Back at home!!

Oh yeah! Takaisin kotona ja nyt on taas kunnon vehkeet käytössä, että pääsee päivittään blogia!
Vaikka Tampereen turnee oli onnellista aikaa, oli kyllä kiva palailla myös kehäkolmosen sisäpuolelle.. Tai no en siitä tiedä, mutta ainakin omaan mökkiin! Täällä oli oikein vaarallisen siistiä, muutaman kerran piti miettiä, että meninkö sittenkin vahingossa naapurin ovesta sisälle :D!
 
Täytyy kyllä sanoo, että en ainakaan helpolla päässy viimeisistä työharjoittelupäivistä…huh huh! Eilinen oli oikein sellanen katastrofintäyteinen päivä, että teki mieli suoraan töiden jälkeen painella Alepubin ammattilaisiltaan… En mene yksityiskohtiin, mutta kirkkoveneellinen pakistanilaisia myrskyssä riittänee kuvaamaan tilanteen pääpiirteittäin ja loput voitte kuvitella mielessänne! NEVER AGAIN!
Ja kun eilisen traumat eivät olleet vielä lähellekkään haalistuneet mun mielestä, niin tänään olikin sitten vuorossa sellanen melontareissu, että mä vannon ja vakuutan että siellä oli joka ukko ja akka märkänä alushousuja myöten! Siellä kun istu kajakissa keskellä mustaa järvee kaatosateessa ja koitti keksiä jotain positiivista siitä hetkestä, niin sanonpahan vaan että olipahan reissu! Tämäkin oli taas yksi niistä tilanteista, että mun piti alunperin olla ihan jossain muualla…
 
Viime viikolla ilmat suosi! Kyllä sillon kelpas olla melan varressa…  
 
Hyvillä mielin lähdin kuitenkin Varalasta ja sain roppakaupalla kauniita sanoja ja täytekakkukahvit läksiäislahjaksi! No, ihan niinkin kauan pysyttelen siitä talosta poissa, että parin viikon päästä takaisin töihin :)!
Kotimatka olikin aikamoista kikkailua tyyliin minä, matkalaukku ja pyörä… Taas pienoinen ihme että pääsin siihen junaan asti! Mun paikkalippu olikin sitten yllättäen jossain vaunussa 306, eli aivan täysin toisessa päässä kuin missä mun pyörä, joten istahdin sitten erehdyksessä leikkivaunuun. Eihän siitä nukkumisesta sitten mitään tullu, kun Lyyli 5v kaatua pamautti naamansa suoraan portaisiin ja huusi noin viidentuhannen desibelin voimakkuudella Riihimäelle asti. No, kotona ollaan ja se on pääasia. Minä sekä pyörä.
 
Treeneistä sen verran, että nyt on kolme salia tällä viikolla takana ja huomenna ja sunnuntaina pitäis käydä kans tietysti. Laskeskelin myös, että parin viikon sisällä on tullut myös rontti 140km hyötypyöräilyä, joka on minunlaiselleni sunnuntaipyöräilijälle ihan kohtuullinen saavutus! 
Olen myös hyvin tietoinen siitä asiasta, että 30 000 kävijää on tullut täyteen ja mitäkähän hölmöä sitä piti taas mennä lupaamaan! Minä ja mun hölösuuni!! Voin sitten kertoa, että kun 50 000 tulee täyteen, niin mitään viidensadan kyykkyorgioita ei ole luvassa! Niin hullu en sentään ole!
Luvattu kuitenkin mikä luvattu, joten eipä muuta kun sunnuntaina hurri kameran varteen ja Erälle pommittaan koko kroppa maitohapoille. Tarvii vähän miettiä miten koko homman toteutan, koska turha kuvitella, että tästä kropasta irtoo esimerksi 300 punnerrusta putkeen! Tarvii varmaan aloittaa hyvissä ajoin, että klo.21 talonmies voi tulla keräileen sen, mitä tästä naisesta on enää jäljellä!
Tänään piti vetää sellanen super intensiivinen kolmevarttia jalkatreeniä ja tein syväkyykkyä smithissä, hack-kyykkyä etureisille, hyvää huomenta ja selkäpenkissä pakarapuristukset.Sen lisäksi sitten pari kolme settiä kylkiä ja vatsaa. Tunti riittänee nykyisin yleensäkin kun laittaa hösseliksi eikä jäädä juoruilemaan tai tuijotteleen salattuja gymin telkkarista. Siitä sitten suoraan reiden hellänä sinne surullisenkuuluisalle melontaretkelle.
 

Tässä muuten kuvamateriaalia, mitä hoitokoirani Roosa oli mieltä mun kotiinlähtöideasta. Helppohan siinä on venytellä, kun toinen istahtaa naaman päälle! I miss you so much!!!

Sää et lähde mihinkään!  
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta