Ei nää pirun syksysäät, vaan ne kunnon varusteet!!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Eilen, kun veivasin mun miehen munamankelilla lasta pois hoidosta kaatosateessa ajattelin, että mitäs jos KERRANKIN varautus näihin syksyn karmeisiin keleihin kunnon kamoilla! Ja jos ostas vaikka näin alkajaisiksi ehjät kumisaappaat, kun vanhoista paistaa sukka varpaan kohdalta! Mulle menee vielä onneksi omat vaatteet päälle, mutta tajusin, ettei mulla ole oikein mitään välikausivaatteita (en meinaa kymmenen viikon takia ostaa enää mitään mammavaatteita). Mä kaipaisin etenkin vedenpitävää takkia ja sitten niitä kunnon kumisaappaita! Miellään toisia ns.kaupunkikäyttöön ja toisia sitten ihan tuulareiden kanssa pidettäväksi. Kävelin lauantaina tennareissa kun kaatosade yllätti sillä seurauksella, että koko loppupäivän mun addut olivat pohjallisia myöden märät (vaikka koitin niitä epätoivoisesti kuivailla jumpan jälkeen hiustenkuivaajalla). Ja tottakai olin koko päivän menossa! Miksi siis taistella säätä vastaan kun voi ostaa vuodenaikaan sopivat kamat?
En jaksa tai ehdi hirveästi kierrellä enää kaupoissa, joten menin lempparinettikauppaani, eli Zalandoon katsomaan kumpparivalikoimaa… Ja niitähän riitti! Mustat nokialaiset on so last season, ainakin mitä valikoimaa katsoi! Oli värikästä, eri mallista, eri pituista vartta, naisellista, sporttista… Oh my. Valitse sitten noista! Löytyi selkeästi siistimpää esimerkiksi farkkujen kanssa pidettäväksi ja sitten ihan perinteistä kumpparia. Ja eikös kumisaappaat ole nykyään jopa muodikkaat kengät? Kivaa oli myös se, että ei ollut pelkästään mustaa, vaan pirteämpiäkin värejä!

Tässä muutamia mun lemppareita, jota harkitsen tilaavani! Ekana niitä vähän ns.siistempiä kumisaappaita esimerkiksi kaupunkikäyttöön… Kenkiin pääset klikkaamalla kuvaa! 

 

Hunter_original

Nää Hunterin saappaat jotenkin heti puhutteli mua! Olis aivan ihanat tummansinisten farkkujen kanssa ja johonkin harmaaseen villahuiviin yhdistettynä… Harkitsen hinnan takia.

CalvinKlein_kumisaappaat

Nää Calvin Kleinit on TÄYDELLISET! Löytyy muuten myös mustana, mutta näitäkin himoitsen juuri farkkujen kanssa pidettäväksi.  Nää on vielä mielestäni ihan kohtuuhintaiset, eli 99€.

colorsofcalifornia_kumisaappaat

Jos tykkää enempi biker-mallista, niin nämä olis tosi kivat. Mulla on itseasiassa yhdet aika samantyyliset kengät itselläni, mutta ne eivät toki ole vedenkestävät niinkuin nämä.

Gioseppo_Chennai

Näissä kengissä on kivaa tuo erikoinen varsi! Tykkään muutenkin yksityiskohdista ja tuo huopa on jotenkin tosi makeen näköinen!

Sitten niitä ”perinteisempiä” kumppareita!

Tretrorn_matalav

Nää Tretorn-merkkiset kumpparit on aivan mun tyyliset, koska ne ovat sopivast sporttiset, mutta menisivät myös vaikka niiden farkkujenkin kanssa. Ja ihana keltainen yksityiskohta! Nämä lähtee melko 100% tilaukseen 🙂 !

Sanita_anistan

Harmaa on yksi lempiväreistäni! Nämä Sanitan kumpparit ovat myös kunnolla pitkävartiset, eli näillä voi mennä vähän huonommassakin maastossa. Plussaa söpöstä kuvioinnista varressa!

Aigle_kumisaappaat

Näitä kenkiä ei voi olla huomaamatta! Ihana keltainen väri ja harmaaseen syksyyn oikea piristysruiske. Nämä oli myös tosi kohtuullisen hintaiset, eli 59€.

TomJoule_kumisaappaat

Näissä on jotenkin todella paljon ”mua” tyylillisesti eikä vähiten siksi, että raita on yksi lempikuoseistani! Kävisi kivasti niin sporttisempaan- kuin sitten myös kaupunkikäyttöön. Nämäkin ovat melko edulliset, eli 54€.

TomJoule_pilkulliset

Nää on saman merkkiset kun nuo edelliset, eli Tom Joulet. Tuo pallokuosikin on todella hauska ja jotenkin erilainen. Kumppareiden ei todellakaan tarvitse näyttää tylsiltä!!

Omistatteko kumppareita ja jos kyllä, niin millaiset? Onko ihan perinteistä Nokialaista vai jotain vähän erilaista?

fityoutoo

3 vastausta artikkeliin “Ei nää pirun syksysäät, vaan ne kunnon varusteet!!”

  1. Kiitos, että haarukoit mulle valmiiksi muutamat hienot vaihtoehdot 😀 Suunnitelmissa juurikin oli ostaa kumpparit, ja kerran jo vilkaisin Zalandon tarjonnan, mutta se oli liian ylitsepursuava, etten jaksanut keskittyä valoikoimaan 😀

  2. Mulla oli aikoinaan mustat kumpparit jossa oli erivärisiä sydämmiä 🙂 Nykyisin on kirkkaanpunaiset Nokian kumpparit, niillä kelpaa tallustella myös kaupungilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta