Lahjoitan S-kokoisen treenivaatepaketin!

Meillä on ollut tällä viikolla kierrätysteema kotona, koska koitamme päästä jälleen ylimääräisestä tavarasta eroon! Vein jo pari kassillista kamaa Punaisen Ristin konttiin ja laitoin jotakin myös Tori.fi:hin myyntiin. Vielä odottaisi laatikollinen vaatteita, jotka pistän FB-kirppikselle myyntiin.

Seamless leggins (harmaa)*  alekoodin MPAKATRI kanssa 28€/ Pro Tech Crop Crew top (soft khaki marl)* 30,50€ alekoodin MPAKATRI kanssa

Mulle on kertynyt myös treenivaatteita aikamoinen kasa ja päätin tehdä sillekin osastolle inventaarion. Mulle vaatteen sopivuus on ehdoton edellytys sille, että puen sen päälleni, koska epämukava vaate päällä on sitä potensiin kymmenen juostessa tai kyykätessä! Muutama vaate on jäänyt tyystiin ilman käyttöä, eli ne ovat käytännössä uudenveroisia! Siitä sainkin tähän postaukseen idean…

Haluaisin lahjoittaa jollekin blogini lukijalle vaatepaketin, jossa on t-paita, 3 x urheilutoppi ja yhdet trikoot. Kaikki ovat mulle pieniä, joten niille ei ole ollut käyttöä. Toivoisinkin, että nämä vaatteet pääsevät käyttöön jonkun muun treenaajan arjessa ja mieluiten antaisin ne henkilölle, jolla olisi kipeästi tarvetta uusille treenivaatteille! Olen todella onnellinen ja kiitollinen, että vaatteita on kertynyt omiksi tarpeiksi eikä mun ole tarvinnut säästää niiden suhteen. Tiedostan kuitenkin hyvin, että kaikilla näin ei ole ja siksi haluan ilahduttaa yhtä minua pienempää lukijaani.

Setti sisältää:

 • ”I don’t sweat I sparkle” -teepparin
 • Niken kimaltavat S-kokoiset treenitrikoot
 • Aimn -merkkisen vihreän S-kokoiset urheilutopin
 • Myprotein -merkkisen nudevärisen S-kokoisen urheilutopin
 • Ivy Park -merkkisen musta S-kokoisen urheiluliivin

Kuten sanottu, niin kaikki vaatteet ovat kyllä käyneet päälläni, mutta niiden käyttökerta on maksimissaan kaksi. Osaa on käytetty vain kuvauksissa.

En nyt todellakaan vaadi mitään elämäntarinaa kommenttiboxiin, mutta tietysti pienet perustelutsille miksi juuri sinä tai vaikka ystäväsi voisi olla uusien treenikamojen tarpeessa! Toivon myös, että vaatteet menisivät oikeasti tarpeeseen, eikä kukaan kirjoittele mitään tekaistuja itkustooreja.
Muista myös jättää toimiva sähköposti!

Ilmotan 2.5 henkilökohtaisesti valitsemalleni henkilölle ja laitan paketin postiin 🙂 .

Mulla on vielä teille uusi alennuskoodi Myprotein.fi verkkokauppaan;
KOODILLA MPAKATRI -22% LISÄALENNUS KAIKKIIN TUOTTEISIIN JA TÄTÄ VOI KÄYTTÄÄ MYÖS ALE-TUOTTEISIIN!!! Koodi on voimassa 28.4-2.5 ja toimii Myprotein.fi -verkkokaupassa*.
Kannattaa todellakin käyttää nyt tää alekoodi hyväksi, koska lisäale on voimassa vain keskiviikkoon asti! 

Blogikirppis on auki!

Olen taas siivonnut kaappeja ja nyt olisi sitten mahdollista teille lukijoille laittaa ostohousut jalkaan, sillä blogikirppis on auki 🙂 ! 

Jännä juttu muuten, että nyt kun kuvattiin tänään vaatteita Jonnan kanssa (kiitokset muuten kuvista!), niin monen vaatteen kohdalla mietin, että ”hitto, ei ehkä pitäisikään myydä tätä!”. Mutta kyllä se on taas raaka peli Ranualla – turhaan sitä on kamaa hillota kaappeihin, joita ei sitten kuitenkaan tule käytettyä. Olen myynyt taas Torissakin aikamoisen määrän poikien kamaa ja vielä on lisää sinnekin menossa.
Vaatteita jäi vielä aika paljon kuvaamatta, joten varmasti uusi blogikirppis on tulossa piakkoin!

Jos kiinnostuit jostain vaatteesta, niin sitä koskevat kysymykset kommenttiboxiin ja ostoaikeet sähköpostiin [email protected] (vaatteen numero mukaan)! 

Jos vaatteiden koko arvelluttaa, niin vertailun vuoksi; Olen 168cm ja painan 61kg. Mainitsen kyllä, jos vaate on minulle liian pieni/iso.

Postitus onnistuu (ostajalle postikulut!) ja treffit Helsingin keskustassa/Malmilla vähän tilanteen mukaan. Vaatteet voi tulla myös hakemaan meiltä Pohjois-Helsingistä.

 1. Aeropostalen valkoinen huppari, koko S. Käytetty, mutta siisti kunto. Itselleni aavistuksen pieni. Hupparissa on ”kulutettuja” yksityiskohtia. 10€
 2. Adidaksen raidallinen toppi, koko M. Muutama kerta lähinnä kuvauksissa käytetty. 10€
 3. Valkoinen Even&Odd Active -paita, jossa edessä verkkokangas (näkyy läpi). Käytetty ehkä 2 kertaa. Hihassa ”Gym X Love” printti. Koko S, itselleni pieni. 8€
 4. Bershkan treenitrikoot, lahkeessa narut. Koko S. Itselleni pienet, mielestäni enemmän kokoa SX (kannattaa muuten ostaa sovittamatta vaatteita…..). Eipä juuri käytetty! 10€
 5. Musta Reserved-merkkinen college-paita kultaisilla kirjaimilla, koko M. Tää on niin ihana! Pari kertaa käytetty. 10€. 
 6. Ivy Parkin sininen body, koko S/M ja joustaa hyvin. Ainakin itselleni sopivan napakka ja istuu kuin hanska! Selästä avoin! Käytetty vain kuvissa. 10€
 7. Punainen fleece-paita, muutaman kerran käytetty. Todella hyvässä kunnossa! Koko 36. 8€