Mitä mulle kuuluu? Rehellinen avautuminen.

En ole päivittänyt blogia nyt hetkeen, koska uuden yritykseni kuviot ovat vieneet lähes kaiken ajan ja energian. Toki olen kuvaillut tuleviin blogipostauksiin matskua ja tässä nähtävät kuvat ovatkin tulevasta hiuspostauksesta, jossa esittelen youtube-suosituksesta muotoilutuotteita!

En tiedä oliko sattumaa vai seurausta se, että torstaina tunsin itseni vähän kipeäksi ja se veti kyllä mielen todella matalaksi. Miten helv…. juuri nyt???
Sain vihdoin yritykseni nettisivut puristettua siihen kuntoon, että ne kehtasi esitellä maailmalle. Tää prosessi oli yllättävän pitkä ja aikaa vievä, vaikka en edes itse koonnut sivuja – suunnittelin ainoastaan sisällön. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka toki on vielä paljon pieniä juttuja, joita pitää muokata. Olen ärsyttävän pikkutarkka joissain asioissa ja saatan ”hinkata” niitä loputtomiin. Se taas saattaa olla vain turhaa energian tuhlausta! Haluaisin myös, että kaikki olisi tyyliin kahdessa päivässä valmista. No, kaikki ymmärtää, että ei mikään bisnes ole valmis parissa päivässä tai edes nettisivut! Vaaditaan aikaa ja kärsivällisyyttä ja olenkin miettinyt, että seuraava bisnesideani voisi olla kärsivällisyyspilleri…Voisin markkinoida sitä uusille yrittäjille, kotiäideille ennen uloslähtöä otettavaksi tai vaikka siihen hetkeen, kun seisot -15 asteen pakkasessa ja bussi on myöhässä…

Mutta palataan torstaihin. Tai oikeastaan jo perjantaihin ja mennään pois hyvinvointibloggaajan postausalueelta…
Meillä oli ystäväporukan illanvietto ja olin kiikun kaakun olenko kipeä vai en. Lähdin kuitenkin illanviettoon, koska kaipasin muuta ajateltavaa ja hauskaahan meillä oli! Join n.5-6 lasia viiniä ja painoin pään tyynyyn lopulta 00:30. Aamulla olo oli vielä ihan siedettävä, kun olin lähdössä siskoni luokse Tampereelle. Tänne päästyäni aloin sitten voimaan TODELLA pahoin enkä montaa kertaa noussut sohvalta. Mietin jo, että mitä hemmettiä?? Olin ehkä hieman kekkulissa, mutta normaalisti en kärsi krapulasta kuin korkeintaa väsymyksen muodossa ja tämä on testattu kuitenkin viimeisen puolen vuoden aikana muutaman kerran 😀 . Onko tässä välissä tapahtunut jotain?
Taisin siis olla aivan oikeasti kipeä ja vasta nyt, sunnuntain puolella tunnen oloni kohtalaisen hyväksi.

Tää viikko on ollut kaikin puolin niin intensiivinen, että en ihmettele yhtään jos kroppa on ihmeissään! Oon ollut niin jännittynyt, etten voi istua paikoillani!
En ymmärtänyt, millaisia asioita joudun selvittämään ja missä kaikissa asioissa mun tulisi olla ekspertti. Hoida tämä, hoida toi, hoida 100 muuta asiaa. Post-it lappu siellä ja toinen täällä. Samalla saan niin paljon viestejä, että niihin vastaileminen on vienyt oman aikansa (siis ei suoraan asiakkaiden yhteydenottoja, vaan onnitteluita, tsemppailuja, kehitysideoita, palautetta nettisivuihin, ihmettelyä ym).

Tein aika nopeasti päätöksen, että näin sunnuntaina koitan miettiä ihan muita juttuja. Mun pitäs löytää joku keino, jolla saisin päätä tyhjennettyä ja ns. aivolepoa. Musta tuntuu, että jopa unissani kehittelen kaikkia juttuja ja mun on vaikeaa irrottaa ajatuksen muusta kuin työstä.

Olisiko teillä hyviä ideoita pään nollaukseen?

Ps. Tervetuloa Match by K:n uusille kotisivuille 🙂

Yksi ovi sulkeutui, mutta toisen takana onkin melkoinen salakäytävä!

Tää kuva varmaa kuvaa mun olotilaa tällä hetkellä kaikista parhaiten! Nyt voi vetää nimittäin suupielet korvasta korvaan!

Eilen oli mun viimeinen työpäivä liikunnanohjaajana. Tänään oli eka päivä yrittäjänä ja konkreettisesti aloitan aivan uuden ajanjakson elämässäni! Aion vetää vähän henkeä tähän väliin ja tulin porukoille Itä-Suomeen. Toki uuden yrityksen (lue lisää TÄÄLTÄ!) jutut pyörii kovasti mielessä ja heti tässä kärkeen on ollut pieniä vastoinkäymisiä, kun nettisivuja ei saada nyt valmiiksi millään (en tee niitä itse). No, kaikki ei aina mene kuten suunnittelee ja tähän toki pitää varautua matkan varrella. Toki nettisivut on todella tärkeät mun yrityksen toiminnalle, koska sieltä löytyy kaikki tarpeellinen info ja tietysti asiakkaat voivat sitä kautta ottaa yhteyttä minuun.
En olisi todellakaan vuosi sitten kuvitellut, että olen nyt tässä tilanteessa elämässäni, enkä varmaan voisi olla onnellisempi. Toivon, että kun vuoden päästä luen tätä postausta, niin tunne on kaksinkertainen!

Mun olo on todella odottava ja tietysti jännittynytkin. Alamme ottaa välittömästi testiasiakkaita, eli ensimäiset 25 naista ja 25 miestä saavat kokeilla palvelua veloituksetta! Selvyyden vuoksi kerrottakoon, että en ole ottanut vielä ilmoittautumisia ennakkoon, vaikka tosi moni on jo ilmoittanut halukkuutensa. Toivon, että kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin löytyy sitten vastaus nettisivuilta, eikä kaikkea tarvitse kysyä erikseen. Haluan, että toiminnassamme ei ole mitään epämääräisyyttä, eikä salamyhkäisyyttä, koska en itse tykkää käyttää sellaisia palveluita.
Tiedän jo nyt, että Match by K tulee saamaan aivan upeita asiakkaita! Sain yhden keskustelun tiimoilta kommentin, kun kerroin palvelusta; ”No mikä siinä parin löytämisessä on muka niin helvetin vaikeeta, että siihen tarvii jonkun toisen tekemään sen??” Okei, kysyjä oli jo vähän vanhempaa saapumiserää, eikä varmasti ollut kuullutkaan esim Tinderistä. Mutta mitä olen keskustellut ihmisten kanssa viime aikoina, niin ei, se EI ole niin yksinkertaista! Siis löytää ihan normaalia, omillaan toimeentulevaa, itsestään huoltapitävää ihmistä, jonka kanssa vielä kemiat kohtaisi! Ja näissä keskusteluissa on käynyt kyllä oikein hyvin selväksi, että yritystä ei ole ainakaan puuttunut!

Toinen juttu mitä on paljon epäilty on se, etten löydä miehiä tarpeeksi palveluun. Tiedän, se tulee olemaan naisasiakkaiden saamista vaikeampaa! Mutta esimerkiksi Helsingissä suhde on 45/55, eli ei täällä nyt NIIN paljon vähemmän niitä miehiä ole! Toki on ihan selvää, että miehillä ei esimerkiksi perheen perustamisen kanssa ole niin kiire kuin naisilla. Mutta ihan samalla tavalla miehetkin haluavat seurustella, eivätkä kaikki ole vain toosan perässä näin kauniisti sanottuna. Yksi mies sanoi mulle, että hän ei välttämättä itse lähtisi etsimään seuraa, mutta jos joku hänen naispuoleinen kaveri tai vaikka sisko rohkaisisi häntä, niin silloin hän varmaan kiinnostuisi palvelusta. Eli nyt kaikki ne naispuoliset kaveri ja siskot huomio huomio 😉 …

Aion laittaa takamuksestani joka ikisen neliösenttimetrin likoon, että löydän palveluuni juuri oikeanlaisia asiakkaita ja että mahdollisimman moni heistä löytäisi kiinnostavia treffikumppaneita! En todellakaan ajattele, että yksi facekamppis ja sähköposti ratkeaa liitoksistaan asiakkaiden yhteydenotoista. Kyllä tässä pitää tulittaa maasta, mereltä ja ilmasta 😀 !

 

Match made in he…lsinki!