Päivän asu: Monta lempparia päällä samaan aikaan!

Ihanaa perjantaita ihmiset!♡

Korvikset ovat PinjaPuun Kuningaskalastajat ja löytyvät täältä.

Mulla on ollut aika rento perjantai, eli piipahdin päivällä I love Me -messuilla katselemassa ja kuuntelemassa mitä messuilla oli tarjottavanaan. Oon ollut tällä viikolla aika poikki, joten pieni hölläys tekee hyvää.
Täytyy sanoa, että minusta tänä vuonna messuilla oli oikein kiinnostavia näytteilleasettajia ja erityisesti mua kiinnosti kotimaiset korut, luonnonkosmetiikka ja tietysti hyvät messutarjoukset. Itse tuhlasin eniten Foodinin osastolle, koska kaapeista oli loppuneet mm.kylmäpuristettu kookosöljy, sekä maustamaton hera, joka on mun lempparihera ollut jo vuosien ajan.

Tänään päälle päätyi monta lempparivaatettani, joista ehkä eniten mieleeni ovat nämä Weekday -merkkiset kangashousut, joissa on aika täydellinen pituus.  I love Me -messuilla oli muuten Katri Niskasen osastolla todella paljon samantyyppiset housut ja muutenkin olin iloisesti yllättynyt kaimani valmisvaatteista. Hinta oli tietenkin hieman suolainen, mutta varmasti vaatteiden laatu on hyvä.

Housut ovat Weekdayn ja löytyvät täältä 

Korkeavyötäröisten housujen kanssa on kiva pitää croptoppia, koska en ole niin sinut keskikeissini kanssa, että voisin sitä ihan vapaasti esitellä! Topin näin alunperin Lissabonissa Stradivariuksen liikkeessä, mutta en silloin tullut ostaaneeksi sitä. Bongsin kuitenkin saman topin Zalandolta. Löydät sen täältä.

Nahkatakki on vaate, joka on aika olennainen osa varmaan monen lukijankin vaatekaappia! Se vaan sopii niin moneen tilanteeseen ja niin moniin eri alaosiin yhdistettynä! Tykkään kuinka tuo takki tuo jotenkin ryhdikkään olemuksen. Oon ollut vähän yllättynyt, koska ostin juuri nahkaisen hameen ja Katri Niskasen osastolla katselin nahkaista t-paitaa.

Tässäpä teille hieman asuinspiraatiota! Löysin muuten messuilta aivan mielettömän karvahatun, jonka näet IG storyn puolella. Taidan ottaa ensi talveen Russian meets military -teemaisen pukeutumistyylin!

 

Meinaatko käydä I Love Me -messuilla ja jos jo kävit, niin mitä tarttui mukaan?

Päivän asu : Häissä Vanajanlinnassa

 

Eilen juhlittiin ystäväni upeita häitä Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa. Päivä oli todella kuuma, mutta onneksi itse hääjuhla oli ilmastoidussa juhlateltassa. Vanajanlinna on paikkana todella kaunis ja hääpaikalta oli  järvimaisemat. Lisäksi ruoka oli erinomaista ja jos mietit hääpaikkaa omiin häihisi Hämeenlinnan suunnalta, niin ainakin näin vieraan näkökulmasta voin suositella Vanajanlinnaa! Morsiankin sanoi, että ihanan helppoa oli järjestää siellä häät, kun kaikki tuli talon puolesta eikä tarvinnut stressata turhasta.

Mutta mennäänpä sitten siihen ”päivän asuun” eli eilisten juhlien asuun. En ole mikään etikettinatsi, mutta on tietysti joitakin asioita mitä naisvieraan pitää ottaa huomioon valitessaan häihin asua: Ei mustaa, kokovalkoista, eikä liian paljastavaa asua. En hankkinut häitä varten mitään uutta asua, koska minulla oli kaapissa vain kerran pidetty mekko, jonka ostin viime vuonna Tallinnasta Dress House -nimisestä liikkeestä. Tätä mekkoa ehdin käyttää vain kerran ja silloinkin häissä.

Hääkengiksi valitsin nudet avokkaani, jotka on palvelleet mua jo ainakin 5 vuotta! Platformin ansiosta ne eivät ole niin epämukavat jalassa, mitä voisi luulla. Tykkään kuitenkin että ne antavat tähän 168cm pätkään lisää pituutta, mutten ole silti pidempi kuin hurri. Ainoa ongelma kenkien kanssa oli nurmikko, koska piikkikorko uppooaa sellaiseen maastoon aika surutta.

 

Sain IG:ssä lähemmäs 10 viesti koskien korviksia ja ne ”minuuttishoppasin” Mangosta. Etsin jotain hieman pienempiä, mutta yllättäen taas katseeni vangitsi vaaleanpunainen ja pörröinen! Korvikset kestivät yllättävän hyvinä koko häiden ajan, ottaen huoion, että mä tamppasin jatkoilla melkein neljään asti…
Hiukset kiharsin ja ne oli niinkin tylsästi kuin ponnarilla (okei, saattoi tulla myös kiire). Läpinäkyvällä kumpparilla kiinnitettynä se on minusta ihan ok juhlakampaus, etenkään kun en ole mikään nutturaihminen.

Ainoa asia mitä mietin asussani on, että olenko liian vanha tuollaiseen mekkoon?? Jostain syystä mä vähän stressaan aina sitä, etten näyttäisi vanhalta kääkältä, joka koittaa epätoivoisesti pukeutua kuin parikymppinen. Lienee sanomattakin selvä, että hento pinkki on yksi lempiväri pukeutumisessa ja rakastan myös tuota mekon kuviointia.

No, ehkä te voitte kertoa mielipiteenne – sopiiko tällainen asu hyvin 35-vuotiaalle?