Koko kesä farkuissa??

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihaan sovituskoppeja! Ja sovituskoppien peilejä!

Aina välillä sovittaessani vaatekaipoissa etenkin alaosia ja katsoessani itseäni sovituskopin peilistä koen jonkun vahvan itseinhohetken. Luulen aina olevani sinut itseni kanssa, mutta välillä ahdistaa. Näin kävi juurikin eilen! Sovituskoppien valot ovat aina tosi armottomat ja ahtaan kopperon peili suurentaa varmasti joka ikisen muhkuran ja pahkuran reisistä! Eipä tee mieli ostaa mitään!
Tulee mieleen, että olenko muka koskaan edes urheillut, koska se ei todellakaan näy! Jalkani, kaksi paksua pökkelöä, löydäpä siinä sitten jotkut hyvin istuvat housut. Voin ymmärtää todella hyvin, että sellaiset henkilöt jotka eivät ole sinut kroppansa kanssa välttelevät pieniä ja ahtaita sovituskoppeja viimeiseen asti! Mikä itsetunnon latistaja!

Olin etsimässä itselleni jotain muita housuja kuin farkkuja tai jumppatrikoita kaverini lähestyviin synttärijuhliin ja helvetin huonolla menestyksellä! Menin ekaan kauppaan ja luovutin. Tulin siihen tulokseen, että on vaan niin paljon helpompi vaikka tiltata netistä ja sovittaa vaatetta vasta kotona. Housujen ostaminen on itselleni yhtä helvettiä, koska näille lyhyille jaloille on vaikeaa löytää hyvin istuvia housuja ja lahkeet ovat poikkeuksetta 20cm liian pitkät. Moni vaate näyttää rekissä ihan kivalle ja päällä se on ihan vitsi.
Kesä tulee ja ihmisillä on ihania raikkaita kangashousuja ja shortseja, jotka näyttävät mukavilta ja ihanan vilpoisilta. Oma vaatekaappini on täynnä farkkuja, eivätkä ne ole mielestäni mikään kesävaate. Niitä farkkuja mulla onkin jo aivan tarpeeksi. Ja joka kesä mietin, että pitäskö pikku hiljaa ostaa jotain muutakin??

1. Keltainen toppi* / 2. Mustavalkoinen croptop* / 3. Lehtitoppi* / 4. Punaiset kangashousut*
1. Raidallinen haalari* / 2. Kukkahaalari* / 3. Keltakuvioinen haalari* / 4. Mustapohjainen haalari*
1. Kimonohenkinen haalari* / 2. Oranssi lyhyt shortsipuku* / 3. Khakin vihreä haalari* / 4. Lyhyt kuviollinen shortsipuku*

Muutenkin olen alkanut miettiä, että tämä harmaa-kauteni voisi olla jo ohi. Pidän väreistä, mutta siihen tuttuun ja turvalliseen on vaan niin helppo tarttua! Keltainen, oranssi ja jopa punainen ovat värejä, joita mun pitisi vain uskaltaa kokeilla rohkeammin! Kyllä harmaa ja musta talveen sopii, mutta kesällä auringon paiste ja värikkäät vaatteet nostavat mielialaa. Lisäksi ajattelen, että en ole persoonaltani mikään ”harmaavarpunen” tai että haluaisin sulautua betoniseinään. Siksi ihmettelen, miksi kiikutan kassalle aina vain harmaata ja valkoista. Ja farkkuja 😀 .

Tykkäättekö käyttää värikkäitä vaatteita??

Aarni-kassi on ystäväni Katriina Nuutisen suunnittelema! Housut ja paita BikBok, kengät Adidas.

3* tennareihin sopiva ”siisti” takki

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Mulla on jo pidempään ollut toiveena saada vaatekaappiin siisti musta takki. Siis sellainen perus takki, joka sopii sekä tennareiden, että jopa vähän korkeampienkin korkojen kanssa! Täytyy sanoa, että perustyyliltään sellainen ”villakangastakkityyli” ei ole yhtään mua, koska koen sen jotenkin liian tylsäksi ja asialliseksi omaan makuuni. En kuitenkaan halua liikkua esimerkiksi kaupungilla aina jossain tuularissa, eikä sellaista voi oikein siististi yhdistää farkkuihin. Siistit tennarit ovat vielä ok farkkujen kanssa, mutta tuulitakki menee sitten paremmin joidenkin sporttisempien housujen kanssa!

zalando_takki2_2 (1 of 1)
New Look -takki, tarjouksessa 39,95€! Tämä oli suosikkini. Löytyy TÄÄLTÄ*!

zalando_takki2_1 (1 of 1)Olen katsellut pinterestistä trenssejä ja sellaisen yhdistämistä tennareihin, vaikka alunperin trenssistäkin ajattelin, ettei olisi ihan mun tyyliä. Selailin Zalandon sivuilta erilaisia takkeja ja silmiini osui kolme erilaista, mutta kuitenkin melko samantyylistä takkia. Nykyään tulee niin vähän käytyä sovittelemassa vaatteita missään liikkeissä, koska kotiin tilaaminen ja kotona sovittaminen on vaan niin paljon helpompaa! Etenkin kun Zalandolla ei ole postikuluja ja palauttaminen on tosi helppoa. Yleensä saatan tilata samasta vaatteesta muutamankin eri koon. Joskus jos sattuu niin huono tuuri, ettei mikään ole mieleinen, niin laitan vaatteet maitojunalla takaisin. Takkien lisäksi tilasin parit korkkarit, repun ja mekon, jota mietin tuleviin kevään/kesän juliin, mutta mekko olikin harmikseni hieman väljä.
Suurin osa tästäkin tilauksesta lähtee paluumatkalle, mutta ainakin blogissa jo kerran esiintyneet Adidaksen tennarit pidän varmasti ja tarjouksessa olleet GAPin mustat perusfarkut. Siis takin lisäksi.

Vero Modan takki oli myös alennuksess ja vielä on koko 36 saatavilla! Takki löytyy TÄÄLTÄ*!
Vero Modan takki oli myös alennuksess ja vielä on koko 36 saatavilla! Takki löytyy TÄÄLTÄ*! GAPin Slim fit -farkut istui kuin sukka tällaiselle lyhyt- ja paksujalkaiselle, löytyy TÄÄLTÄ*!

Yllättäen kyllä kaikki takit olivat just sopivan kokoisia ja pieni valinnan vaikeus tuli minkä näistä ottaisin. Kyllä toi kuvissa ekana oleva kuitenkin oli ehkä suosikkini! Todella saman tyylisiä nuo kaikki on, eli erot on lähinnä helman pituudessa ja materiaalissa. Musta nyt ei välttämättä ole mikään kevääseen parhaiten sopiva väri, mutta beige ja ruskea ei sovi mulle yhtään. Harmaa olisi ollut toinen ihana väri takille (tosi keväinen sekin 😀 …) mutta mustaan sopii ainakin melkein kaikki muut värit. Nää takit oli myös kaikki mielestäni aika edullisia.

Tässä Objectin takissa (hinta 31,95€ alennuksessa) oli myös vaalea hiekka värivaihtoehtona. Takki löytyy TÄÄLTÄ*!
Tässä Objectin takissa (hinta 31,95€ alennuksessa) oli myös vaalea hiekka värivaihtoehtona. Takki löytyy TÄÄLTÄ*!

zalando_takki1_1 (1 of 1)

Tilasin vielä kokeeksi muutamat korkkarit koska tiedän, että meillä on juhlia tulossa keväällä ja kesällä. Kuten olen kertonut niin olen aika huono korkkareiden kanssa ja mun kavereiden mieleen on varmaan ikuisesti syöpynyt meidän Turun reissu, jolloin pääsin mun uusilla KORKEILLA koroilla hotellilta n.100m eteenpäin (siis sen jälkeen kun korot jäivät kiinni hotellin tuulikaapin mattoon) ja juoksin vaihtamaan tennarit jalkaan 😀 ! Mitä tästä opimme? Seuraavan kerran a) nilkkaremmilliset kengät jalkaan ja b) EI liian korkeita korkoja mulle jalkaan….

Mustat Topshopin korkkarit alennuksessa 59,95€ TÄÄLTÄ*!
Mustat Topshopin korkkarit alennuksessa 59,95€ TÄÄLTÄ*!
zalando_korkkarit2 (1 of 1)
Anna Fieldin korkkarit oli vain 31,95€!! En tiedä millaiset ovat jalassa, mutta epäilen mun (harvaan) käyttöön riittävän. Näitä ajattelin pitää kesäterassilla myös sinisten farkkujen kanssa! Korkkarti TÄÄLTÄ*!