Juuri nyt odotan…

.. odotan, että saan viestin ihanalta ja rakkaalta ystävältäni, joka on raskaana ja laskettu aika on jo ollut!!! Mua jännittää NIIN paljon!!! Joka aamu katson puhelinta onko häneltä tullut viesti ja äsken kun kuulin viestin merkkiäänen, niin meinasin hypätä kattoon! Olin nimittäin juuri kirjoittamassa tuota ekaa lausetta ja ajattelin, että olipas se nopeaa toimintaa 😉 .

Kuvat: Johanna Varis

… odotan mitä syksy tuo tullessaan! Tiedossa on aivan huippuja juttuja työrintamalla ja Match by K kasvaa koko ajan. Ainakin yksi lehtijuttu minusta ja yrityksestäni on näillä näkymin tulossa, mutta milloin ja mihin, niin sitä en voi vielä paljastaa. Olen hirmu ylpeä siitä, miten kaikki on mennyt eteenpäin, vaikka välillä oon miettinyt, että olen hullu! Ja ehkä vähän olenkin 😀 . Mutta se on pelkästään hyvä juttu. Ette usko miten hienoa on saada asiakkaalta viesti, jossa hän kertoo, että haluaa tavata vielä hänelle tarjottua matchia uudestaan. <3 Jos et ole käynyt vielä yritykseni kotisivuilta, niin ne löytyvät osoitteesta www.matchbyk.fi

… odotan, että pääsen taas reissuun! Matkakuumeeni on krooninen! Mulla on kolme paikkaa, johon tällä hetkellä haluaisin matkustaa: Islanti, Montenegro ja Etelä-Afrikka. Näillä näkymin ehkä pieni Prahan reissu on näköpiirissä. Sielläkään en ole koskaan käynyt (tuntuu, että olen ainoa, joka ei ole vielä käynyt Prahassa!). Olisi myös ihana päästä miehen kanssa kahdestaan jonnekkin. Pitkä viikonloppu ehkä?
Onko teillä muuten noista edellämainistuista paikoista kokemusta ja jos on niin mitä tykkäsitte? Kannattaako käydä?

… odotan, että saan motivaatiopiikin viedä mun komean kilpurin katsastukseen. Olenko ainoa jolla auton katsastus menee viime tinkaan???

… odotan huomista, koska nään mun toisen rakkaan ystävän ja kummilapseni. Kun molemmilla on kaksi pientä lasta ja työt, niin näkeminen on aina pienen järjestelyn takana. Mutta kyllä tärkeille ihmisille on aikaa, jos niin haluaa. Mulla on useampi todella tärkeä ystävä, joita näen vähintään kerran kuussa. Puhelimessa puhutaan viikoittain. Siskon kanssa puhun melkein päivittäin.

… odotan ensi perjantaita, koska silloin alkaa historian ultimaattisesti hauskin ohjelma, eli SOHVAPERUNAT! Olisi niin hauskaa olla siinä sohvalla arvostelemassa niitä ohjelmia. Ollaan mun siskon kanssa todellisia HC faneja. Onko siellä muita, jotka odottaa jo Sohvisten uutta kautta??

 

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Mä lähden tästä hakemaan postista pinkin hiusvärin. Lopun voitte arvata!

Näissä asioissa olen huono!

Vaikka olenkin monissa asioissa mielestäni oikein taitava, niin on minullakin asioita joissa taitoni eivät yllä parhaimpaan a-luokkaan. Ei toki monia, mutta jotain kuitenkin 😉 .

Tässä siis lista niistä asioista, joiden SM-kilpailuissa minua ei tulla näkemään, mikäli sellaiset järjestetään.

Taskuparkkeeraus

Siis mä aivan aidosti ihailen ihmisiä, jotka saa sen auton parkkiin ykkösellä ilman hinkkaamista! Joskus mun on pakko laittaa silmät kiinni jos istun pelkääjän paikalla (no ei sentään silloin kun itse parkkeeraan!). Mulla on pari kaveria jotka tuntuu kääntävän sen auton just oikeassa kulmassa siihen koloon, vaikka olen aivan 100% varma että kohta keula jättää terveiset viereiseen autoon! Meillä on sentään hurrin autossa sellainen joka ilmansuuntaan oleva parkkitutka ja silti menee harvoin ykkösellä. Uskotteko, että rakastan niitä lapsiperheille tarkoitettuja jättiläismäisiä parkkiruutuja 😀 !!

Koreografioiden oppiminen

Sääteleeköhän sama osa aivoissa sekä tarkuparkkeerausta, että koreografioiden oppimista??? Vaikka mulla on kevyehkö tanssitausta ja olen myös ohjanut lattaritunteja, niin koreografioiden opettelu vie multa normaaliin ihmiseen nähden varmaan viisinkertaisen ajan! En tajua mikä mussa on vikana, koska rakastan tanssimista ja on mulla hyvä rytmitajukin. Silti tuntuu, että ihan mahdottoman hanakaa muistaa jonkun toisen tekemä kore.

Säästäminen

Kuten kerroin tässä postauksessa, niin en ole saanut kotoa jollain tapaa ehkä oikeanlaista kasvatusta säästämiseen. En nyt halua missään tapauksessa syyttää mun vanhempia, mutta haluaisin, että omista lapsistani tulisi säästeliäämpiä. Olen ollut ihan hyväpalkkaisessa työssä ennen kuin täytin 30, eikä tuolta ajalta jäänyt säästöön mitään. Asioita on tietysti turha jossitella ja aina voi olla jälkeenpäin viisas.
Nykyään sijoitan jo hieman rahastoon ja olen avaamassa toista. Minua kiinnostaa tulevaisuudessa myös ehkä asuntosijoittaminen. Sit olen todennut hyväksi myös ihan vanhan kunnon säästöpossun, jonne kertyy pari sataa melkein huomaamatta! Ne rahat käytän aina reissuilla.

Piirtäminen

Mua ei oo siunattu sitten minkään valtakunnan taiteellisilla lahjoilla!! Tykkään esimerkiksi tehdä käsilläni, askarrella ja sen sellaista, mutta piirtäminen ei ole mun juttu. Joskus pojat haluaa että piirrän jotain ja kyllä se onnistuu – mallista! Jos mun pitää piirtää vaikka rekka-auto, niin enemmän se taitaa muistuttaa jotain pesukonetta…

 

Missä asioissa sinä olet jäänyt taidoiltasi muita ehkä hitusen vajaaksi

 

Kuvat: Johanna Varis ♡♡♡