Ei oo enää edes todellista…

Haluatko hetkeksi 15kg sisuskaluja potkivaa lisäpainoa?

Eikä siinä vielä kaikki! Haluatko päälle vuosisadan flunssan, joka tappaa nielusi limakalvot, repii nenäsi ihon rikki ja vie mahdollisuutesi maistaa mitään?
Muistathan muuten aina jännittää lantionpohjaa kun yskit, jottei lirahda housuun….

Eikä siinäkään vielä kaikki! Laitetaanko päälle vielä selkään muutama mojova fasettilukko, joka vihlaisee mukavasti aina, kun astut vasemmalla jalalla?

Ja jos tilaat tänään, niin saat vielä kaupanpäälle yhden kiukuttelevan 2,5-vuotiaan, jonka raivarinaiheiksi riittää vääränväriset muuttolaatikot (olisi pitänyt olla keltaiset, mutta olikin punaiset), väärään suuntaan(???) aukaistu viilis ja suurimpana katastrofina se, kun äiti haluaa pissata yksin. ”Äiti minä pelästyin, olen yksinäinen”.

jes

Kyllä, tämä kaikki voi olla sinun! Sanoinko muuten, että pääset muuttamaan viikonloppuna? Muuttohan on takuulla jokaisen lempipuuhien top kolmosessa! Kaiken kruunaisi hissitön kerrostalo (luojan kiitos emme muuta kerrostaloon!) ja kantoapuakin uhkaa tulla riittävästi.
Ei vaan, ihan oikeasti. Nyt mä kaipaisin jonkun buddhamunkin viisaita sanoja. Tälle viikolle on nimittäin ladattu sen verran päällekäin haasteita, että heikompaa hirvittää. Taitaa olla se kuuluisa Murphyn laki. Onneksi mie en ihan pienestä romaha.
Ihanasti myös kutkuttaa ajatus siitä, että me päästään vihdoin meidän uuteen kotiin ja voin jäädä äippälomalle sellaisella fiiliksellä, että mä olen valmis synnytykseen! Kaikki järjestyy aina lopulta, mutta tällä hetkellä oma fiilis ei ole ihan katossa vaikka KUINKA koitan nähdä asioiden valoisat puolet. Mä jopa lohtusöin yhden Arnoldsin donitsin 😀 !
Viime kuussa mä kärtin teiltä ääniä blogi awardseihin. Nyt voisitte sen sijaan lähettää rakkauden valopalloja, sekä kyvyn siirtää tavaroita ajatuksen voimalla laatikoihin <3.

fityoutoo

7 vastausta artikkeliin “Ei oo enää edes todellista…”

  1. Öy nöy! Kuulostaa kyllä melekomoiselta! Kovasti tsemppii! Ja niitä rakkauden valopalloja sinne semmonen iiiiso kasa! 😊 Jedikurssi on vielä vaiheessa, joten tuo tavaroiden siirtäminen ajatuksen voimalla ei vielä onnistu…

    • Kiitos baby, siusta tuleekin P-Karjan upein Jedi kun saat lopputestit läpästyä! 😀

  2. voi ei siis nauroin niin paljon ”äiti minä pelästyin, olen yksinäinen” siis en kestä 😀 ihana ben! tsemppiä sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta