Nyt äkkiä jotain sutinaa!!!

Näin just kaverini fb-postauksen, jossa hän suunnitteli huomista iltaa kavereidensa kanssa. Tuli sellainen fiilis, että mäkin haluan! Pidän monessakin asiassa itseäni vähän erilaisena äitinä ja ylipäätään 35-vuotiaana naisena. Tosi moni mun kaltainen kotiäiti on jotenkin ”seesteinen” ja nauttii siitä kun pääsee kotona lauantai-iltana saunaan lasten kanssa ja ottaa ehkä lasin punaviiniä, eikä kaipaa oikein muuta. Älkää ymmärtäkö väärin – tottakai mäkin rakastan olla mun perheen kanssa. Mutta epäilen, etten voi koskaan vaientaa sitä toista puolta musta, jolla on aika ajoin yksi lause mielesssä.

Nyt pitäs saada vähän jotain sutinaa!!!

 

Mä rakastan yli kaiken juhlia ja kaikkia häppeninkejä! Muistan kyllä ajan, kun siihen joka viikonloppuiseen juoksemiseen kyllästyi. Nykyään se on vain niin harvinaista, kun viikonloppuna on jotain erityisempää luvassa. Kyse nyt ei oo oikeastaan siitäkään, etteikö mulla olisi sellaisia ystäviä, jotka eivät lähtisi viettämään iltaa. Viimeistään mun ihana sisko on suunnilleen aina valmiina toimintaan!
Kyse on enemmänkin siitä, etten mä saa enää kiksejä siitä, että mennään tonne Helsingin yöelämään jonottelemaan johonkin kuppilaan. Sitä haluaa jotain spesiaalimpaa ja on vaativampi ohjelman suhteen! Alkoholikaan ei enää nykyään näyttele kovin suurta roolia ja miehiäkin jahtaan nykyään enää vain muille 😉 .

Kun elää aika intensiivistä perhe-elämää, niin on tärkeää saada siihen vaihtelua. Toiset lähtee joogaretriitille ja toiset nauttii vähän erilaisista jutuista. Mä rakastan sitä tunnetta, kun on pitkään kaveriporukalla suunniteltu jotain yhteistä iltaa. On mietitty paikka, on mietitty syömiset ja juomiset ja asukokonaisuuksia mallattu. Tällaisia iltoja on vain harmittavan harvoin. Itsestähän se on tietysti myös kiinni, eli ei sitä aina tarvitse odottaa, että joku muu järjestää! Onneksi kohta alkaa pikkujoulukausi (kauheeta sanoa näin elokuussa!), koska meillä on maailman täydellisin pikkujouluporukka sitten taas koolla! Ja just tänään lyötiin lukkoon marraskuulle yks Tampereen reissu ja Happoradion keikka!

Mietin, että mistä se mun menohalu kumpuaa? Varmaan siitä, että olen todella sosiaalinen ja extrovertti luonne, sellainen porukassa viihtyvä. Ne on myös sellaisia iltoja, kun päästään puhumaan ”tyttöjen juttuja”, koska hurria ei hirveästi kiinnosta millainen mun uusin highlighter on tai kuinka mun on pakko näyttää sille uus ihan täydellinen mekko jonka löysin netistä. Usein vain kaipaan sitä ihanaa naisten välistä asioiden jaarittelua ja taivastelua!

 

Mun mies on parhaillaan parhaan kaverinsa synttäreillä, mutta hän on enemmän sen tyyppinen, että tykkää istua hyvällä porukalla iltaa. Tässä ehkä korostuu taas meidän ystäväpiirien ero, eli hänellä on ehkä astetta rauhallisemmat kaverit. Mulla saattaa kavereiden kanssa helposti vierähtää aamun pikku tunneille ja vielä sittenkin kävellään ilman kenkiä makkaraperunat käsilaukussa joku 5km. Joku vois ajatella, että on liian vanha sellaiseen riekkumiseen, mutta mua vaan alkaa väsyttämään jos koko ilta istutaan paikoillaan. Meillä ei oo koskaan ollut parisuhteessa ongelmaa siitä, että toisen menot haittaisi toista. Kun toinen lähtee, toivotetaan hauskaa iltaa, eikä soitella perään. Onneksi päästään kuukauden päästä hurrin kanssa yhdessä juhlimaan nelikymppisiä!

Milloin sä oot viimeksi ollut kaveriporukalla juhlimassa ja kuinka usein tulee käytyä yöelämässä?

 

Asiat, joista tulee arjen luxusta!

Terkkuja Tahkolta!

Täällä yksi aika HEMMETIN onnellinen mamma kirjoittelee teille! Saatiin aivan todella mukava yösija meille täältä Tahko Spa Suitesilta ja tilaa on riittävästi rentoutua. On vaikeaa päättää mikä on juuri nyt parasta; Se, että raskas viikko on lopussa vai se, että olen tässä ja nyt  mun siskon ja parhaan ystävän kanssa viettämässä kevään odotetuinta viikonloppua (yli tuhannen muun Extreme Runiin osallistuvan tyypin kanssa).

Viikko oli kyllä suoraan sanottuna helvetillinen. Tein tosi paljon ohjauksia mun entisessä työpaikassa, kun porukkaa on flunssan kourissa. Ja se kyllä tuntuu, ihan persuksissa asti! Sen lisäksi meidän nuorempi perintoprinssi on valvonut öisin sellaisia parin tunnin pätkiä. Ei kai siinä mitään, jos vois päivän vain makoilla sohvalla… Mutta kun huonoilla yöunilla vetää 3-4 tuntia jumppaa putkeen useampana päivänä, niin ihme että en itse makaa kuumeessa kotona. Luojan kiitos, olen terve ja valmiina Extreme Runiin!

Arjen luxusta

Kun sinkoilee ruuhkavuosien pyörteissä, niin todella arkisista asioista tulee yllättäen ylellisiä. Kokosin tähän vain muutamia juttuja, jotka mulle tuntuvat tänä viikonloppuna TODELLISELLE luxukselle!

  • Saan mennä tänä viikonloppuna nukkumaan ilman nukutusrumbaa! Toivottavasti siskoni ja paras ystäväni osaavat nukahtaa ilman ”Huuko lähtee yökylään” -iltasatua.
  • Nukun ja herään vasta 8 tuntia nukahtamisen jälkeen (enkä esim. 2h nukahtamisen jälkeen…)
  • Saan syödä karkkia ilman, että piilottelen pussia keneltäkään
  • Kun istahdan sohvalle, niin en nouse siitä heti ylös
  • Huoneistomme jääkaapissa on jääpalakone 😀

Nyt täytyy lopettaa, koska aion laittaa koneen kiinni ja vain olla!
Jos haluatte tietää miten täällä Tahkolla menee, niin päivittelen instaa (katrivee) pitkin viikonloppua.

Aurinkoa ihanat!