Mitä kauneusleikkauksia EN tarvitse!

Keskustelu miehen kanssa lauantaina autossa välillä Tampere-Helsinki:
– Sano Kenalle, että mä tuon munkit. Ja omat tietty myös.
– No sulla onkin hyvät munkit!
– No ei tod oo, älä edes viiti. Jos olisi rahaa niin saattasin nostaa ne heti ihan uudelle tasolle.
– Höpönlöpö….
– Ja sit voisin täyttää nää tästä, kato (piirrän sormilla nenän molemmilta puolilta alas kaksi viivaa)!
– Ja sitten et osais enää lopettaa sitä pistelyä ja kohta sä näyttäsit ihan siltä piiiiiip (tähän erään julkkiksen nimi jota en kehtaa mainita)! Ootko nähnyt, sen naama on nykyään aivan luonnottoman näköinen!

Itsekin suoraan sanottuna mietin, että jos rahaa olisi ylettömästi, niin jäisikö noihin kaikenmaailman kauneustoimenpiteisiin koukkuun? Että löytäisikö sitä itsestään koko ajan vain uutta korjattavaa…?
Haluan täällä blogissa kannustaa itseäni ja teitä lukijoita positiiviseen ajatteluun ja itsensä rakastamiseen! Sen sijaan, että mietitte mitä kaikkea korjailtavaa teidän kropassa olisi, niin oletteko koskaan miettinyt, mitä teidän EI tarvitse korjata??
Itsensä kunnioittaminen lähtee siitä, että puhuu itsestään kauniisti ja tämän välillä itsekin unohdan. On helppo muistaa kaikki ne asiat jotka on vinksallaan, kuin että miettisi mitä kaikkea hyvää itsessä on. Ja mun mielestä huumoriakin pitää olla pelissä, eli itseään ei kannata ottaa aina niin vakavasti!

Ajattelin listata tähän nyt muutamia toimenpiteitä, joita mun kropassa ei tarvitse ainakaan toistaiseksi tehdä:

1. Huulien täyttö 

Ekan keksiminen oli todella helppo! Mulla on luonnostaan pulleat huulet, joille ei tarvitse piikkiä näyttää! Olen todella iloinen, että geenilotossa kohdalleni osui oikein kivat huulet! Kiitos äiti ja iskä!

2 Peppuimplantit tai rasvansiirto pakaroihin

En tiedä onko oma tarakkani mitenkään erityisen muhkea, mutta aivan tarpeeksi kyllä! Ja rasvaakin siellä on aivan riittävästi, joten sellaisellekaan operaatio ei ole luojan kiitos tarvetta! Mielestäni tää persehypetys on mennyt ihan pikkusen yli…

3. Jalkojen lyhennysleikkaus

Luin juuri lehdestä, että sääriluihin voidaan nykyisin lisätä muutama sentti pituutta! Näin ollen luulisi, että myös lyhennys onnistuu!
Mutta eipä hätää – mulle ei ole minkäänlaista tarvetta tehdä jalkojen lyhennysleikkausta. Jalkani ovat jo nyt riittävän lyhyet, enkä koskaan ole joutunut kärsimään liian pitkistä, gasellimaisista koivista.

4. Silikonit

Tuosta miehen kanssa käydystä keskustelusta saattaa saada sen kuvan, että haluaisin silarit. Mutta ehei…
Voitte kuvitella miltä näyttää kaksi nahkapussia, jonka pohjalle laitetaan muovipallot. En sano jonkinlaiselle muotoilulle ”ei”, mutta en usko, että koskaan voisin laittaa mitään ylimääräistä ihon alle.
Mulla on myös ollut (uskokaa tai älkää) joskus aika hervottomat hinkit. Silloin toivoin aina, että rintavarustus olisi pienempi.

5. Botox-pistokset

Olen hyvin paljon kasvoja vääntelehtivä ihminen, joten ajatus siitä, että lihaksia lamaannutetaan on vähän ikävä. Vaikka lasten kasvattamisessa jonkinlaisesta ”kivikasvoista” saattaisi olla hyötyä (jotta se ei menisi ärsytyksestä ruttuun…) niin kieltäydyn silti näistä toimenpiteistä.
En voi sille mitään, mutta aina kun puhutaan botoxista, niin mun verkkokalvoille tulee tää leidi…
Tiedän, että botoxiakin voidaan laittaa niin, että sitä ei nää kasvoista. Silti homma tuntuu vähän radikaalilta.

Millaisia toimenpiteitä juuri sun ei tarvitse onneksi edes harkita???

 

 

Oon ruma! (Ja vanha)

Varmaan ihan kaikille sattuu niitä päiviä, kun katsoo peilistä itseään ja toivoisi siinä olevan jonkun valmiin filtterin, että oma naama ei näyttäisi niin karmealle. Miksi tää naama?? Miksi tää kroppa??

Kun paikalla on a) hyvä kuvaaja b) hyvät valot ja c) hyvä stailisti, niin otetusta viidestäkymmenestä kuvasta kaksi selviää jatkoon!
Kun paikalla on a) hyvä kuvaaja b) hyvät valot ja c) hyvä stailisti, niin otetusta viidestäkymmenestä kuvasta kaksi selviää jatkoon!

Mulla on mielestäni aika hyvä itsetunto, mutta huomaan kyllä, että oon alkanut aina toisinaan kyseenalaistamaan mun fiiliksiä. Huijaanko vain itseäni, enkä nää totuutta??
Luulet vaan että näytät nuorelta – oikeasti näytät selvästi REILUSTI yli kolmekymppiseltä.
Toi vaate sopii paremmin parikymppisen päälle.
Naama kuin noita-akalla. 
Vyötärö+synnytykset=Hyvästi.
Kasvot on harmaat ja iho roikkuu.

(Tähän vielä naaman katsomista liian kirkkaassa valaistuksessa lähietäisyydeltä, silmäluomien nostelua, kaikkien juonteiden ja ryppyjen hieromista ja tuskainen äännähdys)

Ja hei, tottahan se on. En oo todellakaan enää 20-vuotias, eli ensi huhtikuussa täytän 34! Mä en todellakaan sano, että tässä iässä (hyi hemmetti, kuulostaa oksettavalta) tarviis näyttää enää teiniltä ja en todellakaan halua olla mikään ”Jersey shore -mutsi”. Jotenkin vaan pelottaa, että muutun sellaiseksi tylsäksi keski-ikäiseksi tantaksi, joka narisevalla äänellä kauhistelee nykymuotia.
Jännäksi asian tekee, että mä en tavallaan voi edes haikailla mitään, koska en tosiaan ollut parikymppisenä(kään) miss suomi matskua. 😀

Mun oma ”seula” esimerkiksi kuvien suhteen on tullut kriittisemmäksi ja helposti jonkun pienen asian takia jätän kuvan julkaisematta. Oma epävarmuus puskee jostain pinnan alta. Tänään se ongelma oli esimerkisi instagramkuvassani nenä, vaikka kuvan koko pointti olikin kysyä lukijoilta ostanko kuvan takin vai onko se huti? Varmaan jollain tasolla suojelen itseäni myös niiltä ikävimmiltä kommenteilta, koska aina ne harmittavat vaikkei ne kovin kauaa päätäni onneksi jääkään vaivaamaan.
Ja todellisuudessa luultavasti kukaan muu ei olisi kiinnittänyt siihen nenään huomiota.

katri_viirret1
Tää kuva läpäisi seulan rimaa hipoen.

Kaikilla meillä on siis omat epävarmuutemme eikä näköjään vanheneminen kaikilta osin ainakaan helpota tilannetta 😀 . Sen oon huomannut, että oon alkanut vaarallisen paljon (kukkaron näkökulmasta) kiinnostua kaikista seerumeista, pikakaunistajista ja anti-age-tuotteista. Se on tosin meillä geeneissä, koska oma äitini edelleen yli 70-vuotiaana haluaa löytää ryppyjä silottavan innovaation.
En tiedä siis helpottaako teitä tää tieto yhtään, mutta kyllä, epävarmuus nielaisee välillä Pohjois-Helsinkiläisen tavallisen perheenäidin! Sitten onneks välillä tulee sellainen hyvä hetki, kun peilistä katsoo ihan mukiinmenevä muija.

Onks muita yli kolmekybäsiä ulkonäkökriiseilijöitä paikalla???

Ps. Tykkäsitkö?? Paina <3 !