Ei paljo hesalaisten meininki kiinnosta!

Kauan täytyy ajaa, että pääsee kunnolla pakoon Helsingin ruuhkia ja ryntäilemistä? No aika tarkalleen 450km. Ihan joka viikonloppu tänne mökille ei viitsi tulla, koska jo pelkästään kahden koiran kanssa matkustaminen aiheuttaa hiukan extratoimenpiteitä. Sitten kun autoon pakataan vielä yksi hädin tuskin kahta kuukautta oleva vauva + koko konkkaronkan tavarat, niin pakettiauton hankkiminen käy väistämättäkin mielessä!
Onneksi kaikki on kuitenkin sen arvoista! Ajomatkan päässä meitä nimittäin odotti täysylläpito ala Viirretin mamma ja uudenkarhea huvila! Melkein tulee huono omatunto tuon vieressä kököttävän vanhan mökin puolesta… Onkohan sillä tunteet?

Täällä on ollut ihan huikeat ilmat, vaikka täytyy myöntää etten ole juurikaan ulkoillut. Jätin vahingossa lenkkarit kotiin, mutta onneksi mukana on kumpparit!?! Mitäkähän mä oikein ajattelin pakatessa… No, varmaan sitä onko vauvan vaatteita tarpeeksi mukana :D. Olisitte varmaan odottanut, että olen hiihtänyt kilometritolkulla, reippaillut, tehnyt linkkareita kertaa sata joka ilta… No way hose! Olen nukkunut, lukenut blogeja ja kaikki ne lehdet jotka jäi kotona lukematta, kyläillyt sukulaisissa ja kavereilla ja syönyt karkkia! Tänään otin kyllä salivehkeet mukaan kun käväisin kaupungissa mutta uimahallin sali oli mennyt kiinni.
Ja jotta tasapaino urheilun ja ruoan välillä säilyy, niin vetäsin Amarillossa puolikkaan broilerin bataattilohkoilla. Nam! Mutta hei, aina on se kuuluisa ”ensi viikko”… Hyvää pääsiäistä rakkaat lukijat. Nautitaan pitkistä pyhistä!
fityoutoo

Yksi vastaus artikkeliin “Ei paljo hesalaisten meininki kiinnosta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta