Ethän vaan tilannut Zalandolta vielä mitään???

*Sisältää mainoslinkkejä

Toivottavasti et, nimittäin mulla on teille hyviä uutisia lauantain kunniaksi!

Sain Zalandolta lekoodin, joka on voimassa vain tämän päivän eli 6.1!!! Kannattaa toimia nopeasti, koska suosistut värit ja koot loppuu yleensä todella nopeasti. Shoppailemaan pääset täältä*!

Zalandolle on alekoodessa todella harvoin, eli niiden välissä on yleensä kuukausia ja siksi niitä multakin kysytään usein. Tämä alekoodi on vielä sinänsä aivan loistava, että se käy jo alennuksessa oleviin tuotteisiin.

KOODI ON: SUPERALE

*Voimassa 6.1.2018, tilauksen vähimmäisarvo 15 %:n etukoodilla on 99 EUR. Etukoodi on voimassa jo alennettuihin tuotteisiin

Kokosin vielä teille tähän postauksen mun omia suosikkituotteita, joihin löydät suorat linkit kuvateksteistä!

Reppu* / Neule* / Nauhalliset nilkkurit* / Lippis* / Villakangastakki* / Olkalaukku*

 

Villapaita* / Kaulahuivi* / Bombertakki* / Timberlandit* / Paita* / Reppu*

 

Tennarit* / Skinny-farkut* / Villakangastakki* / Pipo* / Collegepaita*

 

Korkkarit* / Laukku* / Neule* / Hattu* / Farkut* / Loaferit*

Eli kun shoppailet, niin muista käyttää koodia SUPERALE 

Koko kesä farkuissa??

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihaan sovituskoppeja! Ja sovituskoppien peilejä!

Aina välillä sovittaessani vaatekaipoissa etenkin alaosia ja katsoessani itseäni sovituskopin peilistä koen jonkun vahvan itseinhohetken. Luulen aina olevani sinut itseni kanssa, mutta välillä ahdistaa. Näin kävi juurikin eilen! Sovituskoppien valot ovat aina tosi armottomat ja ahtaan kopperon peili suurentaa varmasti joka ikisen muhkuran ja pahkuran reisistä! Eipä tee mieli ostaa mitään!
Tulee mieleen, että olenko muka koskaan edes urheillut, koska se ei todellakaan näy! Jalkani, kaksi paksua pökkelöä, löydäpä siinä sitten jotkut hyvin istuvat housut. Voin ymmärtää todella hyvin, että sellaiset henkilöt jotka eivät ole sinut kroppansa kanssa välttelevät pieniä ja ahtaita sovituskoppeja viimeiseen asti! Mikä itsetunnon latistaja!

Olin etsimässä itselleni jotain muita housuja kuin farkkuja tai jumppatrikoita kaverini lähestyviin synttärijuhliin ja helvetin huonolla menestyksellä! Menin ekaan kauppaan ja luovutin. Tulin siihen tulokseen, että on vaan niin paljon helpompi vaikka tiltata netistä ja sovittaa vaatetta vasta kotona. Housujen ostaminen on itselleni yhtä helvettiä, koska näille lyhyille jaloille on vaikeaa löytää hyvin istuvia housuja ja lahkeet ovat poikkeuksetta 20cm liian pitkät. Moni vaate näyttää rekissä ihan kivalle ja päällä se on ihan vitsi.
Kesä tulee ja ihmisillä on ihania raikkaita kangashousuja ja shortseja, jotka näyttävät mukavilta ja ihanan vilpoisilta. Oma vaatekaappini on täynnä farkkuja, eivätkä ne ole mielestäni mikään kesävaate. Niitä farkkuja mulla onkin jo aivan tarpeeksi. Ja joka kesä mietin, että pitäskö pikku hiljaa ostaa jotain muutakin??

1. Keltainen toppi* / 2. Mustavalkoinen croptop* / 3. Lehtitoppi* / 4. Punaiset kangashousut*
1. Raidallinen haalari* / 2. Kukkahaalari* / 3. Keltakuvioinen haalari* / 4. Mustapohjainen haalari*
1. Kimonohenkinen haalari* / 2. Oranssi lyhyt shortsipuku* / 3. Khakin vihreä haalari* / 4. Lyhyt kuviollinen shortsipuku*

Muutenkin olen alkanut miettiä, että tämä harmaa-kauteni voisi olla jo ohi. Pidän väreistä, mutta siihen tuttuun ja turvalliseen on vaan niin helppo tarttua! Keltainen, oranssi ja jopa punainen ovat värejä, joita mun pitisi vain uskaltaa kokeilla rohkeammin! Kyllä harmaa ja musta talveen sopii, mutta kesällä auringon paiste ja värikkäät vaatteet nostavat mielialaa. Lisäksi ajattelen, että en ole persoonaltani mikään ”harmaavarpunen” tai että haluaisin sulautua betoniseinään. Siksi ihmettelen, miksi kiikutan kassalle aina vain harmaata ja valkoista. Ja farkkuja 😀 .

Tykkäättekö käyttää värikkäitä vaatteita??

Aarni-kassi on ystäväni Katriina Nuutisen suunnittelema! Housut ja paita BikBok, kengät Adidas.