Remonttisuunnitelmia!

*Sisältää mainoslinkkejä

En ole paljon meidän kotia täällä blogissa esitellyt ja edellisestä postauksesta on jo aikaa. Ollaan asuttu tässä nykyisessä kodissa ihan pian kolme vuotta ja asunnon löytymisen vaikeudesta kirjoittelin tässä postauksessa.

Juttelin eilen bloggaajamme Umpun kanssa ja sanoin hänelle, että ihailen hänen draiviaan laittaa niin ahkerasti kotia:D Minusta tuntuu, että heillä on koko ajan menossa jokin uusi sisustus- tai remppaprojekti ja pinnat päivittyy. Mä rakastan kodin laittamista, mutta siihen ei ole ollut hirveästi ylimääräistä aikaa eikä rahaa viime aikoina. Nyt kaipaan kuitenkin uudistuksia, joten olemme päättäneet tehdä hieman remonttia. Tai no okei, minä päätin ja hurri huokaili 😀 . Hänen mielestään kaikki on aina ihan hyvin näinkin. Me naiset tunnetusti kaivataan vähän enemmän muutoksia. Eniten mua varmaan harmittaa se, että meidän kodissa on jotenkin tylsän näköistä…

Eka juttu minkä aion toteuttaa on eteisen maalaaminen ja valitsin lopulta harkinnan jälkeen väriksi nuden. Meillä on aika valkoista nykyään ja toki se lisää valoisuutta. Nyt tahdon kuitenkin jotain muutosta! Mietin pitkään vaalean harmaata, mutta nude kuintekin voitti. Nudejakin on tietysti monia erilaisia, joten pitää tutkailla mikä väreistä olisi vähemmän pinkkiin taittava (koska mies) ja enemmän sellainen hiekka. Meillä on keittiössä todella hallitseva laatta, johon olen suoraan sanottuna ehkä vähän kyllästynyt. Sen vaihtaminen olisi kuitenki turhan kallis projekti, joten siihen ei tässä vaiheessa vielä ryhdytä. Ja sitten kun vaihtaisi laatat, niin olisi kiva vaihtaa tasokin… Eli lottovoittoa odotellessa!

 

 

 

Toinen asia jonka aion hoitaa pois alta on meidän pikkueteisen ovien punaiset ”tehosteraidat”. Eivät ne mitenkään super häiritsevät ole, mutta nudejen seinien tultua kuvioihin saa punainen väri poistua. Kirkkaan punainen on sellainen väri sisustuksessa, jota en tunne omakseni! Toki pelkkä valkoinenkin on vähän blaah, eli kyllä sitä jotain väriä kodissa pitää mielestäni olla! Olen ajatellut vetää tuohon päälle ihan DC fixin, kun löydän jonkun sopivan värin. Tuo punainen on niin kirkas, että sen peittäminen voi olla pelkällä muovikalvolla hieman hankalaa. Vinkkejä vastaanotetaan!

Jos saisin sisustaa meillä täysin oman makuni mukaan, niin meillä olisi Hakolan kalusteen pinkki sohva ja seinällä joku aivan ihana paratiisitapetti! Myös sametti on uusin rakkauteni ja pidän pehmeistä materiaaleista. Esimerkiksi nykyinen mattomme on kyllä kaunis, muttei kovin kiva jalalle. Myös betonissa on jotain houkuttelevaa, koska rakastan ”kovan ja pehmeän yhdistelmää”.
Jossain vaiheessa tulemme myös valkolakkaamaan tuon vanhan sauvaparketin.

Tapetti / Harmaa matto* / Sininen Stockholm -sohva / Betonihylly / Pinkki Lazy Velvet -sohva / Sohvapöytä* / Meriheinäkori

Nykyisellään kotimme on aivan ihana näinkin, mutta jossain vaiheessa iski sisustuksen suhteen vähän turnausväsymys ja alakerran takkahuone olisi sitten seuraavana listalla. Asumme tässä asunnossa vuosia, joten siinäkin mielessä on tärkeää tehdä siitä sellainen, että se miellyttää silmää. Toki kaikkea ei voi saada ja budjetti on aika ratkaisevassa asiassa remonttiasioissa, mutta pientä pintaremonttia onneksi pystyy tekemään pienelläkin rahalla!

Kokosin tähän teille omia inspisjuttuja, jotka kuvaa hyvin mun sisustustyyliä. Kuten huomaatte niin kontrasti nykyiseen on kyllä hurja… Mutta pian vitivalkoinen saa poistua tieltä!

Roosan värinen sohvapenkki* / Sininen matto* / Kolibritapetti / Harmaa Stockholm -sohva / Roosan värinen Matto* / Harmaa matto

Toivepostaus : Meiltä kotoo

Blogissa on parikin kertaa pyydetty kotipostausta ja nyt sen vihdoin toteutan. Jotenkin tuntuu oudolta, että joku haluaa tietää millaista meillä on 😀 . Pidän kuitenkin kotiamme ihan ”taviskotina”! Meillä ei tosiaan ole mitään kovin kummoista designia ja kaikessa sisustuksessa on vähän pakko ajatella lapsiperheen tarpeita. Kuitenkaan viihtyisyydestä tinkimättä! Tykkään kyllä sisustaa ja pikku hiljaa tulee juttu sinne toinen tänne. Selaan säännöllisesti toria ja mulla on aina ollut haaveena tulla kunnon tuunaajaksi! Ainakaan toistaiseksi aikaa ei vaan mitenkään riitä kaikkeen ihanaan.

Olohuoneen seinät huutaa taidepläjäyksiä, mutta ei olla vielä löydetty oikein mieluisia. Harrastelijamaalarit laittakaan viestiä 😉 !

Meillä on vuonna -99 rakennettu erillistalo Pohjois-Helsingissä. Tässä ei nyt näy kuin yläkertaa, mutta ehkä joskus pääsette alakertaan asti. Siellä on mun ja hurrin makuuhuone sekä poikien nukkumahuone, takkahuone, kodinhoitohuone, vaatehuone, kylppäri ja sauna (jossa ei ole muuten lauteita…). Remppaa tehdään häiden jälkeen kun on taas joskus rahaa. Sitten uusiksi menee wc, kylppäri  ja sauna.
Mutta joo. Tässä kuvia!

Koska joku varmasti kysyy, niin ruokapöytä on Ikeasta!
Rakastuin keittiöön ensisilmäyksellä, vaikka olisinkin itse valinnut ehkä erilaiset välitilan kaakelit.
Keittiön ainoa miinus on pieni jääkaappi!
Lastenhuone on ERITTÄIN harvoin siisti… Mutta koska Benillä on huomenna synttärijuhlat, niin saamme nauttia tästä harvinaisuudesta ehkä tunnin… Tai puoli…
Hulk on kovin juttu!
Halusin lastenhuoneeseen levitettävän vuodesohvan ja sen hankin, mutta valitettavasti se onkin ihan kauhea nukkua 😀 !
Kuraeteinen
Tuo ikkuna on ensimmäinen koristehankinta häihimme 🙂 !
Portaikko

Jos tykkäsit postauksesta, niin muista painaa <3 !