Olen pahoillani!!

Mulla on teille vähän harmillisia uutisia….

KIITOS uusista hiuksista Prime Beautyn Vilma Iso-Hirvelä. Suosittelen erittäin lämpimästi!
KIITOS uusista hiuksista Prime Beautyn Vilma Iso-Hirvelä. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Haluan pahoitella, että blogiin ei eilen ilmestynyt luvattua ruokavaliota. Mikään ei ole niin kamalaa, kuin lupaus jota ei pystykkään pitämään, vaikka se olisikin itsestä riippumattomista syistä 🙁 !
Mulla oli todella suuret suunnitelmat sen sisällön suhteen, mitä tuotan blogiin tällä viikolla, mutta tulikin hieman mutkia matkaan. Huomaan, että nyt on meneillään liikaa kaikkea.

Eli tällä viikolla on ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä. Ensinnäkin mulla oli eilen illalla tentti, jonka lukemiseen meni ihan viime tippaan.. Tiedetään, tiedetään. Pitäisi aloittaa AJOISSA! Tuntuu, että sellaisia hetkiä kun voin todella syventyä pääsykoekirjoihin on todella harvoin tai ne ovat klo.22 jälkeen iltaisin. Onneksi tuo tentti on kuitenkin paketissa. Enää kaksi kurssia jäljellä!
Tänään oli sitten reissu Tampereelle kampaajalle, koska mun tukka oli aivan luvattoman karmeassa kunnossa. Tiedän, onhan lähempänäkin kampaajia.. Mutta Tampereella oli mahdollisuus lastenhoitajalle keskellä päivää ja päiväaikoja ei tarvitse odottaa niin kauan kuin ilta-aikoja! Lisäksi olen käynyt Primessä aikaisemmin (Umpulla tosin, joka nyt äippälomalla) ja johonkin ihan uuteen paikkaan ajan varaaminen on aina vähän hakuammuntaa… Ja onneksi menin, koska en edes muista milloin olisin ollut näin tyytyväinen tukkaani!recently-updated1

recently-updated2Toinen juttu on se, että soitin maanantaina yhdestä työpaikasta (keikkahommaa, päivätyö) ja sain heti tietää, että mut otettaisiin mielellään remmiin! KÄÄK! Lisäksi eka työpäivä on HUOMENNA! Jännittää, koska kyseessä on täysin uusi paikka, uudet ihmiset ja aina se talon tapojen oppiminen vie aikaa. Lisäksi oon ihminen, joka stressaa alussa helposti ihan pieniäkin juttuja (tyyliin mistä ovesta mennään sisään). Mulla onkin pitästä aikaa särkenyt tänään päätä.
Theon hoidon kanssa onkin nyt melkoinen säätö, vaikka toki työtä en aiokaan ottaa joka päivä. En voi kieltää, etteikö houkuttaisi… Siis raha meinaan!
Olen kitkutellut kodinhoidon tuella jo 4kk ja isoa asuntolainaa maksellessa ei haluaisi vierittää taloudellista vastuuta vain toisen hartioille. Ja valitettavasti omaan luonteeseeni ei sovi jäädä miehen elätettäväksi ja olla käsi ojossa ”anna rahaa”.
Mietimme parhaillaan kuinka saisimme Theon päivähoidon järjestymään tässä uudessa tilanteessa, eli joko hoitaja kotiin meille tai yksityinen perhepäivähoito. Siitä meillä onkin hyvät kokemukset ekan lapsen kohdalla! Ongelmallinen tällainen tilanne, kun hoitoa ei tarvitse joka päivä.

Lisäksi mulla alkaa huomenna vakiojumppatunnit, jotka nekin täytyy vielä suunnitella. Tänään onkin siis luvassa piiiiiiiiitkä ilta.

Päätinkin, että tämän viikon kasvispainotteinen teemaviikko siirtyy ihan suosiolla ensi viikkoon! Mielessäni on nyt miljoona asiaa ja niissä on tarpeeksi sulattelemista! Blogi on minulle tässä tilanteessa se, joka joustaa. En missään nimessä halua tuottaa teille laadutonta sisältöä ja juuri nyt esimerkiksi kuvien ottamiseen ei ole aikaa. Oon helposti stressaava ihminen ja välillä joudun muistuttelemaan itselleni mikä on tärkeää. Mieluummin kuitenkin laadukkaat postaukset ajan kanssa.

Toivon että ymmärrätte. Kiitos kärsivällisyydestä! Toivottavasti ehdin kirjoittelemaan teille vaikka jonkun toivepostauksen (kiitos muuten idoista!!) vaikka loppuviikosta, kun saan huomisen ja torstain pois alta. Nyt vielä koneen kimppuun…

 

Relatkaa, kohta on taas maanantai!

Muutaman päivän päästä on joulu. Sitten voi huokaista helpotuksesta, kun kuusi on koristeltu, laatikot kokattu ja joka paikka kiiltää.

Tässä on meidän "jouluinen koti"....
Tässä on meidän ”jouluinen koti”….

Paitsi että…
Kyllä, huokaisen helpotuksesta! Mutta kaikki, siis ihan kaikki on joko tekemättä tai kesken ja paljon jää myös tekemättä. Onneksi en ole henkeen enkä vereen jouluihminen ja maanantaina voi nauttia vaikka alennusmyynneistä tai odotella piteneviä päiviä. Karmea hössötys yhden päivän takia, joka ei peruunnu, vaikka olisit ostanut lanttulaatikon kaupasta. Joka kyllä kannattaa ostaakin, koska se Saarioisten versio on niin hyvää, että vain hullu tekee itse.

Vielä eilen ajattelin, että miten hitossa tästä kaikesta selvitään? Lapset toista viikkoa kipeänä, koti kuin pommituksen jäljiltä ja  vain muutama lahjakin hankittu. Mutta sitten tulin siihen tulokseen, että joulu tulee ja menee ja murehtiminen on energianhukkaa, etenkin silloin kun sitä on välillä muutenkin rajallisesti.

Ryhmä Hau, missä olet???
Ryhmä Hau, missä olet???

Meillä on miehen kanssa takana pari ihan konkreettisesti ”hyvinvalvottua” viikkoa. Pienet nuhanenät ovat heräilleen monta kertaa yössä. Olin odottanut siivoojaa alkuviikosta kuin kuuta nousevaa tekemään meille joulusiivouksen, mutta hänet piti perua kun molemmat lapset olivat kuumeessa. Voi siis olla, että meillä on jouluaattona lattiat edelleen luuttuamatta. Mielestäni on hyvä, että tekee kaikista välttämättömimmät, eli tekee ruokaa ja pesee pyykit, jotta kaikki saa puhtaita vaatteita päälle. Maanantain tuli onneksi Sannan ruokakassi, joka säästi kaupparumbalta ja ruoat kuulosti hyvälle.

Treenaamisesta en jaksa edes puhua, saati että olisin jaksanut salille asti mennä! Olen ohjannut nyt vähän enemmän mitä suunnittelin ja kaksi viikkoa itsekin flunssassa oleena tuli todettua, että ei, liikunta ei ainakaan paranna siitä! Syöminen on jäänyt vähän retuperälle, koska tiedostan, että mun pitäisi syödä paljon enemmän. Vaa’an lukema on ennätysalhaalla, mutta pelkään pahoin, että painoa on lähtenyt myös lihaksista. Ensi vuonna tai heti kun tämä härdelli saadaan rauhoittettua alan syömään urakalla! Mun kroppa ansaitsee parempaa!20161221_110318

OLYMPUS DIGITAL CAMERATänään kävin A-Lehtien kuvauksissa ja suoraan sanottuna pelkäsin, että näytän zombielta! Mutta olin ihan tyytyväinen kuitenkin lopputulokseen. Tykkään yleensä aina ennen kuvauspäivää kuoria ja kosteuttaa ihon hyvin, laittaa rusketuksen ja päivittää hiusten värin. Tällä kertaa en tehnyt mitään noista. Olen yleensä tosi tarkka etenkin atooppisen ihoni kosteutuksesta, mutta viime päivinä olen mennyt ihan perus ihon puhdistuksella ja kosteusvoiteella. Kainalotkin olis pitänyt ajella, mutta niitä ei onneksi noissa kuvissa näy 😀 .OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä keittelen nyt pojille spagettia ja mietin, josko tästä ikuisuusprojektista nimeltä koti sais edes jonkun pikkuhomman tehtyä päikkäreiden aikaan.
Ai niin ja mitä tulee niihin lahjoihin… Niin hankin mitä ehdin ja jaksan. Siinäkin yksi asia vähemmän mitä stressata! Uskon, että ihan jokainen meidän läheinen tämän asian ymmärtää… Siis ainakin toivottavasti.

Mites siellä valmistelut etenee, vai ootteko yhtä vaiheessa kuin mekin 😀 ???