Blogikirppis on auki!

Olen taas siivonnut kaappeja ja nyt olisi sitten mahdollista teille lukijoille laittaa ostohousut jalkaan, sillä blogikirppis on auki 🙂 ! 

Jännä juttu muuten, että nyt kun kuvattiin tänään vaatteita Jonnan kanssa (kiitokset muuten kuvista!), niin monen vaatteen kohdalla mietin, että ”hitto, ei ehkä pitäisikään myydä tätä!”. Mutta kyllä se on taas raaka peli Ranualla – turhaan sitä on kamaa hillota kaappeihin, joita ei sitten kuitenkaan tule käytettyä. Olen myynyt taas Torissakin aikamoisen määrän poikien kamaa ja vielä on lisää sinnekin menossa.
Vaatteita jäi vielä aika paljon kuvaamatta, joten varmasti uusi blogikirppis on tulossa piakkoin!

Jos kiinnostuit jostain vaatteesta, niin sitä koskevat kysymykset kommenttiboxiin ja ostoaikeet sähköpostiin [email protected] (vaatteen numero mukaan)! 

Jos vaatteiden koko arvelluttaa, niin vertailun vuoksi; Olen 168cm ja painan 61kg. Mainitsen kyllä, jos vaate on minulle liian pieni/iso.

Postitus onnistuu (ostajalle postikulut!) ja treffit Helsingin keskustassa/Malmilla vähän tilanteen mukaan. Vaatteet voi tulla myös hakemaan meiltä Pohjois-Helsingistä.

  1. Aeropostalen valkoinen huppari, koko S. Käytetty, mutta siisti kunto. Itselleni aavistuksen pieni. Hupparissa on ”kulutettuja” yksityiskohtia. 10€
  2. Adidaksen raidallinen toppi, koko M. Muutama kerta lähinnä kuvauksissa käytetty. 10€
  3. Valkoinen Even&Odd Active -paita, jossa edessä verkkokangas (näkyy läpi). Käytetty ehkä 2 kertaa. Hihassa ”Gym X Love” printti. Koko S, itselleni pieni. 8€
  4. Bershkan treenitrikoot, lahkeessa narut. Koko S. Itselleni pienet, mielestäni enemmän kokoa SX (kannattaa muuten ostaa sovittamatta vaatteita…..). Eipä juuri käytetty! 10€
  5. Musta Reserved-merkkinen college-paita kultaisilla kirjaimilla, koko M. Tää on niin ihana! Pari kertaa käytetty. 10€. 
  6. Ivy Parkin sininen body, koko S/M ja joustaa hyvin. Ainakin itselleni sopivan napakka ja istuu kuin hanska! Selästä avoin! Käytetty vain kuvissa. 10€
  7. Punainen fleece-paita, muutaman kerran käytetty. Todella hyvässä kunnossa! Koko 36. 8€ 
fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Blogikirppis on auki!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta