5 x lempivaatteeni juuri nyt!

Monelle tuli varmaan aikamoisena yllärinä, että tänä keväänä hypättiin suunnilleen suoraan toppatakeista bikineihin! Mulla kesti hetken aikaa tajuta, että voin jo luopua pitkistä kalsareista. 😀 Oon nimittäin saletisti ensimmäinen syksyllä, joka kaivaa ne (ja villasukat) esille!! Kesä on mun pukeutumisessa ihanaa erilaisten värien aikaa, mutta en oo shoppaillut yhden yhtä kesävaatetta toistaiseksi! Onneksi viime kesänä tuli hankittua sellaisia vaatteita, jotka pysyy mun suosikkina varmasti pitkään. Tykkään suunnitella asukokonaisuuksia ja jos jokin ombo toimii, niin saatan ottaa siitä kuvan sen päivän varalle, kun ”mulla ei oo mitään kivoja vaatteita”.

Rakastan vaatteita ja olisi ihanaa osata yhdistellä vaatteita asusteisiin kuten ammattistylistit! Oon löytänyt oman tyylini vasta oikeastaan viimeisen viiden vuoden sisällä ja koitan löytää nimenomaan mun vartalotyypille sopivia vaatteita. Lyhytjalkaisena esimerkiksi osa housuista näyttää ihan karmivilta mun päällä!
aaveilen isosta pukeutumishuoneesta ja siitä, että kaikki vaatteet olisi sellaisessa järjestyksessä, ettei mikään vaate hukkuisi kaapin perukoille.

Tässä mun tämän hetkiset lempparit!

  1. Revityt farkut Bik Bokista korkealla vyötäröllä.

2. Punaiset, leveälahkeiset housut Zalandolta. Mun viimevuoden polttarijengille sellainen iloinen uutinen, että housut ovat elossa! 😀

3. Mummon verhojen näköinen haalari 😀 . Tämäkin on Bik Bokista ja päätyy tänä kesänä ainakin yksille festareille festariasuksi! Ennen muuten inhosin punaisia vaatteita.

4. Nää ”Love” sandaalit on Coco Perla -merkkiset ja aivan ihanat jalassa! Löysin nämä kultakimpaleet Barcelonasta ja heittämällä mun ihanimmat kesäkengät IKINÄ! Käytän näitä myös farkkujen kanssa.

5. TopShopin Talulah sydänkengät oli kyllä sellainen löytö Zalandolta, ettei tosikaan! Ostin nää siis jo talvella alesta ihan pilkkahintaan, koska ajattelin, ettei mikään vaate voi paremmin kuvata uutta yritystäni.

Koko kesä farkuissa??

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihaan sovituskoppeja! Ja sovituskoppien peilejä!

Aina välillä sovittaessani vaatekaipoissa etenkin alaosia ja katsoessani itseäni sovituskopin peilistä koen jonkun vahvan itseinhohetken. Luulen aina olevani sinut itseni kanssa, mutta välillä ahdistaa. Näin kävi juurikin eilen! Sovituskoppien valot ovat aina tosi armottomat ja ahtaan kopperon peili suurentaa varmasti joka ikisen muhkuran ja pahkuran reisistä! Eipä tee mieli ostaa mitään!
Tulee mieleen, että olenko muka koskaan edes urheillut, koska se ei todellakaan näy! Jalkani, kaksi paksua pökkelöä, löydäpä siinä sitten jotkut hyvin istuvat housut. Voin ymmärtää todella hyvin, että sellaiset henkilöt jotka eivät ole sinut kroppansa kanssa välttelevät pieniä ja ahtaita sovituskoppeja viimeiseen asti! Mikä itsetunnon latistaja!

Olin etsimässä itselleni jotain muita housuja kuin farkkuja tai jumppatrikoita kaverini lähestyviin synttärijuhliin ja helvetin huonolla menestyksellä! Menin ekaan kauppaan ja luovutin. Tulin siihen tulokseen, että on vaan niin paljon helpompi vaikka tiltata netistä ja sovittaa vaatetta vasta kotona. Housujen ostaminen on itselleni yhtä helvettiä, koska näille lyhyille jaloille on vaikeaa löytää hyvin istuvia housuja ja lahkeet ovat poikkeuksetta 20cm liian pitkät. Moni vaate näyttää rekissä ihan kivalle ja päällä se on ihan vitsi.
Kesä tulee ja ihmisillä on ihania raikkaita kangashousuja ja shortseja, jotka näyttävät mukavilta ja ihanan vilpoisilta. Oma vaatekaappini on täynnä farkkuja, eivätkä ne ole mielestäni mikään kesävaate. Niitä farkkuja mulla onkin jo aivan tarpeeksi. Ja joka kesä mietin, että pitäskö pikku hiljaa ostaa jotain muutakin??

1. Keltainen toppi* / 2. Mustavalkoinen croptop* / 3. Lehtitoppi* / 4. Punaiset kangashousut*
1. Raidallinen haalari* / 2. Kukkahaalari* / 3. Keltakuvioinen haalari* / 4. Mustapohjainen haalari*
1. Kimonohenkinen haalari* / 2. Oranssi lyhyt shortsipuku* / 3. Khakin vihreä haalari* / 4. Lyhyt kuviollinen shortsipuku*

Muutenkin olen alkanut miettiä, että tämä harmaa-kauteni voisi olla jo ohi. Pidän väreistä, mutta siihen tuttuun ja turvalliseen on vaan niin helppo tarttua! Keltainen, oranssi ja jopa punainen ovat värejä, joita mun pitisi vain uskaltaa kokeilla rohkeammin! Kyllä harmaa ja musta talveen sopii, mutta kesällä auringon paiste ja värikkäät vaatteet nostavat mielialaa. Lisäksi ajattelen, että en ole persoonaltani mikään ”harmaavarpunen” tai että haluaisin sulautua betoniseinään. Siksi ihmettelen, miksi kiikutan kassalle aina vain harmaata ja valkoista. Ja farkkuja 😀 .

Tykkäättekö käyttää värikkäitä vaatteita??

Aarni-kassi on ystäväni Katriina Nuutisen suunnittelema! Housut ja paita BikBok, kengät Adidas.