Kauneustuotteet, joiden ostamista kadun!

Saitte äänestää mun IG-Storyyn (katrivee) kumman postauksen julkaisen tänä viikonloppuna blogissa; Tarinan meidän asunnonvaihtoprojektista (josta on nyt siis jo 2-vuotta) vai kauneustuotteista, joiden ostaminen kaduttaa. Äänestitte lähes tasan, joten eiköhän molemmat postaukset nää päivänvalon!

Aloitetaan kuintenkin niistä kauneustuotteista, jotka olisi kannattanut jättää hyllyyn. Tällaisia tuotteita mulla olisi ollut varmasti enemmänkin, mutta tässä ne viisi ensimmäistä, jotka vain vievät kaapissa tilaa. En halua heittää käyttökelpoista kamaa roskikseen, joten kerään niitä yleensä isomman satsin kerrallaan ja lahjoitan eteenpäin. Viimeksi iso kassi lähti asunnottomien yösijaan.

Tässä oma lista niistä tuotteista, jotka olivat täysiä huteja itselleni!

1. Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine

Huomasin alepöydässä tämän aika jättimäisen silmämeikinpoistoaineputelin ja koska edellinen Garnier oli päässyt loppumaan ajattelin kokeilla Lumenea. Käytän vedenkestävää ripsaria, joten tuotteen pitäisi irroittaa muun silmämeikin lisäksi myös ripsiväri. Ja sitähän tämä silmämeikinpoistoaine ei tee!!! Sillä saa hinkata ja ”liuottaa” ripsaria minuuttitolkulla ja silti ripsiin jää jämiä. Lisäksi se ärsyttää mun herkkiä silmiä.

2. Elivon kasvovesi

Kotimaisen Elivon meikinpuhdistusvaahto on aivan loistotuote, joten siitä innostuneena ostin saman sarjan kasvoveden. Kasvovesi on tarkoitettu herkälle iholle ja se lupaa viimeistellä ihonpuhdistuksen tehokkaasti, mutta hellästi. Valitettavasti kasvovesi kuitenkin kuivattaa ihoani aivan älyttömästi ja jättää siihen todella kireän tunteen. Pitäydyn edelleen lempparissani, eli Nivean kuivan ihon misellivedessä!

3. Isadoran ”Build-up extra volume” -ripsari

Tämä tuote on monen lemppariripsari ja kehuista vakuuttuneina minäkin marssin Isadoran hyllylle. Ripsari oli kuitenkin tosi iso pettymys ja etenkin sen vuoksi, että se varisee itselläni hirveästi! Ripsaria ei voi missään nimessä laittaa alaripsiin, koska pian alaluomet ovat hirveän näköiset. En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, mutta itselläni tämä ripsari oli täysi floppi!
Voit lukea blogistani täydellisen markettiripsarin metsästyksestä TÄÄLTÄ (osa1)  ja TÄÄLTÄ(osa2)

4. Dioxin 5 Couleurs -luomiväripaletti sävyssä ”374 Blue Lagoon”

Tässäpä helposti kallein luomiväripalettini! Sen hinta oli muistaakseni jotain 50€:n hujakoilla ja kuten huomaatte, on paletti täysin koskematon ja seissyt kaapissa jo vuoden, jos toisenkin…
Tiedättekö, kun löydätte vaikkapa vaatteen, joka on tosi paljon ”ei oman näköinen”, mutta jotenkin vain tosi houkutteleva?? Mulla kävin tän paletin kanssa juuri niin! Tän paletin osto sattui kauteen, kun halusin olla joku ihmeen ”väripilkku” tässä maailmassa ja ilmeisesti sen piti ulottua luomiin asti… 😀 Mutta kappas vaan, turkoosin sävyinen luomiväri jäi käyttämättä!

5. Puff Me -kuivashampoo

Jos aivan tarkkoja ollaan, niin tämän olen saanut, vaikka aluksi muistelin ostaneeni sen. Puff me:tä on kehuttu maailman parhaaksi kuivashampooksi, mutta minusta tuote on lähinnä ärsyttävä; Suihkutettaessa tuotetta puolet leviää hengitysilmaan ja sen lisäksi tuote on maailman kaikkeuden tahmeinta ja epämiellyttävimmän tuntuista tököttiä. Ei jatkoon!

Oliko tässä listassa teidän omia suosikkeja tai inhokkeja?
Olisi muuten kiva kuulla, minkä kauneustuotteen ostamista SINÄ kadut???