Competition prep!

Tämä päivä, tai siis nyt jo eilinen oli pyhitetty kisavalmisteluihin stailauksen osalta! Ulkonäön viimeistely hiuksilla ja ripsillä tuntuu kuin pieneltä palkinnolta kovasta työstä.

Mielestäni osa ammattimaisuutta urheilussa ja etenkin näin esteettisen lajin ollessa kyseessä on kaikkien osa-alueiden viimeistely. Itselleni ei tulisi ikinä kuuna päivänä mieleenkään alkaa vasta kisaviikolla kyselemään, kukakahan voisi takahuoneessa vähän kammata tukkaa ennen lavalle hyppäämistä… Oh god…
Niin, tuskinpa se kilpailu siihen ratkeaa kellä on pisimmät ripsipidennykset, mutta kyse onkin kokonaisuudesta. Giving something extra is what I mean. Ihan sama kun morsian rupeis häitä edeltävänä viikolla miettimään, että mihinkähän kolttuun sitä sonnustautuisi omissa häissään – ei vaan ole mun tyylistä! Kaikki täytyy olla TÄYDELLISTÄ!
Joskus post it-lappujen kanssa suhaaminen saattaa vaikuttaa ulkopuolisesta sähläykseltä, mutta tämä nainen ei jätä mitään sattuman varaan. Paljonko nousisi verenpaine, kun 17 viikkoa dieettaa ja Turussa huomaa että kappas, kisakengät jäi kotiin. Ei siinä mitään, ei kellään sattus oleen vaikka crocseja lainata?

Päivä menikin hyvin pitkälti siis Hiushuone Dandyssa, jossa huoltajani Reija laittoi uutta väriä tupeeseen ja sen jälkeen Jo’s Estétican Johanna Ilmoniemi hoito ripsiasiat kuntoon nopeasti ja perusvarmalla pinsettityöskentelyllä :). Luotan mieluummin ammattilaiseen, kun että alan jännityksestä tärisevillä käsillä sotkemaan takahuoneessa ripsiliiman kanssa…Lauantaina onkin sitten meikin ja kampauksen aika ja olen valmiina omiin häihini, heh heh. Ei vaan, voi olla ettei sillä sotamaalilla ole mihinkään hengelliseen paikkaan asiaa!

Huomenna on siis tokavika päivä ja päivällä lähden kilpailijakokoukseen Turkuun. Illalla tulen takaisin Helsinkiin, koska haluan nukkua omassa sängyssä yön ja oma kilpailuni alkaa tosiaan vasta klo.17 lauantaina.
Tulen päivittämään tunnelmia tänne blogiin tiiviisti, joten olkaapa silmä tarkkana jos ette pääse paikan päälle seuraamaan. Yhdistetty autokuskini/atk-tuki/kameramies saattaa hyvällä säkällä saada jopa muutaman kuvan ladattua koneelle kesken kiihkeimpien vaiheiden ja toivon että saan niitä postattua tänne blogiinkin hyvissä ajoin. Tiedän, että moni omista kavereista ja sukulaisistakin ei pääse syystä tai toisesta paikalle vaikka haluaisi, joten haluan pitää heidät ajantasalla!

Vielä ennen kun alan vetää yöllistä varustusta päälle (kuorrutettuna kolmella peitolla, kyllä, luit oikein) haluan antaa maailman isoimman kiitoksen kaikille teille, jotka olette mua kannustaneet viime päivinä! Olen saanut ihan hulluna viestejä ja tsemppejä ja hei – pakko myös kiittää teitä kolmea lukijaani, jotka olette jaksaneet lukea tätä blogia jo melkein 16 000 kertaa :D. Ei ihan helppo homma, on vissiin kiirettä pitänyt?! Jatkossa riittää että käytte klikkaamassa sen muutaman kerran päivässä.. 😉
KIITOS KAIKILLE!!!

ps. Huomenna karkkikaupoille! Mikä se olikaan se ahneen loppu kun en just nyt muista???

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta