Onko tässä paras markettiripsari IKINÄ?

Parhaan markettiripsarin metsästys on tullut nyt siihen pisteeseen, että ajattelin paljastaa teille täällä blogissa oman tämän hetkisen EHDOTTOMAN suosikkini!

Minusta ripsiväri on sellainen tuote, jossa marketti- ja high end tuotteiden välillä ei ole kovin suuria eroja. Okei, pakko myöntää , Lancomen Hypnose -ripsiväri on varmasti yksi parhaista, mitä olen koskaan kokeillut! Mutta esimerkiksi Diorin ripsarit ei oo koskaan koskettaneet mun sieluun siinä määrin, että olisin valmis maksamaan niistä yli 30€. Hyvän ripsisarin saa nimittäin marketistakin alle kympillä!

Tässä kokeilemani, hyväksynnän saaneet markettiripsarit (linkki on postaukseen)

Tässä sitten yksi, joka oli suuren suuri pettymys!

Ja tässä vielä lista ripsareista, jota mulle on suositeltu teidän lukijoiden toimesta!

  • Essence Lashes of the day
  • Essence All eyes on me waterproof
  • Rimmelin ripsarit
  • Catrice Rock couture extreme volume
  • Maybelline Colossal volume express waterproof
  • Lumene Nordic Noir Deep Impact waterproof
  • Sensai 38 °C Volumising
  • Dermosil Moist Proof
  • Maxfactor Masterpiece waterproof
  • Oriflame The One 5in1 wonder lash

HUH! Olipa siinä pitkä lista! Luulisin noista löytyvän mun suosikkien lisäksi jokaiselle luottoripsarin! 🙂

Oma tämän hetken suosikkiripsarini on Maybellinen Lash Sensational ja siitä vedenkestävä versio.

Tykkään itse ripsareista, joissa on kuminen ja melko pieni pää. Ja tässä ripsarissa on juuri sellainen! Lisäksi pää on banaanin muotoinen, joten sillä saa hyvin myös ihan reuninmaisiin ripsiin ripsaria. Hintakin on tosi kohtuullinen! Sokos myy verkkokaupassa ripsaria hintaan 7,95€.

Tässä ripsarissa on myös se hyvä puoli, että se ei varise kovassakaan menossa! Harva ripsari pysyy mulla siistinä esimerkiksi koko työpäivää, koska saatan hyppiä ja hikoilla monta tuntia. Tätä voi siis senkin puolesta suositella!
Kuten alemmasta kuvasta näätte, omat ripseni eivät ole kovin massiiviset, joten haluan ripsarilta oikeasti VOLYYMIA kehiin!

Voitte edelleen ehdottaa omia ripsarisuosikkejanne!

Täydellisen markettiripsarin metsästys; Erittäin hyvä, ellei täydellinen?

Joulukuussa aloitin blogissa postaussarjan, joka käsittelee ripsivärejä ja nimenomaan edullisia JA toimivia sellaisia!

 

Ekassa postauksessa kirjoittelin kovasti hehkutetusta L’orealin Paradise Extatic -maskarasta, joka ei kaikesta haloosta huolimatta vakuuttanut mua. Vedellä irtoava ripsari suoristi taivutuksen ripsistä ja harjaosa oli liian iso ja kömpelö. Ripsari levisi liian helposti luomiin, joka on tosi ärsyttävää.

Tällä kertaa postauksen päätähtenä olevalla ripsarilla on hieman samanlainen iso harja, mutta sen voi antaa anteeksi, koska tuote on vaan niin loistava muuten!!
Kyseessä on myös varmaan halvin markettiripsari evö, eli hintaa sillä taitaa olla Tokmannilla (saa myös Cittareista) 4,90€. Vai muistanko aivan väärin? Ostin omani Thaimaasta, joten en ole aivan 100 varma hinnasta.
Kyseessä on Essence -merkin I love extreme ripsari!

Ripsarin paras puoli sen hinnan lisäksi on volyymi, jonka se antaa ripsiin! Se pitää hyvin taivutuksen, joka on kiva tällaiselle, jonka ripset ovat hyvin suorat. Olen miettinyt Lash liftin ottamista, jonka kanssa tuo ripsari tekisi ripsistä varmaan aivan mielettömän upeat!!! Onko teillä liftistä kokemusta? Kannattaako maksaa??
Vaikka tää ripsari ei ole täydellinen, on se hinta-laatusuhteeltaan varmasti 5/5. En tiedä Essencen muista ripsareista (niitä on useampi), mutta tämä taitaa olla ainoa vedenkestävä.

Tässä kuvassa mulla ei ole ollenkaan ripsaria.
Ripsissä Essencen I love extreme -ripsaria!

Ainoa miinus tulee tosiaan hieman liian isosta harjasta, jonka takia tämä maskara ei ole paras kokeilemani. On nimittäin yksi tuote, joka on vieläkin parempi ja siitä kirjoittelen lisää myöhemmin…. 😉

Laittakaa edelleen tulemaan teidän lemppariripsareita kommenttiboxiin! Jos sieltä löytyy joku, jota en ole vielä testannut 🙂 !