Bali-unelmia ja toimistohommia…

Väittäisin, että se on kuulkaa syksy nyt! Turha on enää myöhäisten kesälomalaisten inistä, että kyllä tämä kesää vielä on ja helteet on vasta tulossa… EI OLE! Kyllä kesä 2012 on jo historiaa ja meidän piha on ainakin täynnä pudonneita lehtiä… 
Olen itsekin joutunut aloittamaan kesälomani vasta joskus syyskuussa, kun entisessä työpaikassa ei mennyt lomien suhteen aina nallekarkit tasan. Toisaalta, silloin viitsii lähteä jonnekkin etelään, tosin tänä kesänä olisin hyvin voinut lähteä vaikka jo heinäkuussa!
Kaikille jouluhysteerikoille muuten tiedoksi, että bongasin jo ensimäiset joulukoristeet Stockan Outletistä! Kohtahan se onkin taas aika ruveta ripusteleen ensimäisiä sirkusvaloja naapureiden mieliksi ikkunaan!

Itselläni on väistämättä noin joka toinen minuutti mielessä lähestyvä Balin matka, jota odotan innostuneena ja jännittyneenä. Pienen extra-mausteen reissuun tuo tietysti tämä siunattu tilani ja toivon vaan, etten onnistu reissussa tartuttamaan itseeni mitään itä-timorilaista hyppykuppaa. On myös muuten ihan mahtavaa, kun ei tarvitse raahata niitä pienimpiä kesähepeneitä enää ullakolle, vaan voin pitää hellemekot stand-by tilassa vielä reilun kuukauden! Toki ymmärrän, että ehkä valautuvan ruumiinrakenteeni vuoksi muita turisteja voisi suojella sen verran, että jätän pukeutumatta niihin kaikista pienimpiin mikroshortseihin ;)…

Oh lord…

Viime viikko meni ihan hujauksessa ja käteen jää aina jotain uutta kun pitää silmät ja korvat auki! Viihdyn todella hyvin uudessa työssäni Fressi Clubhousella (vaikken itse työtä ole juuri vielä päässyt tekemään…) ja työkaverini vaikuttavat todella energisiltä ja rennoilta! Mulle henkilökohtaisesti työssäviihtyminen on kaiken a ja o ja se on yksi niistä asioista jota ei voi mitata rahassa! Kuten olen joskus kertonutkin, niin olen menneisyydessäni ollut aika lähellä uuvuttaa itseni työnteolla täysin ja samaa virhettä en tee enää! Vaikka tänä syksynä ohjaan sekä ryhmäliikuntaa että teen myös PT-hommia, niin pidän viikonloput täysin avoinna rentoutumiselle ja kavereille, enkä buukkaa todellakaan kymmentuntisia päiviä! Mun oma jaksaminen on nyt kaikista tärkeintä, mutta tiedän kokemuksesta, että kotona makaaminen ei todellakaan ole se mun juttu. Olen mieluummin liikkeessä, sillon unohtaa pienet kivut ja kolotuksetkin paremmin, kun ei ole koko aikaa niitä kotona murehtimassa! Olen muutenkin sitä mieltä, että niillä ihmisillä, joilla tuntuu koko ajan olevan joku kipu tai särky tai muuten vaan asiat päin p:tä on vaan liikaa ylimääräistä aikaa!
 
Eilen oltiin IT-tuen ja Korson sikaniskan kanssa puntilla. Pojat väänsi TRX-kuntopiiriä ja hien ja tuskaisten ilmeiden määrästä päätellen salilla tapahtui kerrankin jotain muutakin kuin leukojen loksutusta ja teinivosuille flirttailua. Hyvä pojat! Vähemmän puhetta ja enemmän treeniä niin saadaan jouluun mennessä ne teidän pienet pömppönmasut sulatettua ;)!
Itse tein yläkropan treenin ja olin todella yllättynyt miten hyvin kulki! Pääliikkeinä tein ylä- ja alataljan ja pystypunnerruksen käsipainoilla pudotussarjana. En kyllä antanut yhtään periksi tällä kertaa ja kun sai siihen taakse vielä hieltätuoksuvan punanaaman varmistamaan, niin ei kehdannut nössöillä! Oh I love bodybuilding! Tosin tässä tapauksessa yritetään lähinnä pelastaa se, mitä nyt edes on pelastettavissa…  🙂
Niin ja olihan mulla aamulla toki äitiysjooga! Painin kyllä tämän oman pömppikseni kanssa vielä aivan eri liigassa muiden mammojen kanssa, jotka ähisten ja puhisten pyörivät lattialla kuin keilat :D. Itse kampean vielä suht ketterästi itseni eri suuntiin…


18+3. Heihei vyötärölinja…

Illan kruunasi sitten uunilohi ja PS. Se nelosen nyyhkyleffa olikin todella paljon huonompi mitä luulin. Alku vielä menetteli, mutta voiko oikeesti olla enää ennaltaarvattavampaa loppua? Johonkin se romantiikan raja on oikeesti vedettävä, tai se muuttuu jo komeadiaksi!

 

Koska koulu alkaa vasta huomenna, eikä tänään ole ohjauksia tai töitä, niin vietän toimistopäivää. Tällä viikolla on deadline kaikkien uusien jumppien suunnittelussa joten alankin tästä väsäämään niitä.
Tsemppiä muuten hirmuisesti kaikille viimeistelyviikkoaan viettäville! Olette tehneet huikeen työn ja kesä on ollut varmasti välillä aika raskas. Katsotaan kuinka puhki olen lauantaina, mutta toiveissa olisi kovasti tulla katsastamaan Jyväskylän karsinta paviljonkiin!
Tähän loppuun tämän hetken ykkösbiisi punttitreeneissä! 
 

 

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Bali-unelmia ja toimistohommia…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta