Aha, täällä onkin ilmaista ruokaa!

Eilinen oli todella mukava, mutta joskin myös hieman uuvuttava päivä! Lähdettiin Theon kanssa heti kukonpieraisun aikaan keskustaan, joka tarkoittaa siis meille klo.8:aa. Hotelli Palacessa järjestettiin Food for media -tapahtuma, jossa erilaiset ruoantuottajat ovat esittelemässä uutuustuotteitaan! Käy mulle!
Mun ja Theon seuraan liittyi Jonna, jonka kanssa ollaan viime aikoina tavattu aika usein. Hän asuu meidän lähellä ja tietysti blogin lisäksi juteltavaa riittää myös perhe-elämästä ja harrastuksista, eli meillä on samanlaisia kiinnostuksenkohteita; Miehet, lapset ja sali 😀 . Ai niin ja ruoka!
Täytyy sanoa, että nykyään saa bloggaajana jos jonkinlaista kutsua, putelia ja pulloa. Mutta eihän mikään niin lämmitä tällaisen kotimamman mieltä samalla tavalla, kuin ilmainen ruoka!

Mä1983 ja Jonna1983
Mä1983 ja Jonna1983
Hans Välimäen duunaamia kana....jotain. Lidlin pisteellä!
Hans Välimäen duunaamia kana….jotain. Lidlin pisteellä!

Jonnan kanssa haisteltiin ja maisteltiin tapahtuman tunnelmaa ja eipä tarvinnut tänäkään vuonna lähteä nälkäisenä kotiin. Ihan ehdottomasti yksi lemppari-bloggaajatapahtumista. Röyh. Kun oltiin kilistelty alkumaljat niin siitä heilahdettiin sitten loogisesti jälkiruokaosastolle!

Satuin tapaamaan myös leivontablogien ”supertähden” eli Kinuskikissan, jonka ohjeilla varmasti myös moni teistä on vääntänyt sitä dajm-muffinsia tai kääretorttua! En voinut olla kertomatta hänelle rakkaan mutsini suhtautumisesta leivontablogeihin…
”Siis mikä hemmetti se kinuskikissa muka oikein on???”
”No äiti se on leivontabloggaaja. Tosi suosittu sellainen!”
”No mitä se kirjottaa, jotain kakkuohjeita vai? Eikö tässä oo ihmiset osanneet leipoa ennenkin ilman mitään blogeja?”
Okei. En sano mitään 😀 ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kinuskikissa Meiran pisteellä vakuutti, että jopa minä voin onnistua leipomaan macaronseja. Vai miten se kirjotetaan..? Macaroneja? No ihan sama, makarooni kuin makarooni!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ravintolakoulu Perhon oppilaat olivat tehneet raakakakkuja!

Markkinoille tuutataan koko ajan uutuuksia ja vaikka niitä on kiva maistella, niin ainakin itse olen aika jumiutunut samoihin vanhoihin tuotteisiin! Huomaan ruokakaupassa, että eipä sinne kärryyn useinkaan päädy mitään sellaista, jota en suunnilleen joka viikko muutenkin ostaisi. Jos jossain haluan kokeilla uutta, niin kyllä se sit enempi menee herkkuosastolle tyyliin jäätelöt ja karkit (jos niitä söisin ennen vuotta 2017). Näilläkin messuilla oli koemaistossa Pirkan ihania maidottomia jädeuutuuksia ja ne kyllä vakuutti! Toinen tuote, joka vei mun sydämeni (ja luultavasti myös verisuoneni) ikiajoiksi, on uudet Honey&Butter -sipsit! Vaikka en normaalisti ole mikään kovin suuri sipsien ystävä, niin voi hyvä luoja sentään nää oli hyviä… Ja toi firma on ainoa suomalainen sipsitehdas, joten kannattaa ehdottomasti suosia suomalaista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Real Snacks tuotteet; Honey&Butter ja toinen ”yllärimaku” laku!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pirkan jädet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Älkää sitten luulko, että mulle maksetaan jotain siitä, että kerron näistä tuotteista! Ainoa mitä sain, on ehkä lisää elopainoa ton tapahtuman seurauksena kilon tai pari…

Päätyykö teidän ostoskärryyn kauppareissulla uutuuksia, vai lastaatko lopulta kassalle aina ne samat tutut tuotteet??

 

 

Mitäs oon puuhaillut?

Tästä tulee nyt enempi sellainen ”hei hei mitä kuuluu”? -tyyppinen postaus. Voisin kertoa mun mutsielämän ”hailaitit”, jotka on aivan vertaansa vailla. 😀 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikko ei alkanut hirveän hyvin, koska huomasin hävittäneeni salikorttini! Tiedän – first world problems, mutta mulle henkilökohtaisesti kova pala. Olin tosiaan menossa maanantaina salille ja kappas, korttia ei löydy mistään. Mulla on hatara muistikuva, että laitoin sen (ehkä) johonkin, ennen kuin lähdettiin pääsiäisen viettoon vanhemmilleni. Tai sitten en. Mutta jokatapauksessa korttia ei löytynyt mistään, vaikka käänsin suunnilleen koko kämpän ympäri. Tottakai sain sitten seuraavana päivänä uuden kortin, ei siinä mitään, mutta jostain syystä JUURI tuolla kortilla oli tunnearvoa! Eiköhän se jostain kohta löydy, kun uusi kortti on hankittuna.

Tällä viikolla kävin parikin kertaa jumpalla ja itseasiassa ekaa kertaa lähisalin kahvakuulatreenissä! Nuo Tapanilan Erän päiväjumpat ovat käteviä, kun sinne voi mennä vauvan kanssa. Yleensä Theo jaksaa 45min aika kivasti makoilla… Paitsi torstaina! Meni kyllä niin pelastusarmeijalle koko tunti siinä mielessä, että kovin paljon en ehtinyt kuulaa kanella. Vauvaa kyllä sitäkin enemmän 😀 !! Jostain syystä pikkuherra päätti, että tänään mua ei kiinnosta tuijottaa ton mamman hilkoilua! Tein siinä sitten ”vauvapaino” sylissä melkein puoli tuntia kyykkyjä. Voin kertoa, että illalla kun menin nukkumaan, niin mun jalkoja SÄRKI!! Tuli vielä päivän aikana kävelyä enemmän kuin tarpeeksi enkä muista milloin jaloissa olisi niin kovat säryt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään käväistiin Theon kanssa päivällä Next Step -messuilla, joka on kaverini Jonin järkkäämä tapahtuma liikunta-alan ihmisille. Messuilla saattoi siis verkostoitua ja rekrytoida ihmisiä. Itse törmäsin messuilla Varalan aikaiseen opiskelukaveriini Tuuliin ja pariin Fressin aikaiseen työkaveriin. Virittelin myös blogin puolella mahdollisia yhteistyökuvioita. Ihme kyllä, Theo nukkui päikkäreitä melkein koko messuilla olo aikani, joka on ennennäkemätöntä! Herra ei tosiaan nuku ollenkaan päiväunia ja vaatii muutenkin melkoista viihdytyskoneistoa välillä ympärilleen…

Mä olen poikien kanssa koko viikonlopun yksin, joten katsotaan miten tässä pääsee treenaamaan. Onneksi kolme treeniä on tälle viikolle jo plakkarissa ja katsotaan jos sunnuntai-iltana pääsee vielä piipahtamaan salille, niin siinähän sitä on jo tarpeeksi!
Muistuttaisin muuten vielä teitä äidit ja äidiksi aikovat 20.4 järjestettävästä maksuttomasta infotilaisuudesta, jossa lisää infoa TÄÄLLÄ! Kolme paikkaa on vielä vapaana 🙂 ! Lisäksi sunnuntaina on tulossa pitkästä aikaa arvontaa blogiin!
Mä alan valmistautua henkisesti maanantaihin, jolloin tapaan PT:n!! Saa vähän ”ulkopuolisen näkökulmaa” asioihin. Siitä kirjoittelen varmasti myös juttua.
Sitä ennen kuitenkin kisastudio, koska ”melkein sukulaistyttö” Kerttu tänään Voice of Finlandin livelähetyksessä. GO GERDE!!!!