Nyt Tukholma-vinkkejä tulemaan!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oon lähdössä huomenna viikonlopuksi Tukholmaan ja ajattelin kysellä teiltä vinkkejä siitä, minne kannattaa mennä ja missä syödä!

Paita Calvin Klein TÄÄLTÄ*

Ystäväni muutti keväällä Tukholmaan ja sovittiin, että menen hänen luokseen kun aikataulut natsaa. Nyt onkin viikonlopun reissu lahden toiselle puolelle tiedossa! Mulle Tukholma on vähän tuntemattomampi kaupunki, koska oon käynyt siellä vain muutaman kerran. En oikein tunne keskustaa, enkä Södermalmia, jossa kaverini asuu. Toki hänelläkin varmaan on hyviä vinkkejä ajan kuluttamiseen, mutta mikäänhän ei mua estä kysymästä niitä myös teiltä! Meen siis lentäen, joten matkustamiseen ei tarvi tuhlata aikaa.

Meillä ei ole siis vielä oikein mitään suunnitelmaa, paitsi se, että haluan käydä Sephorassa shoppailemassa meikkejä 😀 . Kävin  jo Barcelonassa kaupoilla, joten mitään ihan raivo-shoppailua en aio Tukholmassa enää harrastaa. Mutta katsotaan…. Jos teillä on hyviä ostostärppejä keskustan tuntumasta, niin antaa palaa! Onkohan Tukholmassa muuten nyt alet…?

Toinen juttu mikä mua kiinnostaa, on kaikenlaiset ihanat terveelliset aamiaispaikat, brunssipaikat, kahvilat ja ravintolat! Etenkin jos sellaisia tulee mieleen Södermalmin alueelta (ystäväni asuu Maria Prästgårdsgatalla). Rakastan ulkomailla kahviloita, etenkin jos niistä saa jotain ihania terveellisiä herkkuja. Itsellä on niin huonosti aikaa kokkailla ja Helsingin keskustassa tulee harvoin käytyä. Sielläkin varmaan on tosi kivoja kahviloita, jos ottaisi selvää. 

Mietittiin myös, jos käytäs Gröna Lundissa (kerrankin pääsis huvipuistoon ilman lapsia!!!), mutta riippuu tietysti ilmasta ja vähän siitä, miten kallista se lysti on 😀 . Voin kertoa, että tässä häiden alla rahareikiä on ollut enemmän kuin riittävästi! Mitä olette mieltä, kannattaako käydä?? Jonot on varmaan ihan järkyt, mutta mikäs sinne estää menemästä vähän myöhempään. Mun lentokin lähtee sunnuntaina vasta ysin aikaan.

Ps. Ei sillä, että yöelämään aiotaan… Mutta JOS näin kävis, niin mihis silloin kannattaa suunnata?? 😉

Sekalaisia ajatuksia uupumisesta ja treenitauosta.

Edellisestä treenistä on kulunut nyt yhdeksän päivää. En edes muista milloin olisin ollut näin monta päivää käymättä salilla! Olo on samaan aikaan vähän väsähtänyt ja löysä, koska lihaksista puuttuu kaikki puhti. Etenkin salitreenin jälkeisinä päivinä kroppa tuntuu jotenkin jäntevältä ja ”pumpatulta” vaikka se ei niin ulospäin näkyisikään! Se on yksi salitreenin hienouksista!0611_1

Aivan perse homeessa en ole silti todellakaan ollut, koska se ei kahden pienen pojan äitinä ole oikein mahdollista. Muistelen ”lämmöllä” sitä aikaa, kun entisessä duunissa sairastuessaan saattoi vain ilmoittaa vuoropäällikölle, että ei pysty tulemaan töihin. Ei muuta kuin kotiin vähän lohdutuskarkkia ja joku hyvä leffa. Nessut peiton alle ja peitto korviin ja koko päivä siinä töllöä tuijottaen. Nykyään se tuntuu lähinnä abdurdilta ajatukselta. Se, että voisi sairastaa makaamalla koko päivän vaatisi sitä, että olisi sitten OIKEASTI siinä kuosissa, että kuumetta on 40-astetta ja evääkään ei pysty liikauttamaan! Mutta aika korkea kynnys on ottaa kotiin ketään ulkopuolista hoitajaa lapsille, että itse voi maata sängyssä. Varmaan moni vanhempi voi allekrjoittaa tämän.

Kerroin teille blogissa, että sain flunssan viime lauantaina sen jälkeen, kun Theo oli viikon flunssassa ja heräilin sen seurauksena useina öinä. Ja myönnettäköön, että välillä omakin nukkumaanmeno venyi ihan luvattoman myöhälle. Epäilen, että stressi ja huonot yöunet ovat se tekijä, joka oikein kutsui flunssaa kylään!  Jos tulen kipeäksi, niin se on poikkeuksetta silloin, kun elämässä on joku stressaava jakso meneillään.
Vaikka olin aivan puolikuntoinen, niin se ei tietenkään vapauttanut mua lastenhoidosta ja koska murphyn laki, niin hurri lähti sopivasti vielä työmatkalle. Olin jo tiistaina niin totaalisen loppu illalla, että sammuin klo.21 kuin saunalyhty. Tuollaisina iltoina sitä lähes kauhulla odottaa seuraavaa päivää; Miten aamu menee? Saako lapsi raivarin juuri kiihkeimmän lähtörumban aikaan? Meneekö koko viikko neljän seinän sisällä (meillä oli autossa kesänakit alla)…?0611_2

Varmasti treenitauko oli yksi syy, miksi hermo on ollut aika ajoin todella kireellä. Mulle hikoilu on keino tyhjentää kovalevy ja poistaa paineita! Puolikuntoisena sisällä hengailu vaan saa ärtyisäksi ja siksi torstaina uskaltauduin käymään keskustassa – virhe. Koko sinne matkustusrumba vaan vei enemmän voimia. Ajattelin, että vierailu eräällä PR-toimistolla piristäisi ja näkisin tuttuja, mutta toisin kävi: Tunsin olevani aivan ulkopuolinen ja koko reissu oli jotakuinkin turha.
Tänä viikonloppuna mulla olisi ollut myös True Heartsin NLPT II-osan koulutus, mutta tuli tunne, että en ole siinä kunnossa, että mun kannattaisi mennä; Pitkät koulutuspäivät raskaan viikon jälkeen olisivat olleet vaan liikaa! En varmasti olisi tänään tuntenut oloani niin levänneeksi kuin mitä tänään tunnen, jos olisin ollut menossa koko viikonlopun. Haluan mennä tuohon koulutukseen niin, että vastaanottavainen ja hyvällä fiiliksellä. Nyt en sitä ollut.

On kuitenkin ihan uskomatonta, mitä jo muutaman päivän lepo tekee ihmiselle! Oon nimittäin nyt (ainakin lähes) kuin uudesti syntynyt ja akussa on taas virtaa. Mun ihana sisko tuli kylään ja oon saanut eilisen ja tämän päivän otettua rennosti! Mulla on maailman paras sisko!
Ja parempi ollakin taas kunnossa, koska huomenna on lähtö Dubaihin! Jos vielä tulee mieleen viime hetken matkavinkkejä, niin antaa kuulua, luen niitä mielelläni.
Etenkin jos Hotel Pullman Dubai (3 ekaa yötä) tai Atlantis the Palm (loppuloma) kuulostaa tutulta niin kertokaa ihmeessä kokemuksia ja vinkkejä hotelleihin liittyen 🙂 !
Mä alan miettimään mitä pitäisi pakata mukaan… Onneksi oon joskus tehnyt käteävän muistilistan sitä varten… Kun löytäisi sen muistilistan vielä jostain…

0611_3
Trikoot Kappahl / Takki David

Onko muita jotka eivät ole päässeet kunnolla lepäämään flunssasta huolimatta?