Täydellisen markettiripsarin metsästys; Erittäin hyvä, ellei täydellinen?

Joulukuussa aloitin blogissa postaussarjan, joka käsittelee ripsivärejä ja nimenomaan edullisia JA toimivia sellaisia!

 

Ekassa postauksessa kirjoittelin kovasti hehkutetusta L’orealin Paradise Extatic -maskarasta, joka ei kaikesta haloosta huolimatta vakuuttanut mua. Vedellä irtoava ripsari suoristi taivutuksen ripsistä ja harjaosa oli liian iso ja kömpelö. Ripsari levisi liian helposti luomiin, joka on tosi ärsyttävää.

Tällä kertaa postauksen päätähtenä olevalla ripsarilla on hieman samanlainen iso harja, mutta sen voi antaa anteeksi, koska tuote on vaan niin loistava muuten!!
Kyseessä on myös varmaan halvin markettiripsari evö, eli hintaa sillä taitaa olla Tokmannilla (saa myös Cittareista) 4,90€. Vai muistanko aivan väärin? Ostin omani Thaimaasta, joten en ole aivan 100 varma hinnasta.
Kyseessä on Essence -merkin I love extreme ripsari!

Ripsarin paras puoli sen hinnan lisäksi on volyymi, jonka se antaa ripsiin! Se pitää hyvin taivutuksen, joka on kiva tällaiselle, jonka ripset ovat hyvin suorat. Olen miettinyt Lash liftin ottamista, jonka kanssa tuo ripsari tekisi ripsistä varmaan aivan mielettömän upeat!!! Onko teillä liftistä kokemusta? Kannattaako maksaa??
Vaikka tää ripsari ei ole täydellinen, on se hinta-laatusuhteeltaan varmasti 5/5. En tiedä Essencen muista ripsareista (niitä on useampi), mutta tämä taitaa olla ainoa vedenkestävä.

Tässä kuvassa mulla ei ole ollenkaan ripsaria.
Ripsissä Essencen I love extreme -ripsaria!

Ainoa miinus tulee tosiaan hieman liian isosta harjasta, jonka takia tämä maskara ei ole paras kokeilemani. On nimittäin yksi tuote, joka on vieläkin parempi ja siitä kirjoittelen lisää myöhemmin…. 😉

Laittakaa edelleen tulemaan teidän lemppariripsareita kommenttiboxiin! Jos sieltä löytyy joku, jota en ole vielä testannut 🙂 !

 

Täydellisen markettiripsarin metsästys; Onko tämä tuote kaiken hehkutuksen arvoinen?

*Sisältää mainoslinkkejä

Siitä lähtien kun luovuin ripsipidennyksistä, olen koittanut metsästää sitä THE ripsiväriä itselleni! Olen hankkinut monta uutta ripsiväriä viimeisen 3kk:n aikana ja ajattelin jakaa niistä kokemuksia myös täällä blogin puolella, jotta tekin voisitte löytää sen lemppariripsarin! Tiedän, että moni teistä lukijoistakin on varmasti joko luopunut tai suunnittelee ripsipidennyksistä luopumista lähiaikoina ja viimeisimmän ripsivärin ostosta on voinut kulua jo hyvä aika.

Mikä ripsiväri sopisi parhaiten etenkin näin tönköille ja suorille ripsille, kuten itselläni on? Ja parasta olisi, jos se olisi vielä saatavissa marketissa, eli hinta olisi alle 20€.

Ripsipidennysten poiston jälkeen ripseni olivat aika onnettomat! Olin suoraan sanottuna kauhuissani, ero pidennysten ja omien ripsien välillä oli niin suuri. Silti ajattelin antaa omille ripsille mahdollisuuden kasvaa, käytin ripsiseerumia ahkerasti ja söin biotiinia päivittäin. Ja kyllä, se toimi!

Omat ripseni edestä
Omat ripseni yläpuolelta

Ei muuta kuin netin ihmeelliseen maailmaan ja lukemaan arvosteluita! Oikeastaan neljä ripsaria toistui koko ajan noissa keskusteluissa ja niinpä päädyin hankkimaan kaikki niistä!
Ensimäisenä kaupasta mukaan tarttui uusi L’orealin kovasti hehkutettu ”ihmeripsari” Paradise Extatic*. Olin vähän skeptinen, koska vedellä irtoavat ripsarit eivät ole koskaan olleet mieleeni. Ne suoristavat ripset hetkessä taivutuksen jälkeen ja usein myös varisevat. Olin silti liian utelias, joten ripsiväri lähti testiin hintaan 14,50€. Ei paha hinta ollenkaan, jos ripsari tekee sen mitä lupaa, eli ”antaa volyymia ja intensiivistä pituutta”.

Jos ripsarista olisi vedenpitävä versiota saatavilla suomessa, niin siinä voisi olla kovasti potentiaalia! Tämä vesiliukoinen versio tekee saman minkä muut lajitoverinsa, eli suoristaa tönköt ripseni hetkessä. Buu. Pitkätkin ripsetkin saa näyttämään lyhyiltä, jos ne sojottavat suoraan eteenpäin. Tästä ripsarista olen lukenut niin paljon ylistyssanoja, että olin todella toiveikas, mutta jouduin kyllä hieman pettymään. Tuntui, että niin moni vannoo nykyään tämän ripsarin nimeen!
En myöskään ole tuollaisten isojen ripsareiden ystävä, joissa on siis jumbo-kokoinen levityspää. Tykkään pienestä levitysharjasta, jolla saa pikkutarkkaa jälkeä. Olen sellainen kohmelokäsi, että sotken helposti yläluomeni.

Tämä ripsari saa multa arvosanaksi 2,5/5. Ei se susihuono ole ja varmasti pitkille ja taipuisille ripsille voi olla ihan loistavakin tuote! Ripsaria riittää hyvin yksi kerros ja se tarttuu hyvin ripsiin. Se jää kuitenkin heittämällä viimeiseksi hankkimani neljän maskaran kisassa.

Rirpsissä L’oreal Paradise Extatic -maskara

Kiinnostaako teitä tietää mitä muita ripsareita olen testannut? Mikä on teidän suosikkiripsarinne??

Ps. Älkää ihmetelkö tosi tummia kulmiani, mulla oli eilen Riinalla kulmien microbladingin vahvistus, joten kulmat ovat vasta parantumisvaiheessa! Jos olet harkitsemassa itsellesi samaa toimenpidettä, niin Browriina täällä Helsingissä on todella tunnettu, tarkka ja luotettava tekijä. Voin suositella hänen tekemiä kulmia täydestä sydämestä! <3