BlogihaasteJenni Matkalla pienempään minään -blogista heitti mulle haasteen jo jokin aika sitten ja otin sen vastaan näin maanantain kunniaksi! Jenni siis esitti minulle viisi kysymystä ja sitten on mun vuoroni esittää viisi kysymystä valitsemilleni tyypeille!

1) Mikä on sinun ”ruokapaheesi”?

No tätähän ei sais terveysintoilijana toki sanoa, mutta sanonpahan kuitenkin; Maksalaatikko! Tulee syötyö todella harvoin, mutta en voi mitään sille, että maksis maistuu aivan taivaalliselle etenkin voilla ja ketsupilla. Auts, taas meni uskottavuus :D…

2) Treeniä musiikilla vai ei?

Hell yeah! Eikä mitään kauneimpia balladeja vaan kunnon bassot! iPodissani on yleensä soittolistalla on enempi konemusaa, Skrillexiä, Swedish house mafiaa, David Guettaa etc.

3) Treenaatko tavoitteellisesti ja jos treenaat niin mikä on tavoitteesi?


No, eka tavoite on pudottaa jäljellä olevat vauvakilot joita on tällä hetkellä jäljellä 3,5kg! Mielessäni on myös tottakai ”unelmieni vartalo” mutta sen rakentaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Katsotaan nyt ensin milloin mahdun niihin tiukimpiin ”tavoitefarkkuihini”!

4) Yksin vai ryhmässä? Puurratko salilla yksinäsi vai hypitkö muiden kanssa hikoillen jumppasalissa?


Yleensä yksin – silloin saan keskityttyä 100% ja parhaiten mehut irti! Treenaan tosin joskus kavereidenkin kanssa, mutta silloin keskityn enemmän heihin. Oikeastaan ainoa ihminen, josta todella on hyötyä treenissä on avomieheni, varmistamme toinen toisiamme! Hän tietää milloin en jaksa enää ilman apua, muttei söhellä väliin liian aikaisin.
Välillä on kyllä kiva bodata myös hyvässä seurassa, silloin saa pientä skabaa aikaiseksi ja ainakin minussa herää pieni näyttämisen halu!
Ai jaa katos tää kysymys koskikin ryhmäliikuntaa :D. Joo kyllä sekin menee, tosin nyt ei ole vähään aikaa tullut käytyä!

5) Miten läheisesi tukevat sinua elämäntavassasi/harrastuksessasi/projektissasi?


Todella hyvin ja ovat aina tukeneet! Me treenataan molemmat mun avokin kanssa, joten toista ei tarvitse potkia salille. Syömme myös molemmat terveellisesti ja samoja ruokia. Mieheni on harrastanut nyrkkeilyä nuoruutensa ja on oppinut syömään terveellisesti ja ymmärsi mua kun olin dieetillä. Nyt en voisi edes kuvitella, että eläisin jonkun sipisiä mussuttavan sohvaperunan kanssa – no way! Tiedän myös, että mieheni ei halua lihavaa tyttöystävää. Saattaa kuullostaa varmasti hirveälle, mutta myös mun mielestä on molempien tehtävä pitää itsensä terveenä ja kroppansa kunnossa.

Sitten laitetaan vahinko kiertämään! Omat kysymykseni käsittelevät vähän muutakin kuin treeniä!

1. Mikä olisi parasta, mitä sinulle voisi vuoden sisään tapahtua? (Siis jotain realistista eikä esim. tutkimusmatka avaruuteen:D…)

2. Onko sinulla jotain pahaa tapaa, josta joku(esim puoliso) huomauttelee aktiivisesti?


3. Mitä muuta lajia harrastaisit, jos saisit aikaa ja mahdollisuuden?


4. Mikä on lempivaatteesi ja miksi?


5. 3 lemppariravintolaasi/annosta ja miksi?


Tämä haaste lähteekin 
Saralle Intensity, passion belief-blogiin 
* Mintulle Jumppamattopiiskaaja-blogiin
* Elsille Kaunisvahvaonnellinen-blogiin
* Nanalle Super fit me-blogiin
* Sadulle Satuland-blogiin

fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Blogihaaste”

  1. Kiitos haasteesta – luen sun vastaukset ja tarraan omiin kysymyksiini mahd pian 🙂 Mukavaa ja aurinkoista päivää, Katri!PS. Aiiiika kuvaava kuva. Monday. Jeh…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta