Juuri nyt odotan…

.. odotan, että saan viestin ihanalta ja rakkaalta ystävältäni, joka on raskaana ja laskettu aika on jo ollut!!! Mua jännittää NIIN paljon!!! Joka aamu katson puhelinta onko häneltä tullut viesti ja äsken kun kuulin viestin merkkiäänen, niin meinasin hypätä kattoon! Olin nimittäin juuri kirjoittamassa tuota ekaa lausetta ja ajattelin, että olipas se nopeaa toimintaa 😉 .

Kuvat: Johanna Varis

… odotan mitä syksy tuo tullessaan! Tiedossa on aivan huippuja juttuja työrintamalla ja Match by K kasvaa koko ajan. Ainakin yksi lehtijuttu minusta ja yrityksestäni on näillä näkymin tulossa, mutta milloin ja mihin, niin sitä en voi vielä paljastaa. Olen hirmu ylpeä siitä, miten kaikki on mennyt eteenpäin, vaikka välillä oon miettinyt, että olen hullu! Ja ehkä vähän olenkin 😀 . Mutta se on pelkästään hyvä juttu. Ette usko miten hienoa on saada asiakkaalta viesti, jossa hän kertoo, että haluaa tavata vielä hänelle tarjottua matchia uudestaan. <3 Jos et ole käynyt vielä yritykseni kotisivuilta, niin ne löytyvät osoitteesta www.matchbyk.fi

… odotan, että pääsen taas reissuun! Matkakuumeeni on krooninen! Mulla on kolme paikkaa, johon tällä hetkellä haluaisin matkustaa: Islanti, Montenegro ja Etelä-Afrikka. Näillä näkymin ehkä pieni Prahan reissu on näköpiirissä. Sielläkään en ole koskaan käynyt (tuntuu, että olen ainoa, joka ei ole vielä käynyt Prahassa!). Olisi myös ihana päästä miehen kanssa kahdestaan jonnekkin. Pitkä viikonloppu ehkä?
Onko teillä muuten noista edellämainistuista paikoista kokemusta ja jos on niin mitä tykkäsitte? Kannattaako käydä?

… odotan, että saan motivaatiopiikin viedä mun komean kilpurin katsastukseen. Olenko ainoa jolla auton katsastus menee viime tinkaan???

… odotan huomista, koska nään mun toisen rakkaan ystävän ja kummilapseni. Kun molemmilla on kaksi pientä lasta ja työt, niin näkeminen on aina pienen järjestelyn takana. Mutta kyllä tärkeille ihmisille on aikaa, jos niin haluaa. Mulla on useampi todella tärkeä ystävä, joita näen vähintään kerran kuussa. Puhelimessa puhutaan viikoittain. Siskon kanssa puhun melkein päivittäin.

… odotan ensi perjantaita, koska silloin alkaa historian ultimaattisesti hauskin ohjelma, eli SOHVAPERUNAT! Olisi niin hauskaa olla siinä sohvalla arvostelemassa niitä ohjelmia. Ollaan mun siskon kanssa todellisia HC faneja. Onko siellä muita, jotka odottaa jo Sohvisten uutta kautta??

 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Mä lähden tästä hakemaan postista pinkin hiusvärin. Lopun voitte arvata!

Kun kaikki on mahdollista niin….

Sain jo jokin aika sitten tosi hyvän postaustoiveen lukijaltani. Hän pyysi mua jatkamaan lausetta: ”Jos kaikki olisi mahdollista niin…”. Koska en halua jossitella, niin halusin muuttaa hieman ajatusta. Nimittäin KUN kaikki on mahdollista, niin…
Mä uskon vetovoiman lakiin ja siihen, että vedän puoleeni sitä mitä ajattelen. Jos haluan onnellisuutta ja hyviä asioita elämääni, niin asioiden murehtiminen vain työntää niitä poispäin. Itse meditoin nykyään lähes päivittäin ja oon saanut siitä paljon apua asioiden käsittelyyn. Mulla on isoja unelmia ja tässä postauksessa kerron ne suurimmat. Mulla on elämässä jo paljon ihania asioita ja uskon, että paljon hyvää on vielä tulossa.

Blogin kuvat: Monna Pursiainen

Kun kaikki on mahdollista, niin…

… Asumme järven rannalla, maksimissaan 30min ajomatkan päässä Helsingistä. Tämä on ultimaattinen unelmani, enkä tule siitä varmaan ikinä luopumaan! Esimerkiksi Bodom -järven rannan läheisyys kiehtoo. Se on aivan ihanaa seutua! Asuuko joku teistä sielläpäin? Mitä tykkäätte alueesta?
Luonto, järvinäköala ja hiljaiset kesäillat auringonlaskua katsellen ovat sellainen ajatus, joka ei jätä mua rauhaan. Ruotsinkielinen koulu on sen verran lähellä, että pojat pääsisivät sinne pyörällä. Meillä tuo kieliasia ratkaisee paljon missä voidaan asua. Siksi Espoo voisi olla siinä mielessä sopiva vaihtoehto?
En haaveile mistään kartanosta, vaan aika tavallisesta omakotitalosta.
Ai niin. Siellä mun unelmien talossa on myös se Hakolan pinkki samettisohva.

Yritykseni Match by K on menestynyt ja meillä on satoja asiakkaita! Minulla on hyvä tiimi apunani, jotta voin keskittyä ainoastaan asiakkaiden tapaamiseen. Olen siis todellakin deittimaailman Jutta G 🙂 . Tämän ajatuksen pidän mielessä joka ikinen päivä!
Olen aina halunnut vaikuttaa ihmisten elämiin isosti ja siksi olen nyt unelma-ammatissani. Sen lisäksi haluan tehdä bisnestä, koska Suomessa on mielestäni liikaa mentaliteetti ”Mä nyt täällä piilossa vähän näperrän jotain.” Itse ajattelen, että mitä enemmän katsotaan, sitä parempi!

… Tapaan oman PT:n kerran viikossa, koska haluan pysyä fyysisesti hyvässä kunnossa. Treenaan hänen kanssaan kehittäen liikkuvuutta, lihaskuntoa, koordinaatiota ja keskivartalon hallintaa. PT voisi olla esimerkiksi Lupauksen Sara Nevalainen, koska pidän todella paljon hänen tyylistään ohjata. Sen lisäksi joogaan säännöllisesti, etenkin hotjoogaa ja ilmajoogaa.

 

… Lahjoitan joka kuukausi rahaa vähävaraisille Apuna RY:n kautta ja Heikki Hurstin toimintaan. Lahjoitan tälläkin hetkellä pieniä summia, mutta esimerkiksi 200€ joka kuukausi olisi mielestäni aika hyvä summa yhdeltä ihmiseltä. Vaikka meillä Suomessa on hyvä sosiaaliturva, niin paljon on täälläkin ihmisiä, joilla on isoja talousvaikeuksia elämässä syystä tai toisesta. Haluaisin myös olla mukana jossain toiminnassa, joka auttaa esimerkiksi velkaantuneita nuoria elämänhallinnassa.

… Matkustamme kerran vuodessa pidemmälle ulkomaanreissulle. Lähdemme jonnekin kauas sukeltamaan ja snorklaamaan. Tämä on tietysti mahdollista sitten, kun lapset ovat sen ikäisiä, ettei heitä tarvitsisi enää valvoa jatkuvasti. Vuokraamme oman veneen ja nauttisimme kirkkaasta vedestä ja auringosta yhdessä. Perheen kanssa matkustamisesta unelmoin valtavasti! Tosin sitten kun lapset on koulussa niin tämä on hankalampaa, muttei varmasti mahdotonta.

Tällaisista asioista mä unelmoin ja joka päivä menen niitä kohti. En ole koskaan ollut ihminen, joka kaipaisi elämäänsä jotain aivan ”överiä”, hienoja laukkuja tai viiden tähden illallisia. Mulle on tärkeää, että saan tehdä elääkseni jotain merkityksellistä ja nautin siitä mitä teen.

Olisi ihan kuulla mistä te lukijat unelmoitte? Onko siellä muuten muita jotka meditoivat tai tekevät mielikuvaharjoituksia? Olisi kiva koota vaikka pieni porukka ja vaihtaa ajatuksia.♡