Borta bra, hemma bäst <3.

Vihdoin ja viimein kotona! Koko loppureissu mentiin sen verran lujaa, etten ehtinyt näppäimistölle rauhoittua :). Ja voin jo etukäteen varoittaa, että mitään kovin sporttista ei tule kyllä tämäkään postaus sisältämään. Elämä kun ei (luojan kiitos) ole minullakaan aina pelkkää yhtä ja samaa (eli tällä hetkellä sitä perus kotiäidin arkea ja siihen treenit päälle).

IMG_1424IMG_1426

Aivan ihana reissu tosiaan takana ja Benkin kasvoi reissussa ihan silmissä! Oppi viime viikonloppuna ryömimään eli kohta saan oikeasti juosta perässä! Oli silti ihan kivakin tulla kotiin, koska tykkään toisaalta, että on ne perus rutiinit. Meillä on myös pieniä asunnonvaihtokuvioita meneillään ja tekisi mieli lähteä käymään asuntomessuilla, että voi kasvattaa ton asuntokuumeen potenssiin kymmenen :D. Meillä alkaa tässä nykyisessä käymään tila vähän pieneksi, joten tilauksessa olisi tällä kertaa ainakin kolme makuuhuonetta. Olen myös kova sisustamaan ja mulla on aika tarkka oma tyyli. Pari iltaa (tai oikeastaan yötä) menikin surffatessa netissä meille uutta keittiönlaattaa tai wc-pönttöä yms…. Kyllä, olen juuri se ihmistyyppi joka suunnittelee omat häänsäkin jo valmiiksi, vaikkei ole vielä edes kosittu!!!

Jos kellään olis siis tarvetta ihanalle, upeelle ja kertakaikkiaan mahtavalle rivarikolmiolle Pohjois-Helsingistä, niin voin laittaa kuvia sähköpostiin! Tänne ei paljon kiinteistökuningatarkaisoja tarvita kun mä laitan hommat rullaamaan! Tää aluekkin on oikein idyllinen omakotitaloalue ja perheenäidin toiveuni. Joko hehkutin tarpeeksi :D? Onko joku jo käynyt asuntomessuilla?? Ainakin sen verran kyyläsin, että Too big to be me:n Anna ehti jo käväistä!

Viikonloppu meni Ilosaarirockissa (tais olla joku 12sta kerta?) ja ihan mahtava lopetus Itä-Suomen reissulle! Yhdet kolmekymppisetkin siinä juhlittiin ja fiilisteltiin vanhoja hyviä aikoja, kun salakuljetettiin viinat minigrippusseissa rintaliiveissä tai tehtiin salaseinä reppuun. Oi niitä aikoja. Olen tullut vissiin oikeasti vanhaksi, koska ainoa mun ”salakuljettama” alkoholi oli käsidesi (sitä en tosin nauttinut sisäisesti)! Bändeistä (kyllä, näimme jopa bändejä, toinen merkki aikuistumisesta!) kävin katsomassa Loost Koosin, Jukka Pojan, Karrikoiran & Rudolfin sekä Raappanan. Vaikea siis arvata millaisesta musiikista pidän :). No joo, pidän kyllä myös esimerkiksi Anssi Kelasta.
Terkkuja muuten kovasti niille lukijoille, jotka kävivät Ilosaaressa mua morjestamassa! On ihan huippua tavata teitä oikeasti!! 

IMG_1431
Pankkineiti kaivoi vähän varastoja. Tuloksena löytyi melko aistikkaat Kappan, Addun ja Torstain asukokonaisuudet…

IMG_1432
…Mutta rokkiin lähdettiin vähän tylsemmin pukeutuneena!

IMG_1452
Pankkineidin kanssa kakkospäivään! Jaksaa jaksaa!

 

Tää oli oikeasti varmaan ensimäinen lomareissu, jonka jälkeen kotiin ei palannut pienestä lomaturvotuksesta kärsivä pallokala! Kerrankin loman jälkeen mulla ei ollut huonoa omaatuntoa treenien laiminlyömisen tai mässäilyn takia. Tottakai loma on loma ja silloin levätään, mutta kyllä kolmessa viikossa kroppa rapistuu jos ei MITÄÄN tee! Lomanjälkeinen yhteenveto on ehkä vähän liiankin usein vaikuttanut nimittäin tältä: 

– En liikkunut loman aikana juuri yhtään ja yritin mielessäni lohduttaa itseäni ajatuksella, että kulutti ne hetkelliset uintipulahduksetkin kai edes hieman kaloreita… Ja onhan tikanheittokin liikuntaa…
– Syöminen oli mitä oli ja mamman moninaiset paistokset tekivät vähän liiankin hyvin kauppansa. Unohtamatta rasva- ja hiilaripitoista ruokavaliota joka sai kestoturvotukselta vaikuttavan olotilan aikaan tähän runkoon!
– Vaaka näyttää loman jälkeen sen pakollisen +2kg ja vihreän teen kulutus kasvaakin räjähdysmäisesti seuraavan viikon aikana!

Kiitos muuten myös rakentavasta palautteesta edellisen postauksen videota koskien. Toivottavasti kukaan lukija ei oletakkaan, että osaan kaikki tekniikat täydellisesti tai syön aina mahdollisimman terveellisesti. Kuten sanoinkin, niin mulla on edes harvoin ketään joka voisi katsoa ja korjata mun tekniikkaa! 
Aijon varmasti ottaa siitä palautteesta vinkit vastaan. On ihan kiva saada myös rakentavaa ja korjaavaa palautetta ja oikeastaan ihan kaikenlaista palautetta, niin kauan kun pysytään hyvän maun rajoissa :).

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Borta bra, hemma bäst <3.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta