A-luokan viikonloppu sekä isälle, että äidille!

 

Kuinka usein te perheelliset vanhemmat viettävät ns. A-luokan viikonloppuja?

Meillä on miehen kanssa tällainen humoristinen ilmaisu viikonlopusta, joka vietetään omien kavereiden kanssa – eli ei siis pariskuntana 😀 . Toki yhteinenkin aika vanhempien kesken on ihanaa ja täytyy myöntää, että meillä sellaista ei kyllä liiemmin ole. Jossain Hesarin jutussa joku psykologi/tutkija tms. sanoi, että pikkulapsien vanhemmilla pitäisi olla JOKA viikko ainakin 5h yhteistä aikaa ilman lapsia…. Ööö…. Ei meillä ainakaan!

Mulla ja hurrilla on molemmilla aika tiiviit kaveriporukat ja molemmilla se porukka on ollut koossa lähes lapsuudesta saakka. Hurri on parhaillaan kaverinsa mökillä, jonne he kokoontuvat noin kymmenen körilään voimin ja tekeminen (käsittääkseni) koostuu kohtuullisen yksinkertaisista asioista 😀 . Tiedän, että mieheni on odottanut tätä häppeninkiä pitkään ja hartaasti ja se arjen nollaus tapahtuu parhaiten kavereiden kanssa, jotka tuntee parhaiten.

Itse oon ollut aina aika tarkka omasta ajasta ja siitä, että ehdin antaa sitä myös ystävilleni. He on kuitenkin ne ihmiset, joiden haluan pysyvän mun elämässä ikuisesti. Siis perheen lisäksi!

 

Könsikäs <3

Ens viikonloppuna on sitten oma vuoroni, kun suuntaan siskoni ja parhaan ystäväni kanssa kohti Tahkon ExtremeRunia! 

Viimeiset viikot on paahdettu meneen tukka tötteröllä ja tuntuu todella hyvältä päästä oikein kunnolla nollaamaan pää! Enkä nyt tarkoita ehkä sillä tavalla, mitä moni heti ajatteli. Eli kyllä me meinataan ihan oikeasti sinne juoksuunkin asti päästä – tosin ennätyksiä tuskin menee rikki tänä vuonna 😀 ! Toki asiaan kuuluu varmasti myös bile-puoli, mutta mä kyllä odotan ihan kaikkea; Pakkaamista, yhteistä matkaa junalla Kuopioon, majoittumista meidän mökkiin, höpöttelyä, maailman parantamista, arjen puimista ja tietysti itse tapahtumaa, josta on kovat odotukset! Ne jotka tuntee mut tietää myös, että olen erittäin kova Jaajo-fani, joten toivottavasti hänen punertavasta pehkostaankin saan nähdä edes pikaisen vilauksen…
Onko joku teistä tulossa viikonloppuna Tahkolle??

Mulla on todella tärkeää, että meillä molemmilla hurrin kanssa olisi tasapuolisesti aikaa omien ystävien kanssa. Arjessa illat on tosi kiireisiä ja mä itse rentoudun parhaiten lähtemällä kotiympyröistä pois! Ja pakko myöntää, että parit kunnon yöunet eivät todellakaan ole pahitteeksi, etenkin kun meidän kaksivuotias on alkanut saamaan keskellä yötä oikein kunnon raivareita. Varmaan taas yksi (väsyttävä) vaihe tämäkin…

Milloin sä olet viimeksi viettänyt laatuaikaa ystäviesi kanssa pitkän kaavan mukaan???

Missä piileskelee ne mukavat ja VAPAAT miehet???

Nyt kun olen perustanut oman Match by K -deittiyritykseni, niin voitte uskoa, että olen kuunnellut about 100 tarinaa siitä, miten hemmetin vaikeaa on löytää ihminen, jonka kanssa voisi harkita elämää yhdessä! Ihmiset on olleet todella kiinnostuneita palvelusta ja selkeästi se potentiaalisen treffikumppanin löytäminen on haastavaa. Moni ystävistäni on kokeillut useampaakin deittipalvelua, mutta tuloksetta. Esimerkiksi Tinderissä on tarjontaa yllin kyllin, mutta miten löytää se yksi timantti sieltä satojen joukosta? Ja kuinka usein se keskustelu lopulta vaan tyrehtyy, eikä homma johda sen pidemmälle matchin kanssa?
Etenkin näin naisen näkökulmasta sellaisen kunnollisen miehen löytäminen on haastavaa, vaikka itse uskon, että kyllä ne miehetkin haluavat seurustella ja perheen jossain vaiheessa. Olen selaillut muutamankin kaverin Tinderiä (en sentään itse mennyt sinne tutkimuksen nimissä 😀 ) ja tullut tulokseen, että ainakin muutaman kuvan + pienen esittelytekstin perusteella siellä on kivan oloisia miehiä. Jostain syystä Tinderiä ei ajatella niin ”epätoivoiseksi” paikaksi löytää seuraa, kuin vaikka joku sinkkusivusto netissä.

Kun se treffikumppani ei vastaakaan odotuksia…

Mulla itsellänikin on kokemusta toki deittailusta ja muistan edelleen kuinka aikaavievää ja turhauttavaa se oli. Tein itse sen virheen, että usein viestittelin aivan liian pitkään jonkun ihmisen kanssa ja viestien perusteella muodostin hänestä tietynlaisen kuvan. Tavatessa sitten ihminen olikin aivan toisenlainen ja tuntui, että olin hukannut vain aikaa. Huomasin myös, että usein yhden viestin perusteella, tai jopa vain yhden sanan perusteella tekee johtopäätöksiä ja välillä vääriä sellaisia! Kirjoitetussa tekstissä on aina se ongelma, että lukija ei voi tietää, millaisella äänensävyllä teksti on tarkoitettu kerrottavaksi ja onko siinä mukana mahdollisesti sarkasmia tai onko se jopa tarkoitettu ihan vitsiksi.

Yksi syy, miksi perustin yrityksen on myös se, että nykyään kaikki on tosi ulkonäkökeskeistä ja Tinder on siitä hyvä osoitus. Tällainen sotii omaa arvomaailmaani vastaan! Voiko oikeasti muutaman kuvan perusteella tuomita ihmisen? Yksi kaverini totesi että ”en voisi koskaan mennä sellaisen miehen kanssa treffeille joka laittaa Tinderiin peiliselfien itsestään”.
Olin eilen Miesten messuilla promoamassa palveluani ja olin yllättynyt, miten moni mies piti itseään jotenkin negatiivisessa mielessä ”tavallisena”. Siis hetkinen, onko tavallisuudessa jotain vikaa?
Totuus on kuitenkin se, että makuja on monia ja oikeasti me tykätään hyvin erilaisista ihmisistä ulkoisesti. Ulkonäkö on toki tärkeää ja pidän itsekin kauniista asioista. Silti sillä ei kuitenkaan pitkälle pötkitä, etenkin kun puhutaan parisuhteesta. Itsestään huolta pitäminen ja hyvä hygienia on sitten ihan eri juttu, mutta kenenkään ei tarvitse olla missi tai ”lihaksikas, pitkä ja hyvin tieenaava palomies”. 😉

Meidän yhteinen juttu on ollut matkustelu. Reissattiin paljon jo ennen lapsia ja mulle oli tosi tärkeää, että mies tykkää matkustella!

 

 

Missä ne potentiaaliset miehet sitten piileskelee?

Ehkä eniten viimeisen kuukauden aikana multa on kysytty, että miten löydän palveluuni niitä potentiaalisia miehiä. Kyllä, on aivan totta, että naiset ovat ehkä avoimempia kokeilemaan uusia juttuja ja miehet ovat ylipäätään deittipalveluja kohtaan epäluuloisempia. Silti olen ihan 100% varma, että myös moni mies kokee yksinäisyyttä ja haluaisi rakastua. Puhutaan kuitenkin ihmisen perustarpeista. Olen sanonut ihan vitsillä, että jos Napakymppiin löydetään mukavia miehiä, niin miksipä ei meidänkin listoille 🙂 ?? Markkinointi ei ole helppoa, mutta töitä tunnettavuuden eteen on vain painettava lujaa! Onneksi aika monella sinkkumiehellä on se sisko tai naispuolinen kaveri joka voi antaa pienen sysäyksen kokeilla vaikka tällaista kehittämääni palvelua! Heille kannattaa muuten vinkata, että Match by K:n testiasiakkaaksi mahtuu vielä muutama mukava mies, joka saa kokeilla palvelua ilmaiseksi!

Mitäs te olette mieltä – onko niitä vapaita sinkkumiehiä vaikeaa löytää?? Onko Tinderissä paljon potentiaalisia ehdokkaita ja eteneekö homma usein myös ihan treffeille asti??