Ensimmäinen kokemukseni kasvojen pistoshoidoista (+ennen ja jälkeen -kuvat)!

Kaupallinen yhteistyö: CCAAM Training Center

Nyt kirjoitan aiheesta, josta moni ei kehtaa puhua avoimesti. Mutta minäpä kehtaan!

Tämän päivän postauksessa kerron mihin mulle laitettiin ”fylliä”, miksi ja missä. 

Huomasin heti, että tää aihe herätti mun seuraajissa paljon kysymyksiä. Kun kerroin eilen, että kävin ottamassa pistokset, niin mun IG:hen alkoi sadella yksityisviestejä! Moni kiitteli, että kerron avoimesti aiheesta. Monihan pistoksia ottaa (etenkin huuliin), mutta edelleen se tuntuu olevan jotenkin arka aihe. Ymmärrän, että ihmisten tuomitsevat kommentit estävät monia kertomasta avoimesti toimenpiteistä. Moni, etenkin ikäiseni nainen on kuitenkin kiinnostunut esteettisistä toimenpiteistä. Itse en nää niissä mitään väärää, koska jokainen tekee kropalleen mitä parhaaksi näkee.

Mulla täytettiin siis nasolabiaalit, jotka ovat nenän alla olevat kaartuvat juonteet. Olen harkinnut jo pitkään niiden täyttöä (yli vuoden), joten nyt kun tuli tilaisuus niin ajattelin, että miksi ei! Myös silmien välissä oleviin sibelius-ryppyihin laitettiin hieman täytettä (eikä ne mulla juuri näykään).
Otin täytettä kahdesta syystä: Ensinnäkin uteliaisuudesta. Mua kiinnosti saako toimenpiteellä oikeasti muutoksia ilmeeseen? Toinen syy on se, että mulla on hyvin syvät sierainten uurteet (sukuvika) ja syvät nasolabiaalit sen kanssa saa kasvoihin sen kuuluisan ”resting bitch facen” 😀 . Halusin siitä eroon.

Tämä kuva on otettu juuuri ennen toimenpidettä.

Toimenpide tehtiin NORDIC SKIN & CCAAM Training Centerissä, jossa järjestetään terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja kosmetologeille esteettisen lääketieteen koulutuksia. Olin koulutusmallina, eli ryhmä koulutuksessa olevia seurasi samalla kun lääkäri Piotr Sikorski teki toimenpiteet. Koulutusmalliksi voi hakea kuka tahansa CCAAM:n nettisivuilla. Mallina toimiva saa toimenpiteet huomattavasti edullisemmin (-60% listahinnoista) ja toimenpiteitä malleille tekevät sekä kouluttajat että koulutukseen osallistuvat ammattilaiset. Tämä kannattaa ottaa tietysti huomioon, ennen kuin ilmoittautuu malliksi. Koulutettavat harjoittelevat koulutustilanteessa tekniikkaa, jolloin heiltä ei voi vaatia samaa osaamista kuin klinikalla lääkärin tai sairaanhoitajan tekemästä toimenpiteestä, joista asiakkaat maksavat täyden hinnan. Lisäksi tietysti täytyy olla sopiva koulutukseen.
Omat hoitoni on toteutettu yhteistyössä blogin kanssa.

Nordic Skin sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Yrjönkadulla ja paikka on todella viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä. Tullessani toimenpiteeseen sain heti puudutevoiteen pistettäviin kohtiin.
Itse toimenpide kesti n.20minuuttia, koska lääkäri tietysti selitti koko ajan koulutettaville mitä hän tekee ja koulutettavat saivat kysellä.
Mulla pistettävä aine oli Lumineran Hydryalix Ultra deep -hyaluronihappogeeli (ei sisällä mitään eläinperäistä). Ensin täytettiin sibelius-ryppy, joka oli hiukan kivuliasta. Sen jälkeen oli nasolabiaalien vuoro, joka ei sattunut niin paljon. Kun lääkäri pisti aineen niin hän sen jälkeen vielä muotoili pistettävää kohtaa ja tasoitti geelin. Pistoskohdista tuli ihan muutama pienen pieni tippa verta, mutta hyvin vähän! Pistoksen jälkeen alueelle voi muodostua mustelma, mutta mulle tuli ainoastaan silmien väliin pientä mustelmaa.

Kuva ennen pistoksia
Ja jälkeen. Kasvot täysin ilman meikkiä.

Mä olin supertyytyväinen lopputulokseen ja voin suositella Piotr Sikorskia tämän kokemuksen perusteella erittäin lämpimästi. Aion varmasti mennä hänelle seuraavallakin kerralla kun haluan täyttää nasolabiaaleja. Paljon kyseltiin kuinka kauan lopputulos kestää. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa seuraavat asiat:

  • Kuinka kiinteää täyteainetta on käytetty
  • Kuinka monta täyteainehoitoa on alueelle tehty (Muutaman hoitokerran jälkeen täyteaine alkaa pysyä kudoksissa aiempaa pidempään.)
  • Kuinka paljon täyteainetta on käytetty
  • Millainen potilaan aineenvaihdunta on.
  • Kuinka aktiivista elämää potilas viettää.

Itse menen ainakin ensi kevääseen näin ja katsotaan sitten mikä on ryppyrintamalla tilanne! Silmien ryppyjen siloittaminen houkuttelee jossain vaiheessa, mutta saa nähdä. Nyt olen erittäin tyytyväinen tähän tilanteeseen!

Toivottavasti tässä oli vastauksia teidän kysymyksiin ja kerron mielelläni vielä lisää jos jotain jäi mainitsematta! Olisi kiva kuulla onko teillä kokemuksia pistoshoidoista tai oletteko kiinnostuneet ottamaan jossain vaiheessa?

Uskaltaisitko pistää naamaasi?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mietin aluksi, etten edes puhu blogissa tästä asiasta, koska se herättää niin paljon tunteita. Sitten ajattelin, että what the hell, eletään vuotta 2017, eikä kauneusoperaatiot enää ole mikään tabu… Kai???

Takki ZARA / Paita Calvin Klein TÄÄLLÄ* / Farkut Bik Bok TÄÄLLÄ*

Tässä joitakin viikkoja sitten löysin itseni keskustelemassa pistoshoidoista. Siis tarkemmin sanottuna pistoksena laitettavista kasvojen täyteaineista. En siis nyt puhu botoxista, vaan hyaluronihaposta, joka on pitkäketjuinen sokeri. Sillä voidaan täyttää esimerkiksi huulia, tai iän mukanaan tuomia juonteita. Hyaluronihappoa on kehossa luontaisesti.

Oli oikeastaan hieman sattumaa, että päädyin kirjoittamaan tästä aiheesta. Olin nimittäin jo jonkin aikaa ajatellut, että nenäni sivuilla olevat uurteet ovat syventyneet ärsyttävästi. Eikä todella mikään ihme, ensi vuonna pärähtää 35 mittariin! Sitten kuin vahingossa tapasin eräässä tilaisuudessa henkilön, joka tekee pistoshoitoja työkseen. Ajauduin keskustelemaan hänen kanssaan täytehoidoista ja asia jäi tavallaan vaivaamaan mua. En voi sanoa, etteikö houkuttelisi! En vielä kuitenkaan varannut aikaa tai muuta. Asia jäi muhimaan päähän.

Nasolabiaalit.
Ne on kuulemma ne juonteet, jotka tulee suun ja nenän väliin. Niiden täyttäminen on kuulemma todella yleistä, vaikka useinkaan sitä ei päällepäin nää kasvoista (kuten huulista yleensä aina, valitettavasti). Hyaluronihappo ei kestä kasvoissa todellakaan ikuisesti, eli tulos pysyy puolesta vuodesta vuoteen. Iän myötä kasvot valahtavat alaspäin ja on sitten ihan henkilökohtainen valinta suostuuko maan vetovoiman vietäväksi vai tekeekö asialle jotakin. Itse tietysti mietin sitä, että tuleeko kasvojen täyttämisestä kierre…?

Ennen kuin joku ehtii kommentoimaan, että ”et todellakaan tarvitse mitään pistoksia naamaasi!” niin aivan totta; En varmasti tarvitsekaan. Pystyn kyllä jatkamaan elämääni tällaisenakin ja olen hyvin sinut itseni kanssa! Ei mun tarvitsisi värjätä hiuksianikaan ja silti värjään. En nää pistoshoitoja kovin radikaaleina toimenpiteinä ja olenhan juuri ottanut mm. kulmiini microbladingin, jossa ihon alle laitetaan vierasta ainetta (kerron siitä vielä blogissa myöhemin lisää). Sen lisäksi meikkaan, laitan välillä itseruskettavaa ym. Oma rajani menee varmasti kauneusleikkauksissa, mutta en niitäkään tuomitse missään nimessä! Ajattelen, että jokaisella on kuitenkin loppuviimeksi oikeus tehdä itselleen vaikka siivet silikonista jos siltä tuntuu 🙂 .
Ikääntymistä ei voi edes pistoksilla estää, mutta ehkä pientä ”huijausta” ja freesausta sillä saa parhaimmassa tapauksessa aikaiseksi.

Onko siellä lukijoissa kukaan ottanut pistoshoitoja ja olitko tyytyväinen lopputulokseen?
Missä teillä menee raja itsensä korjailulle (jos raha ei olisi este…)??