Get ready with me -meikkivideo ja tuotteet!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kääk! Nyt vähän jännittää!

Multa on kyselty monesti instassa ja snapchatissa mitä meikkejä käytän ja ylipäätään voisinko tehdä meikkitutorialia blogiin. Tänään sellainen on sitten tulossa teille videon muodossa, mutta varoitan jo etukäteen: En sitten takuulla ole mikään meikkitaiteilija tai ammattilainen! Vähän kyllä mietin, että kehtaanko julkaista tätä räpellystä ollenkaan, mutta ainakin seuraavalla kerralla blendaan ne luomivärit VIELÄ paremmin! Jotenkin jännitti hirveesti tehdä tätä videota, jonka takia olen vähän vakavan oloinen 😀 .

Ensi viikolla on tulossa sitten kiharatutorial, jos sellainen kiinnostaa! Siinä näytän, miten itse onnistun saamaan aikaiseksi ihanan rennot kiharat melko helposti (ja nopeasti).

Tän videon tekemisessä oli oikeasti aikamoinen homma, joten toivottavasti katsotte sen ja muistakaa painaa myös postauksen alusta sydän-ikonia 🙂 . Teidän tuo pienen pieni palaute on oikeesti mulle todella tärkeää ja kertoo, että tämä sisältö kiinnostaa!

Tässä vielä kaikki videossa mainitut tuotteet: 

(Primerin alla Vita Liberata Tinted face tan lotion ja Exuviancen Vespera-seerumi*)
Huulien kuorintatuote: The Body Shop, Lip Scuff
Primer : Lumene Crystal Radiance Primer
Smashbox Photo finish pore minimising primer
Meikkivoide: Dior, Nude 031
Peitevoide: Essence Stay natural concealer
Nestemäinen highlighter: NYX liquid illuminator, sävy 02 Gleam
Puuteri: Lumene Sheer finish loose powder sävy: Translucent
Kulmakynä: Anastasia Beverly Hills, Brow wiz*, sävy Medium brown
Kulmageeli: The Body Shop, Brow & lash gel
Luomivärit: Lindex, sävy Nude & Peach
Smashbox Full Exposure -paletti, sävyt S1, S2 ja S4
MAC Eyeshadow, sävy ”Nylon”
Rajausväri: Stila, Stay all day waterproof liquid eyeliner, sävy Intense black
MAC Modern twist kajal liner, sävy ”Long espresso”
Ripsiväri: MAC Studio Fix Bold Black Mascara
Lancome, Hypnose waterproof mascara
Poskipuna: NYX, sävy ”Coraline”*
Aurinkopuuteri: MAC Bronzing Powder, sävy ”Matte bronze”
Highlighter: Anastasia x Nicole Guirriero, sävy ”Daydream”
Meikinkiinnityssuihke: MAC Fix+
Huulikiilto: NYX Buttergloss, sävy ”Fortune cookie”*

Kulmien microblading: Kokemukset ja kannattiko maksaa?

Omasta kulmien microbladingistani on kulunut nyt tasan 5 viikkoa ja niistä on kyselty multa paljon. Voin toki kertoa vain omasta kokemuksesta, mutta ehkä siitä on apua jollekin, joka on harkinnut toimenpidettä itselleen.

Tässä valmiit kulmat heti microbladingin jälkeen.

Lähtötilanne kulmieni suhteen oli se, että olen joskus ihanina teinivuosina nyppinyt kulmiani niin paljon, että ne kasvoivat todella harvasti. Lisäksi toinen kulma alkoi sentin ylempää kuin toinen ja molemmat olivat liian lyhyet, eli kulman häntä puuttuu. Kun kulmia koitti täyttää värillä, niin oli ihan mahdotonta saada niistä symmetriset.
Kulmien kestopigmentointi ei missään vaiheessa kiinnostanut mua, koska en ole toistaiseksi nähnyt vielä mielestäni luonnollisia kestopigmentointeja. Microblading tehdään karvatekniikalla, eli ihoon piirretään kirjaimellisesti uusia karvoja!

Koko kulman alku puuttuu. Kiitos kulmien ahkeran nyppimisen teini-iässä!

Kysyin täällä blogissa teiltä kokemuksia ja vinkkejä tekijöistä ja sain myös runsaasti yksityisviestejä. Oikeastaan kolme nimeä mainittiin useamman kerran; Katarina Lagus (tekee Espoossa), Riina Kyllönen a.k.a Browriina (Helsinki) ja Noora Niemelä (Tampere). Varmasti muitakin hyviä tekijöitä on, mutta suosittelu on kyllä ainakin minun kohdallani aika tehokas mainospuhe! Ja vielä kun moni suosittelee samaa ihmistä. Varmasti monia hyviä tekijöitä on suomi pullollaan, mutta ala houkuttelee valitettavasti myös henkilöitä, jotka tekevät puoli-ilmaiseksi ja työn jälki on surkeaa. Mulle oli todella tärkeää, että tekijällä on runsaasti kuvia esim. instassa tekemistään kulmista.
Microbladingia ei tehty blogiyhteistyönä.

Katarina Lagukselle ei ollut valovuosiin aikoja (joka tietysti on aina asiakkaan kannalta ärsyttävää), joten käännyin Browriinan puoleen! Sain kuin sainkin hänelle seuraavaksi kuuksi ajan (toukokuulle), mutta sekin oli yksittäinen peruutusaika. Hyvät tekijät ovat erittäin työllistettyjä, joten kannattaa varautua tähän! Varmasti olisin seuraavana kokeillut onneani Tampereelta, jos Riinakaan ei olisi natsannut. Riinalla kulmat maksavat 329€. Hyvillä tekijöillä hinta alkaa usein kolmosella.

Riina on upea meikkitaiteilija ja myös persoonana erittäin tarkan ja ammattimaisen oloinen! Hänestä huokui oikeasti pakkomielle kulmakarvoihin, joka on pelkästään hyvä juttu 🙂 ! Kulmakarvat ovat kasvoissa mielestäni (ja myös Riinan mielestä) kriittisin kohta. Siksipä miettisin kaksi kertaa, ennen kuin antaa jonkun tatuoida kaksi viivaa naamansa! Riina myös korjailee kuulemma paljon kestopigmentointeja sekä nykyään jo pieleen menneitä microbladingeja.

Varmasti monen mielestä nykyään kaikilla on samanlaiset, palkkimalliset ”instakulmat”, mutta ainakin Riina mittasi erittäin tarkasti kasvojeni mittasuhteet! Tottakai sain myös itse vaikuttaa minkälaiset kulmat itselleni haluan.
Vaikka Riina varoitteli, että kulmat ovat todella tummat ja paksut heti toimenpiteen jälkeen, niin itseasiassa minusta ne olivat heti aika täydelliset!

Moni on kysynyt, että sattuiko? No, kulmien tekeminen tuntuu siltä, kun joku rapsuttaisi kulmia terävillä pinseteillä! Ekaan kerrokseen ei laitettu puudutetta, mutta sen laittamisen jälkeen en tuntenut mitään, rahiseva ääni vain kuului. Kulmia tehdään aika monta kerrosta, joten kärsivällisyyttä se vaatii! Toisin kuin esim ripsihuollossa, niin silmiä saa pitää onneksi auki ja nousta välillä jaloittelemaan.
Yhteensä koko show kesti 2,5h.

Kulmista on nyt viiden viikon jälkeen lähtenyt väriä ja ne ovat ohentuneet. Tämä mulle kerrottiin heti ja se luki myös kotihoito-ohjeissa. Lisäksi laiton jälkeen pitää välttää joitakin päiviä hikoilua ja kuumia suihkuja. Hoito-ohjeet vaihtelevat TODELLA paljon tekijän mukaan (tiedän tämän, koska ystäväni kävi juuri eri tekijällä). Ensi viikolla mulla on Riinalla kulmien vahvistus ja ehkä haluan ainakin toiseen kulmaan hieman paksuutta vielä lisää. Väri on kuitenkin tosi hyvä, koska ilman meikkiä kulmat eivät ”pomppaa” naamasta esiin ja meikatessa voin kevyesti lisätä niihin väriä. Microbladingin jälkeen värin pysyminen on yksilöllistä. Kyseessä ei ole ihon tatuointi, vaan kyseessä on ns. semipermanentti lopputulos. Jos lukee ohjeet, niin tietää, että nämä kulmat eivät ole ikuiset, vaan vaativat vahvistusta.

Summa summarum; Mielestäni joka sentin väärti!! Turhamaista tai ei, niin olen todella iloinen että a) otin kulmiin microbladingin ja b) sen teki juuri Riina! Voin lämpimästi suositella microbladingia Riinan tekemänä  🙂 !
Teitä varmaan kiinnostaa, miltä kulmat nyt, parantuneina näyttävät? Tähän vielä loppuun kuvat eiliseltä. Ekassa kuvassa kulmissa ei ole meikkiä ja toisessa kuvassa olen kevyesti lisännyt niihin väriä! Tuossa kuvassa meikki on muuten ollut naamassa jo päivän, mulla on nyt testissä Diorin Air Nude -meikkivoide häitä varten. Ripsienkin huollosta on jo kolmen viikkoa.

Meikkaamattomat kulmat
Meikatut kulmat

Mitä pidätte? Onko tulos mielestänne onnistunut?