nämä tuotteet eivät välttämättä sovi sulle. Mulla on hyvin pintakuiva iho ja joihinkin voiteisiin reagoi punoituksella, mutta voin silti käyttää esimerkiksi meikkiä ihan normaalisti. Kokeile siis tuotteita ensin varovaisesti, etenkin jos ihosi on helposti ärsyyntyvää sorttia! Nämä eivät ole mitään atoopikoille erityisesti tarkoitettuja tuotteita siis.

 

Tässä vielä linkit videossa ja kuvissa näkyviin tuotteisiin!

Favora Pehmeä Puhdistusvaahto 

Nivea Gentle Caring Micellar Water ”Dry Skin”

Phytomer Hydracontinue

Mia Höytö ”Unelma”*

Avene Hydrance Riche

Vichy Rehydrating Thermal Mask (Poistunut valikoimista, muita Vichyn tuotteita TÄÄLLÄ*)

Yves Rocher Apricot Fruity Scrub

 

OLIKO JOUKOSSA OMIA SUOSIKKEJASI?? Muista painaa otsikon alta sydän, jos haluat lisää samankaltaisia postauksia blogiin!

Huom!

Nordic Feel -verkkokaupassa* on menossa parhaillaan kampanja, joka tukee Syöpäsäätiötä ja lasten Syöpärahastoa, eli he lahjoittavat 5% 20.2-4.3 välisenä aikana tulleista myynneistä syöpärahastoon!
Käytä kassalla koodia FIGHTCANCER aktivoidaksesi lahjoituksen! Lisätietoa kampanjasta täällä.