Bye bye bread…

Aurinkoista naistenpäivää kaikki naiset ja naiselliset miehet! Nyt luvassa asiaa menkoista, rajauskynistä, satuhäistä ja aroista nänneistä!! 😀 No ei nyt tietenkään, miehet avatkaa firefox uudelleen, voitte turvallisin mielin jatkaa lukemista!
Tämän blogin tarkoituksena on ollut myös valottaa ihmisille, minkälaisesta lajista fitneksessä on kysymys. Moni minunkin tutuistani oli ihan hoo moilasena, kun olen kertonut heille että aijon kilpailla fitnesskisoissa. 
Etenkin yhden asian haluan jokaisen lukijani ymmärtävän; Töitä täytyy tehdä niin perkeleesti jos meinaa pärjätä!!!
Minunkin lähipiirissäni muutamat ovat jopa hiukan ihmetelleet, mitä treenaamista siinä edes on, jos vedetään bikinit päälle ja mennään lavalle iho ruskeana seisoskelemaan. Usein minulta kysytäänkin, että eikö siellä lavalla todella tarvitse tehdä mitään muuta?? Valitettavasti tähän lajiin ei vaan sovi se sanonta, että ”olet bikinikunnossa kun vedät bikinit päälle”.
Kyseessä on kuitenkin laji, jossa kilpailijaa arvostellaan anatomian ja ulkonäön perusteella. Siis suomeksi sanottuna, kenellä on paras kroppa! Ja siellä todellakin vain poseerataan(minun sarjassani). Eli vaikka menisin lavalle soittamaan nokkahuilulla ’satu meni saunaan’, niin sillä ei ole mitään merkitystä lopputuleman kannalta, ainakaan positiivista.
Missikisathan on esimerkiksi siitä jännä kilpailu, että sinne voi kuka tahansa Pirjo Peräseinäjoelta mennä vaikka hetken mielijohteesta. Siis jos pääsee karsinnoista eteenpäin. Riittää että naama on kunnossa ja olet pitkä ja laiha. Minä kun en naamaani voinut vaikuttaa ja vanhemmat on niin pätkiä, niin kroppa on siis ainoa jolle voin jotain tehdä! Älkääkä kuitenkaan ymmärtäkö väärin…Ei ole koskaan ollut minkäänvaltakunnan hinkua missikisoihin :D! Olen mieluummin urheilija, kuin seiskan tähtityttö!
Sitten on näitä kaikenmaailman arvostelijoita ja päänaukojia!  Puhumattakaan niistä, jotka ovat olleet joskus vuonna 93 jalkapallon piirimestaruuskisoissa päivän pelaaja tai käyneet viimeisen vuoden sisällä kolmesti salilla ja pitävät itseänsä kovinakin urheilijoina! Itsessä lähinnä herättää huvitusta noiden kommentit ja ”asiantuntemus”. Varsinkin kun se hippohiihtojen tähti on nykyään n.30kg ylipainoinen… Niihin on vain osattava suhtautua.
Minäkin olen varmasti jonkun mielestä todella vajaa tyyppi, mutta onneksi minulla on ihana perhe ja maailman kivoimmat (ja kauneimmat) ystävät ja tukijoukot, jotka tietävät totuuden, että asia on juurikin niin.
Mutta samalla ymmärrän heitä, ihmettelijöitä, onhan se hiukan ehkä hullua, että joku haluaa itselleen unelmiensa vartalon ja on valmis uhraamaan puolen vuoden ajan lähes koko elämänsä sen takia! Mutta olen niin onnellinen, että minulla on unelma jonka olen päässyt toteuttamaan ja pystyn osoittamaan itselleni, että minusta on tähän! 
Koska tavoitteet on korkealla, on myös treenin määrä! Tapasin tänään valmentajani ja onneksi meillä oli samat ajatukset liittyen tämänhetkiseen kuntooni. Kun on treenannut perse hiessä viimeiset viikot ei tietenkään haluaisi kuulla olevansa ihan menetetty tapaus 😀.. Näin ei onneksi ollut ja pieniä muutoksia treeniin ja ruokavalioon tuli taas. Kaikista surullisinta lienee se, että joudun luopumaan päiväni ”herkkuhetkestä”, eli ruisleivästä. Nyyh. Myös kaurapuuron määrää vähennettiin, tuplanyyh. Mutta jos jotain otetaan pois, niin jotain sain tilalle, nimittäin LISÄÄ LIIKUNTAA! Kikkelis kokkelis!
Seuraavat kolme viikkoa ratkaisevat todella paljon, joten aion keskittyä nyt 150prosenttisesti tähän projektiin! It’s now or never! Joten rakkaat ystäväni, yrittäkää ymmärtää! Nyt ei vaan tällä tahdilla enää kykene mihinkään ylimääräiseen toimintaan.
Myös bikinini ovat matkalla, jihuu! Ensi viikolla on luvassa myös koekampausta ja meikkiä, ennen kuin potkaisen rakkaan ystäväni ja huoltajani hermolomalle Thaikkuihin! Parempi sitten tulla sieltä kanssa ajoissa takaisin, tai laitan tuon rakkaan avomieheni stailaushommiin ja lopputulos saattaa olla jotain aika ennennäkemätöntä!
Ja jos ei nuo tilaamani bikinit sovikkaan, niin pitää Reijaa pyytää tuomaan sieltä reissusta tuliaisena jotkut narut ja tee se itse -setti rintaimplanttien laittoa varten, niin pysyy paremmin päälläkin :D!
fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta