Miks et tuu baariin???

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä oli eilen huippuhauska ilta bloggaajakollegani Umpun luona Tampereella! Meitä oli kokoontunut about 10 bloggaajaa Fitfashionista ja istuttiin iltaa, syötiin, höpötetiin ja vähän myös juotiin. En tiedä oliko porukassa yhtään absolutistia, koska en kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Itse join illan aikana kolme siideriä ja puoli lasia viiniä. En ole koskaan blogissani esittänyt mitään täysin alkoholitonta elämää, niin voin sen ihan reilusti paljastaa (ihan kun se edes olisi mikään ihmeellinen juttu, että aikuinen ihminen juo siideriä…).

Nykyään tulee oltua ulkona aika harvoin ja sille on sitten oltava joku kunnon syy. Tykkään kyllä mennä, ei siinä mitään. Toki kun on lapsia niin se lähteminen on vähän suuremman suunnittelun ja järjestelyn takana ja ainakin itsellä vaikuttaa myös se, että meiltä on keskustaan (siis Helsingissä) jonkun verran matkaa.
Tuollaiset illanistujaiset on kyllä ihan parhaita ja niistä voi sitten jatkaa vielä yöhön jos energiaa on. Yleensä se vaan menee niin, että se illan hauskin osuus on se höpöttely ja valmistautuminen! Baariin kun menee (etenkin myöhään) niin itselle tulee helposti vähän sellainen kyllästyminen ja tekee mieli nukkumaan. Tilanne vois toki olla eri, jos olisin sinkku. Kotona mulla odottelee tosin sellainen A-luokan uros, että ei varmasti vaihtamalla parane 😀 .

Oon tällä viikolla nukkunut tosi huonosti (Ryhmä Hau -yöhääste ei toiminut ihan odotetusti..) ja nukuin pitkään aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä niin, etten herännyt kertaakaan kun isompi poika oli yökylässä. Mietin kyllä eilen illalla, että olisin mennyt keskustaan muiden likkojen kanssa, mutta kello oli jo aika paljon (yli puolenyön). Nää tilanteet on itselle vähän inhottavia, kun toiset odottaa että jatkaisi heidän kanssa iltaa ja sitten sanookin, ettei enää lähde baariin. Onneksi mukana oli muitakin pienten lasten äitejä, joten ymmärrystä kyllä löytyi! Mua ärsyttää alkaa selittelemään miksi en halua lähteä väsyneenä notkumaan johonkin tiskille ja sieltä on vielä oma hommansa sitten päästä takaisin yöpaikkaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä on kuitenkin tosi tärkeää päästä välillä tuulettumaan ja meillä on yleensä miehen kanssa molemmilla etukäteen ilmoitetut viikonloput, jolloin voi olla poissa tai menossa omien kavereidensa kanssa. Tää on toiminut meillä ihan loistavasti eikä asiasta ole koskaan tullut mitään vääntöjä! Hurri käy jonkun verran työn puolesta kaikenmaailman kokkreissa, eikä jaksa enää viikonloppuisin lähteä baareihin. Mä oon meistä ehkä se menevämpi osapuoli mutta kyllä mullakin on alkanu menojalka vähän hidastumaan. Mulla ei oo todellakaan mitään baareja tai niissä käymistä vastaan, oli sitten perheellinen tai perheetön. Toiset tykkää tanssia ja jotkut laulaa vaikka karaokee. Lapset ei oo mikään syy sille, että pitää unohtaa sosiaalinen elämä (toki sen saa tehdä jos haluaa!) mutta mun mielestä on kiva, että myös perheettömien puolelta löytyy ymmärrystä, jos ei jaksa painaa enää kädet katossa aamu neljään asti! Kaikkiin illanviettoihin osallistun kyllä tosi mielelläni!

Käyttekö te usein ulkona juhlimassa ”pitkän kaavan mukaan”??

Huono omatunto, tuo äidin ainainen seuralainen…

*Sisältää mainoslinkin

Jestas, mikä viikonloppu. Koettu tunneskaala ja fyysinen väsymys on kyllä lyömätön kombo. Veikkaan, että kukaan ei ole voinut välttyä The Blog Awards- postauksilta, ja tuo ilta oli kyllä kaiken henkisen ja fyysisen panostamisen arvoinen! Mutta jos joulu on kerran vuodessa vaan, niin sama onneksi pätee näihinkin kekkereihin. Ei jo yli kolmekymppisen perheenäidin fysiikka kestä useammin… 😀
Joku tiedusteli mistä mekkoni muuten on. No, se on Bubbleroomista ja löytyy TÄÄLTÄ*. Meikin ja tukan laitoin tällä kertaa ihan itse!tba2-1-of-1

tba1-1-of-1tba4-1-of-1Lauantaina piti sitten jatkaa elämää, koska olin ostanut jo aikaa sitten teatteriliput mulle ja mun siskolle Tampereelle Sutela&Salminen -näytökseen Komediateatteriin. Voitte kuvitella ihan kaksi kertaa miltä tuntui lähteä lauantaina 11.30 junaan… Käyn erittäin harvoin viihteellä ja edellinen kerta on heinäkuussa. Ja taas ymmärsin miksi! Onneksi lähdettiin juhlista heti kun ne loppui eli klo.23 ja tulin suoraa päätä kotiin. Silti aamulla väsytti ihan hulluna!
Lauantaina vietinkin sitten kunnon ”tankkauspäivän” nimittäin käytiin ensin ”aamiaisella” (klo.13, heh) Pyymäen kahvilassa ja join aivan mielenvikaisen kaakaon ja siitä se päivä saatiin taas käyntiin! Sitten Hullareilta legendaariset minidonitsit (niitä taitaa saada vain Tampereelta??) ja illalla mentiin Hookkiin syömään. Hookki ei ehkä ole itselleni mikään TOP3 ravintola, koska en kovin välitä uppopaistetusta ruoasta, mutta siivet buffalokastikkeella ovat ihan okei. Sokerin ja rasvan voimalla sitä kuitenkin jaksettiin ja eilen illalla painoin onnellisen mutta väsyneen pääni tyynyyn.tba3-1-of-1

Vaikka viikonloppu oli todella onnistunut kaikin puolin, niin silti sitä tulee pohtineeksi aina kaikenlaista aika turhaakin… Kuten että miten lapset nyt pärjää (joo varmaan hyvin huonosti kun ovat isänsä kanssa, haloo) ja hitto kun on tullut tällä viikolla niin huonosti treenattua (vaikka joskus voi kevyenkin viikon pitää)… Ja viikonloppuna meni ihan mässäilyksi (ja tässä ei kai olla millään fitnessdieetillä??)! Sen jälkeen kun olen tullut äidiksi, niin huono omatunto tuntuu olevan tavalla tai toisella aina seurassa. Oletteko huomanneet saman?? Aina tulee tunne, että pitäisi olla lasten kanssa 24/7, vaikka sitten kun on 24/7 lasten kanssa niin tulee tunne, että nyt oikeesti täytyy päästä jonnekin tuulettumaan ja päästä nousee savu. Sitten kun pääsee tuulettumaan, niin silloinkin miettii, että no olisinko nyt oikeasti tarvinnut tätä ”omaa aikaa”, että olenkohan ansainnut tämän? Sitten koitan muistuttaa itseäni, että epäilen juurikin jouston olevan meidän perheessä ja etenkin parisuhteessa se juttu, jolla vältytään tehokkaimmin yhteen törmäyksiltä ja riidoilta.
Ja yllättäen, jos mies lähtee jonnekin niin kukaan ei ikinä sano, että ”miten raaskit olla pois kotoa??”.

Huomenna käydään taas raivolla opintojen kimppuun, joita sain onneksi Joensuussa ihan kivasti tehtyä. Olin selvästi aliarvioinut yliopiston kurssien työmäärän tai sitten vain reippaasti yliarvioinut omat kykyni 😀 ! Tai molemmat!

Hei huomenna tulee arvontaan kaksi lippua ensi viikonlopun I love me -messuille sisältäen Evoken ständiltä pienen tuoteyllärin!!! Joten jos aiotte suunnistaa sinne päin eikä lippua ole vielä hankittuna niin sitten vaan huomenna illalla osallistumaan arvontaan! Kerron silloin tarkemman diiteilit miten toimia 🙂 .