Back to the gym!

…Mutta ei kannata luulla että olisin saanut jonkun päähänpiston palata takaisin töihin, ei sentään! 🙂 Niin kivalta on tämä mammalomailu tuntunut! Aamuisin on saanut nukkua pitkään (olen onnekas, koska yöt ovat vielä ihan mukiinmeneviä) ja päivisin olen saanut lyhentää tehtävälistaani! Saatan kuin saatankin ehtiä tekemään kaiken suunnittelemani ennen h-hetkeä. Ja sitten jos en ehdi niin jää sitten tekemättä. No stress!
Tämä viikonloppu on mennyt siis kotia laittaessa ja tänään käytiin Ikeassa pankkineidin kanssa ja pakko myöntää että kaksi kertaa viikossa on kyllä ihan maksimi! En mitenkään erityisesti perusta ikean kamasta tai kalusteista, mutta muutama vauvajuttu sieltä tuli ostettua kun halvalla sai. Nyt onkin tavaratilanne sillä mallilla, että jos pikku-svenssoni päättää pukata ulos anyday, niin sitä ei tarvitse syöttää kumihanskasta niinkuin siinä mainoksessa…

Tänään kävin myös pitkästä aikaa salilla ja teki hyvää! Tein selkää ja käsiä ja voimatasot ovat edelleen ihan siedettävällä tasolla. Mahan kanssa jaksaa vielä ihan hyvin äheltää ja punttitreeneissä on helppo pitää sykkeetkin tarpeeksi matalalla. Lisäksi ulkoliikunta ei näillä säillä paljon houkuttele, joten ihan hyvällä omallatunnolla voi olla sisätiloissa! Tässä oli sunnuntai-illan setti:

– Ylätalja lapiokahvalla 
– Yhden käden kulmasoutu 
– Vipunosto-pystypunnerrus
– Vipunosto sivulle
– Hauis käsipainoilla vinopenkissä 
– Ojentajapunnerrus käsipainolla
– Hauis mutkatangolla
– Ristikkäistalja

Riina millon mä pääsen sun dancetunnille??? Kun löytäs vielä jostain tollaset seksipökät… 😀

Huomenna onkin sitten tämän vuoden viimeinen päivä! Meillä ei ole tänä vuonna uudeksi vuodeksi mitään suunnitelmia, koska mikään riehakas juhliminen ei nyt jaksa innostaa ja sen lisäksi meidän pienempi koiramme pelkää kuollakseen ilotulituksia, joten on ehkä parempi olla sen henkisenä tukena illalla. Täälläpäin tosin jotkut ääliökakarat ovat jo aloittaneet paukuttelun iltaisin ja tekisi mieli käydä työntämässä muutama papatti jokaikisen lökäpöksyyn, joka ei tajua että ne aikarajoitukset eivät ole vitsi!!!
Olemme siis rauhan merkeissä kotosalla ja uuden vuoden kunniaksi tulee varmasti laitettua jotain herkkuruokaa. Lisäksi olisi kiva tehdä muutama alkoholiton paukku!

Tässä yksi vahva suosikki uudenvuoden menyyseen eli oma ”bravuurini” jokirapuceasar


Nyt kun uudenvuodenlupaukset ovat taas ajankohtaisia, niin tahdon kirjoittaa yhdestä asiasta, josta olen kyllä tainnut kirjoittaa jo ennenkin. Nimittäin tupakoinnista. Olen polttanut itse joskus hyyyyyyvin pitkä aika sitten säännöllisesti, siis nyt mennään reilusti yli kymmenen vuoden päähän. Voin myöntää avoimesti, että ennen raskautta poltin myös joskus, tosin todella harvoin ja se liittyi aina tiettyihin sosiaalisiin tilanteisiin. Tähän vaikuttaa myös paljon se, että mieheni ei ole koskaan polttanut ja hän ei suostu tulemaan minua metriä lähemmäksi jos olen tupakoinut. En halua, että hän juoutuu ehdoin tahdoin välttelemään mua :). Ymmärrän häntä tosin hyvin, koska jos ei itse polta niin tupakoiva ihminen haisee aivan todella pahalle! Lisäksi vaatteet, hiukset, auto – kaikkeen tarttuu se pistävä lemu. Kaikki ihan varmasti tietävät tupakan negatiiviset terveysvaikutukset, jote en ala niistä tässä paasaamaan. Muutamalla savukkeella silloin tällöin tuskin on merkittävää vaikutusta, mutta päivittäisellä röökaamisella on ihan varmasti. Itselläni päätös polttaa liittyy terveyden lisäksi myös ennenkaikkea siihen, että en halua olla ns. röökimuija ja haista sille. Myös se, että lääkäri kehoittaa mieluummin polttamaan raskauden aikana, kun olemaan stressissä polttamattomuuden takia on vähän omituista minusta… Aika pieni uhraus on oman lapsen takia olla polttamatta 9kk… Mitä mieltä olette? Onko jossain tapauksissa perusteltua polttaa raskaanakin?
Röökaamisen lopettaminen ei siis todellakaan liene mikään huonoin uudenvuodenlupaus! 


fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta