Ei oppi ojaan kaada!

No näinpä! Tänään olin koko päivän kuuntelemassa eräässä liikunta-alan koulutuksessa, kuinka asiakkaita tulisi piiskata mielettömiin huippusuorituksiin. Tai no ei nyt ihan niinkään, mutta lähinnä kuunneltiin liikunta-alan ammattilaisten ja tulevien ammattilaisten mielipiteitä nykymeiningistä kuntokeskuksissa!
Itseä inspiroi eniten noissa tapahtumissa ilmapiiri ja etenkin se, että pieneen tilaan on kokoontunut paljon ITSENI tyyppisiä ihmisiä, eli sporttisia! Jokainen on omalla tavallaan mielenkiintoinen ja kaikilta voi oppia jotain – jos ei ajatusten kautta, niin sitten voi ottaa vaikka pukeutumisvinkkejä jos ei muuta irtoo! Oli myös kiva, että koulutuspäivän tavoitteena ei ollut saada mitään herätysliikkeen kaltaista hurmosta aikaan (niinkuin esim. jossain 90-luvun verkostomarkkinointikoulutuksissa…)vaan asioista keskusteltiin ihan maltillisella tasolla ja myös eri mieltä sai olla! Huomenna jatketaan enemmän aiheena myynti, koska niin paljon kun tätä työtä haluaisikin tehdä pelkästä auttamisen ilosta, niin jostain ne pennoset täytyy tienata!

Vaikka itse koen olevani jotenkin henkeen ja vereen liikunta- ja terveysalan ihminen, niin silti lähimmässä ystäväpiirissäni on oikeastaan aika paljon ihmisiä ihan eri aloilta. Jotenkin tuntuu, että näin ”vanhemmalla iällä” (auts!) haluaa jakaa sitä vähäistä vapaa-aikaansa niille harvoille ja valituille, eli niille luottopakeille! Vaikka kuinka haluaisi, niin uusien ystävyyssuhteiden luomiseen ei vaan tunnu riittävän aikaa… Siis ainakaan mulla! Vähän niinkuin uusi parisuhde; Mä en jaksa käydä sitä honeymoonia enää läpi ja kertoa tuntitolkulla mun toiveista ja unelmista, vaan haluan suoraan siirtyä keskustelussa ”päivän polttaviin”! Sen olen kuitenkin huomannut, että uusien tuttujen hankinta kannattaa aina, koska sitä kautta voi päästä käsiksi kaikenlaisiin hyödyllisiin juttuihin! Hakeudun mielelläni myös mielenkiintoisten ihmisten seuraan, koska  niistä voi ammentaa energiaa omiin juttuihin. Tykkään muutenkin jollain tavalla intohimoisista ihmisistä ja tietenkin usein just niistä, jotka työskentelee liikunta-alalla!

No, mennäänpä sitten taas treeniasioihin… Maanantaina oli tosiaan viikon eka salitreeni ja arvosana sille 8. Erällä oli avoimien ovien päivä ja jengiä pyöri pallo hukassa enemmän ja vähemmän. Yllättäen päivä oli houkutellut myös runsaasti vajaa parikymppisiä prinsessoja täysissä tällingeissä, joten oli ihan turha odottaa että joku cardiolaite vapautuisi vielä samana iltana… Muutenkin piti olla luova kun koko ajan oli paikat varattuna… Olen alkanut näinä päivinä vähän kiinnittämään huomiota sykkeeseen, joka mulla tuppaa nykyään huitelemaan välittömäsi yli sadanviidenkymmenen… Tässä vaiheessahan joidenkin lähteiden mukaan sykettä pitäisi hieman pitää silmällä ja etenkin sitä, että se välillä pääsisi tasaantumaan eikä koko ajan vetele pilvissä. Tänään tosin tiedustelin neuvolassa, että pitääkö tuo väite paikkaansa ja täti väitti ettei siitä mitään selkeää ohjetta ole annettu ja käski jatkamaan normaalisti. Okei, lasketaanko tää jo raskaushysteriaksi = liioittelenko? Hengästyn kuitenkin nykyään jo tosi helposti ja se on myös pakottanut pitämään sarjojen välejä vähän pidempinä etten koko ajan puuskuta kuin keuhkotautinen. 

Oh I looove my mamas smelly Reeboks!

Eilen tosin vedin kuntopiiriä asiakkaille ja innostuin siinä sitten itsekin kiertämään ja innostuin vielä sen verran sitten lisää, että vedin mukana kolme kierrosta aikamoisella tappomeiningillä! Tais muutama rouva löytää taas itsestään täysin uusia lihaksia! 
Mun viikon liikuntavinkki muuten onkin, että tehkää välillä jotain muuta kun sitä, mitä aina olette tottuneet tekemään. Itse käyn sillointällöin jossan vähän oudomassa jumpassa (seuraavana menee muuten kokeiluun les millsin Sh’bam, tai jotakin sinnepäin :D) ja ensi sunnuntaina aloitan mammajoogan. Pysyy mielenkiinto yllä ja loppujen lopuksi samalla kaavalla toistettu treeni ei enää pidemmän päälle yllätä sun kroppaa mitenkään! Salitreeninkin voi tehdä niin miljoonalla eri tavalla ja ei ihme jos jossain vaiheessa se ainainen 12 toistoa sitä jalkaprässiä rupeaa maistumaan puulta. Tiesitkö muuten että siihen prässiin voi mennä kyljeltäänkin ja tehdä vain yhden jalan prässiä? 

All time favourite! Naturel jugurttia, appelsiinia ja pähkinöitä!


Tähän loppuun muutama ateriakuva joka tuli napsastua! En todellakaan aijo mainita tässä yhteydessä, että söin juuri ihan helvetin ison palasen camembert-juustoa (ja toki sen kanssa viinirypäleitä) vain lohduttaakseni itseäni, koska olen ollut illan niin huonovointinen- ja tuulinen :D. Tiedättehän, että ihmisen ei tulisi koskaan palkita itseään syömällä, oli kyseessä sitten ilo tai suru. Tunneperäinen syöminen on yksi suurimmista syistä ylipainoon, varsinkin naisilla. Koeta hakea elämääsi joitakin muita iloa tuottavia asioita, äläkä lohduta aina itseäsi ruoalla ja herkuilla. Ihan kuin mä olisin terveydentiedon opettaja pitämässä seksivalistusta ja tietäisin kokoajan, että mulla on klamydia :D! No, ehkäpä ymmärrätte pointin. 
Voitte hakea niitä täydellisten ihmisten täydellisiä lifestyleblogeja ihan jostain muualta, täältä se ei löydy! 
Ps. Oli muuten hyvää!

Hesen innoittamana: Jokirapu-cesar salaatti! Niitä rehuja ei tarvi uittaa siellä kastikkeessa. Tai siis oikeasti varmaan pitäisi, mutta tää on semi-painonvartijaversio.fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta