Blogikirppis – ”olkaa hiljaa ja ostakee”!!!

Ajattelin laittaa blogiin myyntiin muutamia vaatteita, jotka ovat olleet käyttämättömänä tuolla vaatekaapissa jo hyvän aikaa ja kaipaavat kipeästi uutta omistajaa! Harmittaa, kun kivat vaatteet seisoo vaatekaapissa, eikä niitä tule käytettyä.

Osallistun myös 23.5 Ruplassa järkättävään bloggaajakirppikseen, josta tietoa on tulossa lähempänä. Siellä siis paljon kamaa myynnissä, myös treenikamoja, joita olen hamstrannut AIVAN liian paljon! Jonkun verran on sellaistakin myynnissä, joita en ole ehtinyt käyttää kertaakaan… Sinne siis kaikki lukijat moikkamaan bloggareita ja tietysti tuhlaamaan 🙂 !
Mä itse kävisin niiiin mielelläni kirppareilla enemmän pyörimässä, enkä käsitä miten hienoja löytöjä mun frendit tekee jatkuvasti eri kirpuilta. Esimerkiksi jäähallin kirppiksellä pitäisi olla jo niin aikaisin, että enhän mä hyvänen aika koskaan pääse sinne ajoissa…
Kesällä tulee kierreltyä Hietsun kirpparilla kauniina päivinä ja sielläkin olen ollut myymässä useita kertoja.

Blogikirppis toimii siis niin, että alla on kuva, tiedot ja hinta tuotteesta. Mikäli haluat ostaa sen, niin laita mulle sähköpostia [email protected] ! Poistan tuotteen välittömästi postauksesta, kun se on myyty.
Tavaran voit saada seuraavilla menetelmillä: Nouto Helsingin Malmi / keskusta (ilmainen), nouto vkolla 20 Joensuun keskusta (ilmainen), postipaketti/maksikirje (ostaja maksaa postimaksun).
Maksu käteisellä jos nouto, muuten tilisiirto.

 

reebokpaita2 (1 of 1)

Reebok treenipaita, koko S. Napakka istuvuus, tuplakangas. Jäänyt käyttämättä, koska musta :D.
Hinta 8€.

nike_legginsit (1 of 1)

Nike PRO trikoot, koko S. Väri siniharmaa. Vähän käytetyt.
Hinta 8€.

nike_bandeau (1 of 1) nike_bandeau2 (1 of 1)

Nike Empire State -bandeaumallinen yläosa, koko S. Täysin käyttämätön, laput vain leikattu pois. Sopii sellaiselle, jonka tissit eivät valu 😀 .
Hinta 20€.

pleaser-_korkkarit (1 of 1)

Fitnesskisoihin soveltuvat Pleaser -merkkiset korkkarit, koko 37. Hyväkuntoiset  ja ehjät. Korko 12cm.
Hinta 30€.

nelly_avokkaat (1 of 1)

Nly -merkkiset avokkaat, koko 37. Muutaman kerran käytetty, joten kunto hyvä. Nilkkojen kohdella laitettu mehmennystyynyt. Myyn, koska ovat itselleni isot, eikä siksi tule käytettyä.
Hinta 20€.

zara_korkkarit (1 of 1)

Zaran korkkarit, koko 37. UUDET! Olisivat aivan täydelliset myös esim. farkkujen kanssa, mutta 11,5cm korko oli itseltäni täysi virhearvio!!! Nämä siis jollekin, joka käyttää korkkareita ja osaa kävellä niillä 😀 …
Hinta 25€.

Paljon kamaa taas kuvattu ja lisää tulee vielä illalla!
Eli ei muuta kuin ostoksille :)!

 

fityoutoo

21 vastausta artikkeliin “Blogikirppis – ”olkaa hiljaa ja ostakee”!!!”

  1. Voi että, kun toi toppaliivi ois kiva, mutta en atmospheren vaatteesta maksa 10€, koska on järjettömän halpa merkki ;D

    • Mä en oo tosiaan käyttänyt sitä kertaakaan, olisinkohan 20€ maksanut uutena? Tarjoa :).

  2. Vieläkö on toi adidaksen huppari myytävänä? Olisin myös kiinnostunut tosta adidaksen persikasta treenitopista ja puman pitkähih. juoksupaidasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta